Documentar : Earthlings

Earthlings Video
foto liberă distribuție / pixabay.com

“Earthlings” este un film documentar care a fost lansat în 2005. A câștigat popularitate de atunci , iar după lansare în 2005  a fost câștigătorul a mai multe premii în festivalele de film.

In ciuda multor critici spunând ca acest film nu va apuca sa vadă lumina zilei, astăzi “Earthlings”, este recunoscut de organizațiile din lume, ca fiind cel mai bun film despre drepturile animalelor. Este un film care nu va dispărea foarte curând și sigur nu va fi uitat.

Filmul tine  1 ora  35 minute,  și fiecare minut din film este foarte valoros. În acest timp atinge multe puncte majore despre care oamenii din ziua de astăzi trebuie să fie conștienți în ce privește drepturile animalelor.

Acest film are o frumoasă introducere care începe cu cele 3 stagii alte adevărului :

  1. Ridiculizare
  2. Opoziție violentă
  3. Acceptare

Acesta este un documentar absolut cutremurător, expunerea celor sensibili sau copiilor trebuie făcută cu considerație. Vizionarea se face pe site-ul vimeo, din cauza drepturilor de confidențialitate. Pentru a viziona, dați click pe video de mai jos și veți fi redirecționați pe site-ul vimeo.Anunțuri publicitare
ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Vezi articole și rețete după

Celeste k. Godwin
Despre Celeste 247 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.