Documentar - Mâncarea contează [Food Matters,2008]

© celestekgodwin.ro

“Fă în așa fel încât mâncarea să-ți fie medicament și medicamentul mâncare”, spunea Hipocrate. Acesta este mesajul transmis de filmul documentar „Food matters”, realizat de James Colquhoun și Laurentine ten Bosch. Din cauza mâncărurilor tot mai sărace nutrițional, a aditivilor chimici și a tendinței noastre de a ne baza pe produsele farmaceutice pentru a ne trata bolile, societatea actuală este din ce în ce mai bolnavă. Filmul, finanțat din surse independente, dorește să ne determine să regândim întregul sistem medical actual.

Pentru a viziona filmul accesați acest link. Food Matters TV este o platformă online, legată de site-ul ce promovează acest documentar, ce necesită logare pentru a vizualiza filmul respectiv.

Food Matters este este un grup multi-media dedicat creșterii gradului de conștientizare asupra subiectelor importante din domeniile de sănătate și wellness. Acest grup produce, comercializează și distribuie DVD-uri educaționale profesionale axate pe îmbunătățirea calității vieții, durata vieții și a bunăstării, printr-o mai bună înțelegere a nutriției, psihologiei și stilul de viață.

Trailer-ul oficial al filmului este următorul :Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.