Institutul Hippocrates-Lider în domeniul sănătății și educației complementare naturale

Video despre nutriție cu Brian Clement

"Institutul Hippocrates-Leader in the field of natural and complementary Health Care and Education"

Am auzit de acum 3-4 ani de acest institut dar nu m-am interesat atunci despre el, mi-am spus când o sa am nevoie sau o să vreau să înțeleg despre ce este vorba voi citi. Eh ... și a venit vremea, și multe am aflat și de pe site-ul lor, și de la oameni care au fost acolo și din cărțile scrise de Ann Wigmore, Brian Clement și soția sa. Brian Clement m-a impresionat prin încrederea pe care o are, prin atitudinea sa directă și fără "ambalaje", prin felul cum spune lucrurilor pe nume fără rușine și cu mult entuziasm. Asta pe lângă faptul că arată excepțional și nu îi poți da anii care îi are .. cel puțin după viziunea moderna a vieții.

La acest institut s-au vindecat oameni din toate părțile globului de boli numite "incurabile". Oameni declarați în pragul morții de către medicina modernă și "fără nici o speranță" și-au regăsit viața și bucuria mergând la acest Institut holistic.

Este absolut impresionant să citești povestea atâtor oameni care au fost schimbați și vindecați la acest institut - începe să ți se pară că orice este posibil (și chiar așa este, după pararea mea).

La Hippocrates metodele de vindecare sunt hrană vie(crudă) , exercițiul fizic, vindecarea psihica emoțională și mentală. În concluzie se ocupă de cele 3 parți constituente principale ale omului - corp fizic, corp emoțional, corp mental. Este un loc în care omul este învățat să-și asume responsabilitatea pentru întreaga lui existență.

câteva filmulețe cu Brian Clement - directorul acestei instituții :

 FILMULEȚ 1 : Mâncarea să-ți fie medicament 

 

FILMULEȚ 2 : Dieta crudă este dieta viitorului

 

FILMULEȚ 3 : Despre Laptele Crud

 

FILMULEȚ 4 : Efectele cărnii

 

FILMULEȚ 5 : Efectele cărnii asupra sângeluiPotirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.