Documentar : Un echilibru delicat

A delicate Balance, 2008

Un alt filmuleț interesant despre efectul civilizație noastre asupra noastră și a planetei Pământ. Vorbește despre efectele proteinei animale asupra corpului uman.

Trei ani în devenire, un echilibru delicat este o producție succintă oferind interviuri sincere cu unii dintre cei mai buni experți ai lumii (inclusiv cercetători mainstream, medici, nutriționiști, fermieri, ecologiști și politicieni) de la Harvard, la Cornell la Tufts.

Nominalizat pentru cel mai bun documentar care nu a fost lansat pe marile ecrane de către Asociația Criticilor de Film din Australia, acest film este un must-see pentru toți cei preocupați de sănătatea lor sau a mediului.

Un echilibru delicat explorează efectele proteinelor animale asupra organismului uman și a mediului și va ajuta să facă alegeri cunoștințe pentru a reduce impactul negativ asupra organismului dumneavoastră și al mediului în care trăiți.

Incidența bolilor a escaladat de-a lungul ultimilor 50 de ani, ajungând ca 1 din 2 bărbați și 1 din 3 femei să fie diagnosticați cu cancer. Fiecare persoană de astăzi a fost atinsă sau va fi atinsă de pierderea unei persoane iubite de o la boala ce duce la o moarte prematură.

Într-un moment în care medicina modernă și știința au făcut progrese enorme, de ce se mai întâmplă acest lucru? De ce ai de trei ori mai multe șanse de a muri de cancer de colon dacă mănânci carne?
De ce școlile noastre medicale nu predau medicilor nutriție?

Acest documentar vă va lăsa informat pe deplin cu privire la unele dintre cauzele bolilor cronice și oferă modalități de îmbunătățire a sănătății umane.

Există mai multe moduri de a reduce impactul nostru asupra schimbărilor climatice.
Cum cauzează producția de carne deficit de apă, foamete și sărăcie ?
Știi de unde vine mâncarea și ce impact are asupra lumii întregi ?

Acest documentar identifică efectele agriculturii animale asupra mediului înconjurător.

Vizionează GRATUIT

Pentru a viziona online, accesați site-ul oficial A delicate balance și apăsați pe film.

Trailer oficialPotirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.