Teme de Vindecare, Provocări și Focalizare – Iulie 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este detașare. Detașarea ne ajută să ieșim din șabloane dăunătoare și din a susține dureri și traume care ne afectează modul de a gândi. Detașarea este o stare care ne ajută să ne repoziționăm astfel încât să vedem lucrurile altfel și să ne deschidem ochii către alte perspective.

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

În această citire am continuat explorarea temei liderului de data trecută, deoarece tema principală de vindecare colectivă este vindecarea liderului interior și exterior. Conceptul de lider și conducător este asociat cu multă durere și traumă, astfel încât are nevoie de curățare prin claritate și iubire. Liderul nostru principal este sufletul nostru dar dacă noi avem durere asociată cu conceptul de conducător și ideea de a asculta de cineva mai înțelept atunci vom respinge și vocea propriului suflet.

JOI 7 IULIE – ZIUA PORȚILOR DESCHISE

Vă invit în ziua de Joi, 7 Iulie, pe canalul de Telegram pentru a vorbi. Aveți ocazia să vorbiți cu mine direct și să îmi puneți întrebări despre ceea ce fac și de-asemenea să primiți răspuns sau ghidare la o întrebare simplă cu ajutorul unei mini-citiri în direct. Nu ezitați să invitați prieteni :).

Voi deschide chat-ul principal pe la ora 17.30, ora României, 16.30 ora Parisului. Dacă doriți să vorbiți cu mine mai devreme, vă rog să lăsați un mesaj în postarea aferentă de pe grup, și vom găsi o soluție.

Video înregistrat Marți, 28 iunie 2022.

Pachete folosite : Wheel of Fortune Tarot, Radiant Sun Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top