Teme Principale, Provocări și Focalizare – Martie 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este liniște. Cât de importată este liniștea voastră interioară ? Este ea o prioritate sau este lăsată undeva în inconștient ?

Micile descrieri de mai jos sunt extrem de sumare și superficiale față de ce oferă ghidarea video. Îmi este dificil să descriu în câteva cuvinte ceea ce transmit prin ghidarea video, așa că te invit să asculți, cuvintele de aici sunt doar o simplă atingere a suprafeței. Deoarece aceste citiri reflectă perioada următoare, le voi numi cu luna următoare în titlu.

Tema principală ne cere să ne predăm direcției, pe care am căutat-o data trecută, și să ne îndreptăm privirile înainte, intrând pe calea care vibrează cu noi la un nivel profund. Căutăm stabilitate pe această cale, așa că avem nevoie de o focalizare clară și de stabilirea unor priorități care să ne susțină mișcarea. Putem simți că suntem împinși în multe direcții de către energia colectivă și că suntem influențați de multe idei și dorințe colective, de aceea și nevoia de liniște și prioritate.

Provocarea ne instigă la recunoașterea conflictelor interioare și a fricilor, care încă ne mențin în ezitare și în a ne uita în spate. Suntem stimulați să ne regăsim curajul de a merge mai departe și accepta obstacolele pe care le vedem înainte, fără a încerca să le evităm sau să ne restricționăm pe noi înșine în ceea ce suntem.

Cheia ne propune să învățăm să ne conectăm cu momentul prezent și cu energia feminină ce denotă compasiune, blândețe și înțelegere. Cheia vine să ne amintească de cât de prețioasă este liniștea noastră interioară și cât de mult contează să ne menținem sănătoși mental și emoțional. În perioada următoare suntem chemați să ne conectăm profund cu emoțiile noastre și să căutăm soluții de vindecare și de menținere a unei stări de echilibru.

Atmosfera din lume ne indică o stare de conflict voit și de furie dezlănțuită. Ne confruntăm cu furia omului separat de divin, de furia față de Dumnezeu și natură și de focul dezlănțuit al celui care nu mai vede nici un sens în viață. Conflictele tacite au izbucnit, iar punctele de durere din conștiință s-au activat și mai mult, creând o împingere către alte soluții.

Focalizarea ne indică să ne clarificăm direcția, vibrația și starea și să ne acordăm la echilibru și pace. De-asemenea, suntem chemați să facem față injustiției, problemelor de ego și lipsei de credință în posibilități sau etică.

Defocalizarea ne stimulează să nu ne precipităm și să ne grăbim în acțiunile și gândirea noastră, și să lăsăm la op arte vederea fixată pe extreme – totul este rău sau totul trebuie să fie bine. Ni se cere să lăsăm în urmă aerele înflăcărate de furie și judecată și să ne amintim că dacă ne dorim pace este nevoie să găsim o cale și o acțiune care să o exprime.

Video înregistrat Joi, 24 Februarie 2022.

De acum această ghidare va fi disponibilă prin youtube, toate celelalte video cu ghidările anterioare care existau pe acest site au fost șterse.

Pachete folosite : BoneFire Tarot, Wisdom of the Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top