Teme Principale, Provocări și Focalizare - Mai 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare, cuvântul director este coerență. Suntem chemați să avem dispoziția de a deveni coerenți cu noi înșine și față de colectiv, pentru a funcționa împreună și a minimiza conflictele și fragmentările.

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

De această dată am fost uimită de direcția care am simțit-o la un moment dat în citire și de claritatea care mi-a oferit susținere pe parcurs. Mi-am dat seama că energia de eliberare sau libertate nu este întotdeauna utilă sau susținută și că există momente când aceasta creează fragmentare în colectiv. Importanța coerenței în următoarea perioadă este puternică și asta mi-a domolit energia ce se ridica în semn de protest sau dorințe de schimbare rapidă.

Nu toți oamenii sunt pregătiți sau ok cu a face schimbări rapide, chiar dacă ar fi benefice, deoarece nu toți vor avea susținerea necesară, înțelegerea și conștiința necesară. De-asemenea, nu toți ne mișcăm în aceeași direcție sau avem aceleași dorințe. În acest context, dorințele de schimbări rapide și eliberări duc la fragmentare și separare în colectiv, dacă nu sunt domolite de iubire și înțelepciune.

Toate citirile au acest dar, pentru mine personal, să mă ajute să opresc lupta interioară și să mă înțeleg într-un mod profund. Această citire este de grup, dar și ea ajută în această direcție. Experiențele mele cu citirile pe care le fac sunt câteodată pur senzoriale, iar înțelegerile sunt integrate imediat, fără ca eu necesar să știu conștient ce se întâmplă - pur și simplu se liniștesc apele și simt pace și uniune.

Ceea ce am spus mai sus exemplifică puțin ideile din citirea următoare prin trăirile mele personale. Trăirile voastre personale pot fi asemănătoare sau diferite, ca pentru orice altă citire.

Video înregistrat Joi, 28 Aprilie 2022.

Pachete folosite : MoonChild Tarot, Threads of Fate Oracle, Illuminated Earth Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.