Teme Principale, Provocări și Focalizare – Mai 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este coerență. Suntem chemați să avem dispoziția de a deveni coerenți cu noi înșine și față de colectiv, pentru a funcționa împreună și a minimiza conflictele și fragmentările.

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

De această dată am fost uimită de direcția care am simțit-o la un moment dat în citire și de claritatea care mi-a oferit susținere pe parcurs. Mi-am dat seama că energia de eliberare sau libertate nu este întotdeauna utilă sau susținută și că există momente când aceasta creează fragmentare în colectiv. Importanța coerenței în următoarea perioadă este puternică și asta mi-a domolit energia ce se ridica în semn de protest sau dorințe de schimbare rapidă.

Nu toți oamenii sunt pregătiți sau ok cu a face schimbări rapide, chiar dacă ar fi benefice, deoarece nu toți vor avea susținerea necesară, înțelegerea și conștiința necesară. De-asemenea, nu toți ne mișcăm în aceeași direcție sau avem aceleași dorințe. În acest context, dorințele de schimbări rapide și eliberări duc la fragmentare și separare în colectiv, dacă nu sunt domolite de iubire și înțelepciune.

Toate citirile au acest dar, pentru mine personal, să mă ajute să opresc lupta interioară și să mă înțeleg într-un mod profund. Această citire este de grup, dar și ea ajută în această direcție. Experiențele mele cu citirile pe care le fac sunt câteodată pur senzoriale, iar înțelegerile sunt integrate imediat, fără ca eu necesar să știu conștient ce se întâmplă – pur și simplu se liniștesc apele și simt pace și uniune.

Ceea ce am spus mai sus exemplifică puțin ideile din citirea următoare prin trăirile mele personale. Trăirile voastre personale pot fi asemănătoare sau diferite, ca pentru orice altă citire.

Video înregistrat Joi, 28 Aprilie 2022.

Pachete folosite : MoonChild Tarot, Threads of Fate Oracle, Illuminated Earth Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top