Vindecând cancerul din interior spre exterior

vindecarea cancerului

Acest film este unul din cele mai complete filme care le-am văzut în legătură cu vindecarea prin dietă a bolilor. În prima parte prezintă eșecurile tratamentelor convenționale și arată cum medicina convențională exagerează beneficiile acestor tratamente, minimizând în același timp riscurile.

Vorbește despre cum manipularea prin procentele date de studii a ajuns să convingă oamenii de un tratament ineficient precum chimioterapia. Există și o secțiune despre industria cancerului care explică istoria tratamentelor în cancer și suprimarea medicinei alternative.

Unul din lucrurile cele mai urâte care se întâmplă astăzi este că nici un medic din medicina alternativă nu are voie să spună că dieta vindecă o boală precum cancerul sau că ajută iar medicii alopați nu au voie să aplice alte tratamente decât cele convenționale : chimioterapie și radioterapie. Practic îi obligă pe doctorii de astăzi, din medicina alopată, să folosească doar mijloace care nu au avut succes, decât poate la 1 % din populație, pe toți pacienții, în nenumărate rânduri :(.

Partea a doua, "Vindecarea cancerului" arată cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente dietetice și suplimente naturale. Aceasta explică concepții greșite obișnuite despre cancer, arată cum dietele concepute pentru a lupta împotriva cancerului au mai mult succes decât tratamentele convenționale. Se prezintă rezultatele cercetărilor realizate de T. Colin Campbell (Studiul China) și interviuri cu oameni care au stopat cancerul utilizând un regim alimentar.

Se discută și despre munca celor de la Institutul Hippocrate din America și Gerson din Europa, precum și de tratamentele acestora. Se menționează, de-asemenea, despre cât de importantă este atitudinea interioara în vindecarea nu numai a cancerului, ci a oricărei alte boli.Anunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 247 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. au aparut aceste tratamente si pentru ca oamenii sunt lenesi si comozi. prefera sa se otraveasca pentru o iluzorie vindecare decat sa tina o dieta stricta sanatoasa si sa isi schimbe regimul de voata.