Teme Principale, Provocări și Focalizare – Iunie 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este reorientare. Suntem chemați să ne reorientăm în ceea ce privește poziția în care ne aflăm și direcția în care mergem, în timp ce ne reîncărcăm bateriile.

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

Ca înțelegeți mai bine procesul meu, o parte din mine este mereu uimită de informația care vine și simte că nu are timp să o înțeleagă în timp ce vorbim, așa că are nevoie de ceva timp de așezare și stabilizare, timp pe care îl acord în acest sens după fiecare citire. În această citire am vorbit în principal despre importanța liderului de grup, precum și a grupului în sine. Toate acestea au dus la indicația de reorientare a energiei și de găsire a unui grup de care să aparținem.

Starea de alertă menționată la sfârșitul citirii pentru luna Mai, precum și energia de rebeliune, au luat acum o formă mult mai clară, fiind explicate și indicate de tema principală și de contextul extern. La nivel energetic se întâmplă multă mișcare și fricțiune între grupurile de conștiință, pe un fond de liniște și reîncărcare arătat în exterior.

Ceea ce am spus mai sus exemplifică puțin ideile din citirea următoare prin trăirile mele personale. Trăirile voastre personale pot fi asemănătoare sau diferite, ca pentru orice altă citire.

Video înregistrat Marți, 24 mai 2022.

Pachete folosite : Ethereal Visions Tarot, Moon Oracle, Illuminated Earth Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart