Mesajele Momentului – Unde este mult căutatul ACASĂ ?

ACASĂ

Nimeni nu îți poate lua locul. Spațiul pe care îl ocupi este al tău, ești tu. Dar poți avea impresia și iluzia că cineva poate fura din munca ta, din talentul tău, din ceea ce ești și ce faci, din amprenta ta în lume. Aceasta se întâmplă atunci când lași un spațiu gol în tine, un spațiu gol unde iluzii pot intra și îndoiala poate comanda.

Atunci când ești acasă în tine pe deplin, nu poate intra nimeni acolo și nu te vei simți singur. Acest spațiu cu care am fost investiți ne sperie foarte mult. Acel gol din noi ne pare atât de adânc, etern și imposibil de umplut.

Acel spațiu gol nu poate fi umplut decât cu tine, cu toată ființa și unicitatea ta.
Acel spațiu gol este doar acolo din iluzia că tu nu ești, că nu poți fii tu cel care ești pe deplin.

De fiecare dată când te lași pradă iluziilor ele vor domni în tine și aceea tristețe te va invada și va face casă în tine.
Fiecare din noi avem o singură casă și aceea este spațiul ființei noastre. Acasă este structura ființei noastre, limitele sale, forma și conturul său.

Atunci când ne întoarcem acasă, casa nu mai este goală și iluziile, fantomele pleacă.
Atunci când înțelegem că nu avem unde să plecăm, fie mai sus sau mai jos, fie în înainte sau înnapoi, casa noastră se revelează.
Casa noastră este mereu cu noi, doar noi am uitat să intrăm în ea, ne simțim separați și o căutăm în umbrele confuziei și lipsei.

Vă invit să descoperiți această casă, golul din voi, și să vă reîntoarceți acolo.
De fiecare dată când plecați de acasă vă rătăciți și la un moment dat doriți să vă întoarceți înapoi dar nu mai cunoașteți drumul. Totul devine din ce în ce mai dificil când vă depărtați de voi, de ceea ce sunteți.

A venit timpul să vă întoarceți ACASĂ. Dar această casă nu este în ceruri, în rai, într-o anumită dimensiune, în 5D sau elevare spirituală. ACASĂ nu este într-o stare de beatitudine, de iubire sau de orice alt sentiment sau vibrație prin simplul fapt că toate acestea sunt doar una din nenumăratele frecvențe care vă compun. Maeștrii sau persoanele înălțate pe care le admirați sau pe care le căutați sunt tot o frecvență din vastitatea voastră.

Calea devine mai clară pe zi ce trece și sunteți din ce în ce mai aproape, mai aproape de voi. La un moment dat vă veți da seama de iluzia pierderii, iluzia posedării și iluzia căutării și veți deschide ușa casei voastre.

Viața și Moartea pe care credeți că o trăiți este doar o iluzie, o idee distorsionată a realității care sunteți. Nici în viața și nici în moartea pe care o cunoașteți nu sunteți ACASĂ.
Deschideți inimile voastre larg și extindeți zâmbetul copilului strălucitor care există în interiorul vostru.

Sunteți aici pentru a vă vedea prin ochii tuturor experiențelor și pentru a experimenta cum este să vă vedeți, cum este să vedeți frumusețea voastră în tot ce există, cum este să vedeți blândețea voastră și cum este să simțiți iubirea recunoașterii.

Recunoașterea survine când vă vedeți pe voi în tot ceea ce există, chiar și în iadul cel mai plin de teroare și în ceea ce numiți Diavol. Fiecare din voi v-ați fragmentat ființa în mii de fețe, pe parcursul călătoriei voastre, și acum este timpul să le recunoașteți pe fiecare.

Tot așteptați de la alții să vă ducă acasă, să vă arate unde este, sau să vină ei să umple casa voastră. Vedem asta în ideile de a chema ființe extraterestre în casa noastră și disponibilitatea de a lăsa pe “cei care știu mai bine” să ne salveze și să ne conducă unde este acasă. Ceilalți nu pot decât să vă arate, și să meargă alături de voi, dar voi singuri faceți pașii necesari și găsiți drumul vostru.

Dimensiunile pe care le căutați în afară sunt parte din voi, și pe măsură ce le găsiți le integrați și vă extindeți percepția, simțurile și tot ceea ce sunteți devine mai clar.

Deschide ochii, drag suflet. Deschide ochii și privește pe cel din fața ta.
Cel din fața ta ești tu.

Din fața ta – din interiorul feței tale eterne, din interiorul formei pe care o iei.

MESAJELE MOMENTULUI

Pentru secțiunile numite mesajele momentului voi aduce mesaje din înțelepciunea uni-versului, ale ființei noastre eterne, ale timpului și spațiului, ale esenței momentului, redate prin arhetipurile Tarot revelate, acompaniate sau nu de cărți de Oracol.

Regina de Săbii ne spune :

Te uiți la sabie și crezi că este ceva de rău, că acum poate cădea peste capul tău. Dar nu uita, sabia este parte din puterea ta. Te uiți și uiți de tot ce poate să îți aducă și te lași dus de coșmarurile în care te poți tăia cu ascuțimea minții tale.

