Noiembrie 2022 – Teme de Vindecare, Provocări și Focalizare ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este sănătate. Suntem invitați să ne orientăm activitățile și să ne înțelegem utilitatea în societate, precum și locul nostru în lume. Care este relația voastră cu corpul vostru fizic și cum vă exprimați puterile cu ajutorul corpului vostru ? Ce semnificație are corpul vostru pentru voi și cum reacționează în anumite situații și de ce ?

Tema de vindecare ne susține în a crea conexiuni mai profunde cu noi înșine, cu ceilalți și cu acest tărâm de experiență. Citirile anterioare ne-au pregătit să cunoaștem ce anume este bine pentru noi, cum să ieșim din izolare și acum ne arată că este momentul să învățăm să cultivăm conexiunile și bunăstarea. Bunăstarea noastră depinde, într-un anume fel de a celorlalți, de grupul din care facem parte. Sănătatea noastră servește și pe ceilalți, nu numai pe noi. Sănătatea noastră are o valoare inestimabilă deoarece menține puterea noastră de creație și posibilitățile de exprimare ale sufletului prin corp.

Provocarea ne pune în fața greutăților de a alege ceea ce ne împlinește pe noi și pe ceilalți, cu ajutorul discernământului și cunoașterii corpului nostru fizic. Se pune mult accent pe susținerea corpului fizic și pe înțelegerea valorii experienței corporale. Se poate să ne desconsiderăm corpul și experiența ta din multe motive, printre care și motive spirituale sau morale. Aceste gânduri pot afecta corpul într-un mod dăunător și ne pot limita opțiunile de experiență în viață.

Nou – Abonamente

Vă invit să descoperiți abonamentele de ghidare lunară, precum și celelalte produse de suport și susținere. Abonamentul de ghidare lunară poate fi folosit în procese de auto-cunoaștere, auto-vindecare, înțelegere profundă, ghidare lunară și multe altele. Acesta are o susținere accentuată pe întreg procesul printr-un caiet de lucru și înregistrări audio. Toate pot fi plătite lunar sau integral și le găsiți pe site-ul în engleză.

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

Video înregistrat Luni, 24 Octombrie 2022.

Pachete folosite : The Everyday Enchantment Tarot, Radiant Sun Oracle, Hedgewitch Guide Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top