Conferință eveniment "Postul cu Sucuri"

Acest filmuleț este o parte din prezentarea oferită în cadrul evenimentului numit "Postul cu sucuri" organizat de Totul Despre Raw și Rețete cu Gust.

Mulțumim mult Andreei, de la Totul despre Raw, pentru organizarea acestui eveniment !

Am înregistrat cât am putut, ideea era să înregistrăm toată prezentarea, dar camera noastra nu a vrut, a obosit, s-a încălzit și s-a oprit. Prezentarea ținută acolo a durat cam 45-60 min + o gramadă de întrebări interesante. Cei prezenți erau interesați să știe mai multe despre acest subiect și să experimenteze. Am avut ocazia să vorbesc cu persoane noi și să pot ajuta cu un sfat.

Mulțumesc tuturor celor prezenți pentru participare !

 ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Creez experiențe mistice pentru descoperirea sinelui autentic. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 274 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.