Teme de Vindecare, Provocări și Focalizare – August 2022 ✨ Citire Tarot & Oracol Colectivă

În perioada următoare, cuvântul director este deschidere. Suntem invitați să ne deschidem către a avea mai multă încredere în puterea divină, să ne destindem și să ne relaxăm pentru o perioadă. Luna August este o perioadă ce ne cheamă către a da noi șanse oamenilor, vieții și nouă înșine .

Aceste citiri au ca scop principal înțelegerea proprie, a vieții în general și a energiilor directoare din următoarea perioadă, pentru ca noi să ne adaptăm din ce în ce mai bine la ele. Cu ajutorul acestei citiri, ne pregătim conștient pentru perioada următoare și este ca și cum ne oferim un bun început al lunii. Ea nu este aici pentru a prezice ceva, ci pentru a susține alegerile benefice.

Tema de vindecare de data aceasta aduce în conștiința noastră ce este necesar să facem pe mai departe, ținând cont de evenimentele trecute. Ne aduce aminte de anumite învățăminte de care putem profita și ne vorbește despre un nou sistem de siguranță. Vedem că tema se schimbă în această lună, arătându-ne o energie mult mai blândă și mult mai tolerantă, împingându-ne către odihnă și bucurie.

Video înregistrat Miercuri, 27 Iulie 2022.

Pachete folosite : Wheel of Fortune Tarot, Radiant Sun Oracle, Hedgewitch Guide Oracle.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Vă invit să explorați ghidările Tarot Alege o Carte, pe subiecte variate, de pe canalul Youtube în engleză. Pe acest canal postez frecvent, multe citiri și alte învățăminte.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top