Poți continua să te tai, să te rănești pe tine cât timp dorești, este visul tău și te poți plimba în el cât dorești. Este alegerea ta cum folosești sabia. Ea poate fi un instrument care să îți taie confuzia sau unul care să te distragă de la tot ce este important pentru tine. Mintea ta te poate adânci în iluzie sau te poate ajuta să ieși din ea, totul este în modul de utilizare.

În zadar aștepți ca cineva să-și ofere manualul de utilizare pentru mintea ta, nu așa funcționează ea ci așa se limitează, transformând în acest proces un instrument de claritate într-unul de teroare.

Când lași alte părți din totalitate să decidă asupra formei tale, tu pleci de ACASĂ. Iar dacă nu ești acolo atunci cine decide ? Cine decide în locul tău drag suflet călător ? Un urs nu decide în locul unei căprioare și așa te invit să te întorci la tine, la forma ta, la unicitatea ta.

Asul de baghete ne spune :

Este timpul să treceți la acțiune, să inițiați și să vă acceptați unicitatea dorințelor sufletului și individualității voastre. Găsiți modurile creative de a vă exprima, de a vă face vocea auzită.

Creați și utilizați-vă imaginația pentru a primi darurile de energie și frecvență ce vin spre voi, ce trec prin voi și sunt parte din voi. Odată ce le cereți acceptați-le când ele vin, nu mai închideți ușa, nu vă mai ascundeți în propria casă. Chiar dacă ați reușit să reveniți ACASĂ, vă puteți teme să fiți acolo, vă puteți teme să vă așezați în tot spațiul vostru și să îl umpleți.

Asumați rolul pe care vi l-ați dăruit și explodați în culorile inimii voastre. Fiți voi cei care vă vedeți și vă recunoașteți.

Totul pare că se ridică în aer și ia foc în aceste momente. Totul devine destabilizant și haotic pentru acea parte din voi care se dorește să fie fixă și confortabilă în închisoarea sa. Totul vine să vă deblocheze energia, să vă ardă acele lanțuri pline de noroi și mâzgă cu care v-ați obișnuit și care vă plac atât de mult. Acele lanțuri au devenit obiecte decorative și chiar obiecte cu care vă arătați faima și statutul.

Ați învățați să vă dați premii unul altuia pentru cât de cuminți și disciplinați sunteți, pentru cât de puțină creativitate aveți și pentru cât de bine copiați în loc să creați.

Frecvențele de energie care vin vă vor mișca din ce în ce mai tare pentru a vă scoate din aceste fixații, din aceste lanțuri de siguranță și a vă ajuta să vă mișcați natural în forma voastră. Fluxul actual de energie este puternic și plantează semințele acțiunilor viitoare în voi, rearanjând programările și ideile din subconștient și amintirile voastre.

Permiteți ca acest dar al focului sufletului să aprindă pasiunea și entuziasmul revelației.”

Regina de Săbii și Asul de baghete ne invită să nu ne mai compromitem și să ne ridicăm din ceața iluziei asumându-ne darul magiei de a crea. Aceste arhetipuri ne spun să lăsăm starea de gelozie, de judecată, de neînțelegere deoparte, deoarece atunci când ne asumăm forma noastră unică, vom înțelege că aceste comparații nu au nici un rost și nici o însemnătate ci doar ne distrag de la esență.

Săptămâna trecută mesajul a venit de la Regina de Baghete, iar această săptămână a apărut Regina de Săbii. Vedem cum energia feminină începe să se așeze în locul său și să se exprima cu pasiune și cu acțiune. De-asemenea ne indică necesitatea de a ne hrăni pe noi, de a ne oferi timp, blândețe și iubire.

Darul de a spune nu prin autenticitate oferit de Regina de Baghete se exprimă acum prin claritatea minții exprimată de Regina de Săbii. Ambele ne sugerează acțiune blândă și fermă, ancorată în interiorul ființei noastre, și ne invită să avem atenție la cum alegem, ce decizii luăm în această perioadă și cum navigăm cu calm aceste timpuri aparent pline de fum negru.

De-asemenea ne invită să ne descoperim latura creativă, să ne implicăm imaginația în acțiuni care ne eliberează și ne încântă sufletul. Luați acțiune pe acele lucruri sau proiecte care vă bucură și vă aduc entuziasm. Aveți curajul să explorați acele opțiuni pe care le-ați ignorat sau pe care le vedeți năstrușnice.

Permiteți ca geniul vostru nativ să iasă la suprafață având curajul de a nu mai folosi acea parte logică din noi, numită ego sau mintea mică, ca și autoritate principală în viața voastră.

Tot ce avem nevoie ca să navigăm aceste timpuri este această baghetă magică, exprimată de Asul de Baghete, cu care ne putem crea viața și asuma propria formă și propriul spațiu. Această baghetă este energia conectată a tot ceea ce este și suntem.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart