Teme Principale, Provocări și Focalizare – Aprilie 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este oportunitate. Cum îți oferi oportunitatea de a vedea altceva, de a găsi soluții neștiute sau de a te deschide către ceva nou ? Oportunitățile vin și pleacă, în funcție de cum ne deschidem către ele și de cum le utilizăm.

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

De fiecare dată când fac această citire ea îmi ordonează gândurile și energia pentru perioada următoare. Cuvântul director de data trecută era liniște, iar acum vedem continuarea acestei indicații dar într-un alt mod, cu alte perspective. Când am văzut cartea corespunzătoare cu focalizarea energiei, și am simțit energia ei și au venit revelațiile, am avut o stare de imediată respingere deoarece am zis “Bine, bine dar cât mai fac asta…”. Adică o parte din mine a fost puțin dezamăgită și încurcată, simțind o dorință să fac ceva diferit. Îmi dau seama de cât de mult mă opun câteodată mie însămi, și că am o viziune cam fixă asupra a ceea ce înseamnă bucurie.

Simt nevoia de a forța dar nu știam de ce și în ce direcție, iar acum am înțeles prin această citire ce este nevoie de făcut și de ce. Claritatea pe care mi-a adus-o m-a lăsat mai în pace cu mine însămi și mi-a dat voie să mai stau cu răbdare în stările de lipsă de scop sau de neant prin care tot am trecut în ultima perioadă. Mi-am adus aminte de focalizarea pe vindecare pe care o am de ceva timp și care este imperativă, așa că partea din mine care dorea altceva începe să se liniștească.

Toate citirile au acest dar, pentru mine personal, să mă ajute să opresc lupta interioară și să mă înțeleg într-un mod profund. Această citire este de grup, dar și ea ajută în această direcție. Experiențele mele cu citirile pe care le fac sunt câteodată pur senzoriale, iar înțelegerile sunt integrate imediat, fără ca eu necesar să știu conștient ce se întâmplă – pur și simplu se liniștesc apele și simt pace și uniune.

Ceea ce am spus mai sus exemplifică puțin ideile din citirea următoare prin trăirile mele personale. Trăirile voastre personale pot fi asemănătoare sau diferite, ca pentru orice altă citire.

Video înregistrat Luni, 28 Martie 2022.

Am început să folosesc Youtube pentru aceste video. Dacă metoda anterioară funcționa mai bine pentru voi, vă rog să-mi scrieți un comentariu.

Pachete folosite : MoonChild Tarot, Moon Oracle, Illuminated Earth Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top