Teme Principale, Provocări și Focalizare - Martie 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare, cuvântul director este liniște. Cât de importată este liniștea voastră interioară ? Este ea o prioritate sau este lăsată undeva în inconștient ?

Micile descrieri de mai jos sunt extrem de sumare și superficiale față de ce oferă ghidarea video. Îmi este dificil să descriu în câteva cuvinte ceea ce transmit prin ghidarea video, așa că te invit să asculți, cuvintele de aici sunt doar o simplă atingere a suprafeței. Deoarece aceste citiri reflectă perioada următoare, le voi numi cu luna următoare în titlu.

Tema principală ne cere să ne predăm direcției, pe care am căutat-o data trecută, și să ne îndreptăm privirile înainte, intrând pe calea care vibrează cu noi la un nivel profund. Căutăm stabilitate pe această cale, așa că avem nevoie de o focalizare clară și de stabilirea unor priorități care să ne susțină mișcarea. Putem simți că suntem împinși în multe direcții de către energia colectivă și că suntem influențați de multe idei și dorințe colective, de aceea și nevoia de liniște și prioritate.

Provocarea ne instigă la recunoașterea conflictelor interioare și a fricilor, care încă ne mențin în ezitare și în a ne uita în spate. Suntem stimulați să ne regăsim curajul de a merge mai departe și accepta obstacolele pe care le vedem înainte, fără a încerca să le evităm sau să ne restricționăm pe noi înșine în ceea ce suntem.

Cheia ne propune să învățăm să ne conectăm cu momentul prezent și cu energia feminină ce denotă compasiune, blândețe și înțelegere. Cheia vine să ne amintească de cât de prețioasă este liniștea noastră interioară și cât de mult contează să ne menținem sănătoși mental și emoțional. În perioada următoare suntem chemați să ne conectăm profund cu emoțiile noastre și să căutăm soluții de vindecare și de menținere a unei stări de echilibru.

Atmosfera din lume ne indică o stare de conflict voit și de furie dezlănțuită. Ne confruntăm cu furia omului separat de divin, de furia față de Dumnezeu și natură și de focul dezlănțuit al celui care nu mai vede nici un sens în viață. Conflictele tacite au izbucnit, iar punctele de durere din conștiință s-au activat și mai mult, creând o împingere către alte soluții.

Focalizarea ne indică să ne clarificăm direcția, vibrația și starea și să ne acordăm la echilibru și pace. De-asemenea, suntem chemați să facem față injustiției, problemelor de ego și lipsei de credință în posibilități sau etică.

Defocalizarea ne stimulează să nu ne precipităm și să ne grăbim în acțiunile și gândirea noastră, și să lăsăm la op arte vederea fixată pe extreme - totul este rău sau totul trebuie să fie bine. Ni se cere să lăsăm în urmă aerele înflăcărate de furie și judecată și să ne amintim că dacă ne dorim pace este nevoie să găsim o cale și o acțiune care să o exprime.

Video înregistrat Joi, 24 Februarie 2022.

Am început să folosesc Youtube pentru aceste video. Dacă metoda anterioară funcționa mai bine pentru voi, vă rog să-mi scrieți un comentariu.

Pachete folosite : BoneFire Tarot, Wisdom of the Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.