Octombrie 2022 – Teme de Vindecare, Provocări și Focalizare ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este sinceritate. Suntem invitați să avem curajul de a înfrunta viața cu generozitate și deschidere. Energia lunii Octombrie ne împinge să ne corectăm și să ne redresăm pe drumurile noastre. Aceasta ne invită să avem hotărârea de a lua deciziile dificile lăsate pe mai târziu. Oare cât de sinceri putem fi cu noi înșine ?

Tema de vindecare ne amintește că este un moment decisiv în care suntem stimulați să facem schimbările inconfortabile și să luăm acțiunile dificile. Data trecută am învățat despre discriminare și despre necesitatea de a învăța să distingem între ce este benefic pentru noi și ce nu este. De data aceasta continuăm cu a învăța diferența între realitate și izolarea de realitate. Am vorbit despre cele două sfere de separare de realitate, unde stăm închiși într-o realitate prea pozitivă sau prea negativă. Ambele perspective ne mențin într-o stare de neputință și lipsă de responsabilitate proprie, atașându-ne de speranțe deșarte.

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

Video înregistrat Marți, 13 Septembrie 2022.

Pachete folosite : Wheel of Fortune Tarot, Radiant Sun Oracle, Hedgewitch Guide Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top