Septembrie 2022 – Teme de Vindecare, Provocări și Focalizare ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este reconfigurare. Suntem invitați să facem ordine în viața noastră și să deschidem ochii la ce oameni sau ce grupuri de oameni avem în jurul nostru. Cum putem să ne adaptăm la viziunile celorlalți de viitor și care dintre cei de lângă noi sunt capabili să se adapteze la a noastră ? Cum reușim să punem piesele de bază la locul lor, astfel încât să ne creăm un anturaj care să ne fie de folos și care să ne susțină ?

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

Tema de vindecare ne amintește de procesul de integrare și de ceea ce avem nevoie să facem pentru a fi ok cu noi înșine. Perioada de relaxare se termină și ni se amintește să începem să ne gândim la cum să ne organizăm și cum să ne înțelegem nevoile de bază. Provocarea principală este să învățăm să analizăm și să discriminăm între ce este util și inutil și să înțelegem diferența între ce este benefic pentru noi la nivel personal și ce pare benefic la nivel colectiv.

Marți, 6 Septembrie, 18.00 ora României, 17.00 ora Parisului, Vă invit pe telegram la o discuție/workshop/conferință cu tema – Intuiție -» definiții și înțelegere.

Video înregistrat Luni, 22 August 2022.

Pachete folosite : Wheel of Fortune Tarot, Radiant Sun Oracle, Hedgewitch Guide Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart