Spânzuratul, energia care ne influențează la nivel global în anul 2019

Arta Tarotului are legături cu foarte multe alte discipline, iar una din ele este Numerologia, studiul energiei, informației și formei cifrelor și a impactului lor asupra existenței noastre. Cu ajutorul numerelor putem afla care este energia primordială de creație, reprezentată de un arhetip din Tarot, care ne va influența viața la nivel planetar, în anul 2019.

Adunând cifrele anului 2019 rezultă numărul 12.

Numărul 12 are semnificații importante în lumea noastră, precum orele ceasului și ciclurile lunilor dintr-un an. Dodecaedrul regulat, unul din cele 5 tipuri de poliedre regulate, se spune a fi forma universului în care trăim și forma câmpului de energie care ne înconjoară corpul și care înconjoară orice lucru care există în acest univers.

Arhetipul asociat numărului 12 din învățătura Tarotului se numește Spânzuratul, și este o energie lină și blândă, care răstoarnă, cu ajutorul timpului, toate lucrurile cu fundul în sus, sau mai ușor, le inversează poziția și ne inversează percepția.

Spânzuratul urmează a fi experimentat după ce ne-am îmbăiat în energia superbei doamne oarbe a Justiției divine, energia anului 2018. După cum deja ați văzut și trăit, tema drepturilor omului sau ale naturii sau ale oricărei alte entități s-a discutat foarte aprins pe parcursul acestui an, și cu toții am fost afectați de proteste, greve, probleme cu modificarea legilor și aducerea la suprafață a unor adevăruri incomode. Ca și fapte, se prea poate să vă pară cu nu s-a schimbat mare lucru, dar ceea ce contează cel mai mult este energia fiecărui om, vibrația sa, intenția sa, iar aceste aspecte au fost bine scuturate și transformate în urma evenimentelor globale ce au avut loc.

Această dorință a noastră de a avea balanță și echilibru se continuă și în anul 2019, dar într-un cu totul alt mod. Evenimentele petrecute în anul 2018 au fost destul de vizibile și evidente, dar cele ce se vor petrece în 2019 au o calitate mai fină, mai delicată, mai puțin vizibilă îm modul în care noi suntem obișnuiți. Schimbările se vor petrece în câmpurile noastre subtile, în părțile noastre inconștiente, în interiorul nostru și de acolo vor izbucni sub diferite forme în afară.

LECȚIA OFERITĂ DE ENERGIA SPÂNZURATULUI

Energia care întoarce lumea cu fundul în sus și ne împinge către o schimbare de perspectivă majoră nu a mai fost experimentată din anul 1920. Atunci s-au stabilit multe legături diplomatice, după încheierea primului război mondial, și s-au acordat drepturi importante, precum dreptul femeilor de a vota. În anul 2019 va urma încercarea de a rezolva ce s-a întâmplat în anii precedenți, îndeosebi prin mișcări diplomatice și stabiliri de înțelegeri, de tratate și de alte modalități prin care putem găsi un consens.

La nivel mondial, Spânzuratul ne împinge să vedem lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, ne invită să fim originali, să ne ieșim din carapace și să ne exprimăm pe noi înșine. Această invitație la un nou nivel de vedere și conștiență, va fi filtrată prin energia colectivă, prin mintea colectivă ce conține toate programările și comportamentele automate ale societății noastre.

Astfel, cei animați de fanatism și obsesie se vor simți treziți la a-și exprima din nou năzuințele, de a se face văzuți și de a scoate la suprafață punctele de durere din câmpul nostru comun. În acest an cresc posibilitățile ca anumite ofense asupra unor minorități sau oameni care sunt văzuți diferiți să fie amplificate. De-asemenea, mișcările radicale animate de ideologii puritane sau religioase, pot fi activate intens. Primele reacții la evenimente vor fi de a căuta vinovatul, de a căuta pe cineva pe care îl putem scoate la răspundere și sacrifica în văzul tuturor. Dar făcând aceasta reiterăm din nou, unul din punctele cele mai dureroase ale existenței noastre, sacrificiul sufletului pe crucea materialității. Spânzuratul, cel care se lasă sacrificat, ne arată mereu realitatea cruntă a jocului dintre vinovat și acuzator.

Dacă veți fi ținta unor atacuri verbale sau de altă natură, deoarece sunteți considerat(ă) diferit, dintr-un anumit punct de vedere, sunteți provocați să ieșiți din jocul de victimă și agresor, să vedeți ceea ce ceilalți nu văd, să vă acceptați pe voi înșivă, să iubiți acele diferențe în voi și în ceilalți.

Pe lângă acestea, cei ce doresc să lupte pentru bunăstarea planetei și a oamenilor în general, se vor simți chemați să dea exemplu. Organizațiile umanitare se vor simți activate intens și acțiunile lor se vor face auzite. De-asemenea, noi organizații de acest gen pot fi înființate.

TENDINȚE ÎN CARIERĂ ȘI RESURSE

Anul 2019 continuă în tonul anului 2018, cel de ușoară creștere din punct de vedere economic global, aducând o creștere de prețuri și de dobânzi, credite și datorii. Cuvintele de ținut minte în ceea ce privește investițiile pentru anul 2019 este adaptabilitate la situații imprevizibile. Este nevoie de atenție și prezență pentru a putea schimba direcția sau investiția în diferite momente ale anului, precum și pauze de revizuire și gândire, înainte de a lua acțiune. În acest an acțiunile în această privință au nevoie de așteptare, de a nu acționa pripit și de a vedea dincolo de aparențe.

Cei ce nu sunt mulțumiți de munca pe care o fac acum vor fi instigați și împinși de această influență globală în căutarea unei cariere care le va aduce o mai mare satisfacție, mai ales pe plan emoțional și sufletesc. Acel gol interior va țipa cu lacrimi pentru a fi umplut de iubirea ce răsare din exprimare talentului propriu.

TENDINȚE ÎN SĂNĂTATE

Din punct de vedere al sănătății corpului nostru, energia Spânzuratului tulbură și mișcă apele interne, provocând stări de curățare ce pot suprasolicita splina și organele din partea stângă a corpului. Pentru a putea acomoda mai ușor această energie, vă sugerez să dați mare importanță aportului de lichide, echilibrând și susținând astfel efectele acestei energii. Nu exagerați, ci mai degrabă ascultați corpul și oferiții o hrană ce are un aport adecvat de lichide și de minerale. Posturile cu apă și cu sucuri sunt binevenite în acest an. Pentru a sprijini splina în lucrul ei intern, este bine să nu consumăm zahăr rafinat sau înlocuitori de zahăr, fructe prea dulci, făinuri albe și cereale rafinate sau alimente prea dulci. În general mai toate dulciurile din comerț și anumite sosuri și mâncăruri mai dulci, intră în această categorie.

Pentru cei sensibili și care lucrează activ la percepția lor și la deschiderea lor către divin, activările energetice vor deveni din ce în ce mai puternice și se vor face simțite în corp prin moduri surprinzătoare, venind sub forme aparent inacceptabile, profund inconfortabile, deoarece credința și voința vor fi puse la mari încercări.

TENDINȚE ÎN RELAȚII ȘI FAMILIE

Deoarece Spânzuratul ne va pune în situații inconfortabile, aceasta se poate vedea foarte intens în relațiile apropiate cu familia și cei dragi. Vei simți tendința de a nu mai ține atât de mult cont de aparențe și de a te exprima liber, arătând o parte din tine foarte puțin exprimată. Dacă vei ține în tine această dorință, energia ce vrea să se exprime se va strânge în interiorul tău, ca mai apoi să izbucnească într-un mod neașteptat și foarte puternic, provocându-te la situații foarte incomode. Această energie globală se combină cu energia cărții personale a anului 2019 pentru tine, pentru a avea influențe unice pentru fiecare persoană în parte. Dar, în general, țineți seama de această dorință a sufletului de a-și spună cuvântul și respectați-vă pe voi și pe ceilalți, acceptând și creând spații de exprimare pline de înțelegere.

Atunci când vă aflați într-o situație de ceartă, aduceți-vă aminte că fiecare om are nevoie să-și exprime sentimentele și să fie înțeles.

TENDINȚE ÎN DEZVOLTARE PERSONALĂ

Pentru cei ce nu sunt foarte interesați de dezvoltarea personală, de înțelegerea universului, lucrurile care se vor întâmpla vor părea fără nici un sens, fără nici o noimă, ca și cum ai vedea un film prost sau ai participa la un teatru fără poveste și fără regizor. Evenimente aparent stupide și fără vreun anunț prealabil vor surprinde și ne vor face să ne sucim mințile pentru a le înțelege. Tendința energie colective va fi de a rezista, de a găsi vinovați și de a ignora ceea ce aparent nu înțeleg. Deși energia colectivă se schimbă, ea încă mai are aceste tendințe la nivel global.

“Las-o baltă și vezi-ți de treaba ta. Nu-ți mai bate capul cu așa ceva.” Aceasta poate fi una din expresiile noastre favorite, în anul 2019, atunci când dorim să rămânem în cutiuța confortabilă pe care cu efort și sudoare ne-am creat-o. Chiar dacă vom încerca să ne calmăm și să ignorăm ceea ce simțim, în interiorul nostru vom fi cu adevărat mișcați și zguduiți într-un mod foarte inconfortabil. Aceste mișcări interne de energie și informație pot crea o stare generală de neînțelegere, de confuzie și o aparentă depresie. Vom avea impresia că nu ne mai înțelegem cu noi înșine, că nu ne mai putem baza pe simțul orientării noastre în spațiu și timp, că totul pare invers de cum ne așteptăm a fi.

Energia Spânzuratului este fină și curată precum apa ce se mișcă lin în oceanul intern al conștiinței noastre. Ea ne susține vederea totală, a ambelor părți ale monezii. Ea ne învăluie cu tandrețe și iubire, o iubire atât de cuprinzătoare încât este capabilă să vadă lumina divină a sufletului în fiecare ființă. Când te atinge… te trec fiorii inspirației. Când te cheamă… auzi cântecul plin de adorație al cerului și al naturii.

Valul de iubire izbucnit din centrul galaxiei va influența pe mulți să vadă lumea cu alți ochi anul acesta. Din ce în ce mai mulți vor începe să-și pună întrebări de care până acum le era frică. Vor simți o senzație internă de a căuta și a se uita în locuri pe care le-ai ignorat sau pe care le considerau o pierdere de vreme.

Spânzuratul vă vorbește:

Fie ca voi să vă vedeți pe voi așa cum vă văd înalturile cerului și adâncurile apei. Fie ca divina lumină a conștienței să vă arate adevărul ce este așezat la loc de cinste în inimile voatre. Fie care cel ce vine să vă conducă mai departe să fie și cel ce vă aduce mai aproape de voi înșivă. Fie ca tu, om divin, să te trezești să să îți urmezi calea.

Închide ochii și reflectă-ți suflarea pe ecranul minții tale. UItă-te la tine cu ochii închiși. Ce vezi ? Cum te vezi ? Ești la fel acolo precum ești atunci când îți deschizi ochii ? Cine există atunci când deschizi ochii și cine există atunci când îi închizi ? Oare îți vei da seama vreodată de oglinda care ești ?

Trăiți în fiecare zi ca și cum ați fi pedepsiți de soartă, vinovați de un cataclism sau speriați de a face cea mai mare greșeală din viața voastră. Când vă veți trezi din acest vis fără sens ? Ceea ce vi se pare că are însemnătate, este de obicei doar obișnuința siguranței, a locului călduț în care vă petreceți veacurile.

Aveți o ușă foarte aproape de voi. O ușă pe care o ignorați cu toată puterea voastră. O ușă de care vă este teamă și frică. O ușă a necunoscutului, a originalului. Aceasta este ușa sufletului vostru. Aveți curajul să o deschideți ? Sau veți continua să credeți că nu este reală, că nu are sens, că nu poate exista, că este o iluzie ??

Cât timp vă mai sacrificați sufletul ? Cât timp îl ignorați și îl mențineți ascuns și izolat ? Cât timp îi blocați accesul deplin la corpul prin care dorește să se exprime ?

Sunteți gata să vă sacrificați teama pe altarul credinței ?
Sunteți gata să vă ardeți dorințele deșarte în focul divin al sufletului ?
Sunteți gata să curățați emoțiile în oceanul iubirii atotcuprinzătoare ?
Sunteți gata să spulberați obișnuințele mentale în furtuna adevărului ?
Sunteți gata să plantați intenția pură a creației în solul fertil al corpului vostru ?

Eu sunt prietenul timpului, martorul tuturor, prezența absolută. Nu vă ghidez, nu vă arăt, doar sunt. Mă găsiți în locurile cele mai întunecate ale ființei voastre, acolo unde acceptarea realului sacrificiu nici nu poate fi gândită.

În anul următor, timpul va părea că se suspendă sau că nu mai acceptă să se comporte după regulile bine cunoscute de noi. Vor exista pauze, întârzieri sau prelungiri ale unor evenimente, timpi de așteptare ce ne vor pune nervii la încercare. Există posibilități de a avea momente de deja-vu sau momente în care se pot simți și vedea diferite linii de timp, diferite linii de posibilități. Această energie poate crea confuzie pentru cei ce văd lucruri cu ochii interni, deoarece poate crea suprapuneri neobișnuite sau transparențe diferite ale câmpurilor.

Acești timpi de așteptare sunt meniți a ne testa răbdarea și prezența de sine și de a ne face conștienți de cum înțelegem noi timpul și de cum îl experimentăm. De asemenea, aceste momente pot scoate la suprafață emoții blocate ce se pot exprima inconștient în momente inoportune, astfel încât să fim puși în niște situații ciudate sau chiar hilare. Dacă ascultați de vocea intuiției atunci veți înțelege când să luați pauze și să nu forțați evenimentele să se întâmple, astfel încât să diminuați frustrările ce pot apărea. Toate acestea se întâmplă pentru a ne scoate din rutină, din obișnuit, și pentru a ne face să acceptăm schimbarea și naturalețea.

Acele măști pe care ni le-am creat de-a lungul timpului, cu care noi ne identificăm cel mai mult, vor fi supuse la presiuni nemăsurabile astfel încât să crape și să se facă țăndări. În acele momente ne vom simți goi și dezbrăcați, esența noastră se va vedea clară ca lumina zilei, și rușinea poate să ne cuprindă. Această rușine, un sentiment plantat în noi chiar înainte de a ne naște, ascunde în fustele sale, lumina sufletului nostru. Aveți curajul de a vă afișa în văzul tuturor așa cum sunteți ? Pe parcursul acestui an veți avea ocazia să vedeți exemple de această natură.

Dacă aveți rezistență în a vă exprima adevărul, în a vă exprima pe voi așa cum sunteți, atunci cu siguranță veți simți bătălia din interiorul vostru intensificându-se anul acesta. Veți simți acea dorință de a fi naturali, de a vă da drumul, și ca opus, rezistența creată de rușine, de neîncredere, de tot felul de frici și programări ale societății.

Energia Justiției ne-a arătat adevărul simțit pe axa orizontală a spațiului și formei, iar Spânzuratul ne invită să vedem adevărul ce există pe axa verticală a timpului și conținutului. Valorile ce înclină balanța stânga sau dreapta se transformă, prin punctul de mijloc, în credințele care echilibrează lumea de sus cu cea de jos.

Spânzuratul te mișcă intern, precum valul unui tsunami care pornește pe neașteptate și te provoacă să îți dai drumul, să ai curajul de a te exprima din inimă. El te face să îți pui una din marile întrebări : “Ce fac eu pentru sufletul meu ?”.

Deci, ce faceți voi pentru sufletul vostru ? Luați această întrebare și puneți-o pe o foaie albă de hârtie. Apoi scrieți în răspuns tot ceea ce vă trece prin cap și contemplați la comunicarea voastră cu toate aspectele ce compun ființa voastră. De-asemenea, toate întrebările de mai sus, din cuvintele Spânzuratului, pot fi lucrate și experimentate intern, pentru a produce deschideri interne și revelații.

Când acest arhetip este intens activ în viața ta, te instigă, te împinge, te enervează și te provoacă din cale-afară, astfel încât să ieși în afara ta, în afara sinelui separat și să te vezi pe tine în oglinda goală a întregului. Dacă ai curajul să te vezi în adevăr, toate șabloanele cad de pe tine ca o mâzgă urât mirositoare și lasă la iveală esența.

Pentru prima dată te privești fără complicații, fără scuze și rușine, fără timiditate falsă și generozitate mascată, gol și total respins de normalitatea societății.

Spânzuratul îți vorbește despre sacrificiu și abandon, abandon în apele oceanului cunoașterii, abandon în brațele divinității și încredere totală în fluxul vieții ce curge prin tine și te animă. Spânzuratul trăiește pe un alt nivel de conștiență, un nivel de conștiență în care ne invită și pe noi, dacă ne putem dezbrăca de hainele neputinței și dacă putem da drumul dorinței noastre de siguranță.

Siguranța este dorința ego-ului de a știi ce se întâmplă, de a rămâne în banalitate, de a rămâne în rutina binecunoscută, care îi aduce confort. Energia puternică a Spânzuratului dorește ca tu să ai curajul să faci un total schimb de paradigmă și să treci pe un alt nivel de percepție, unul în care încrederea în sufletul tău și în vocea sa este totală și fără de nici un dubiu.

Experiențele pe care această energie le poate aduce pot fi pline de durere și suferințe, această experiență fiind numită și crucificare. Ea pune la încercare puterea de credință interioară și evaluează care este punctul în care te superi pe divinitate și începi să te abandonezi ego-ului, care îți va promite confort, sănătate și bunăstare materială aparentă și temporară.

Curaj ! Dă drumul la frici și permiteți să aluneci în brațele divinității care te animă.

INFLUENȚA PERSONALĂ A ANULUI 2019

Odată cu noul an, trecem și într-o nouă fază a vieții noastre, o perioadă care se termină și alta care începe. Fiecare an din viața noastră este influențat de o energie primordială de creație, care ne ghidează și ne susține pe parcursul său. Există o temă principală globală dar există și teme personale anuale.

Pentru a descoperi temele personale anuale ale fiecăruia, am creat o citire numită Revelațiile Noului An. În această citire vom calcula care este energia și tema care vă influențează în anul 2019, și ce vă poate ea aduce. Pentru a înțelege mai bine cum se manifestă aceasta în viața voastră, voi folosi ca și context, cărțile ce determină lecțiile profilului vostru personal (Lecția Sufletului, Lecția personalității și Învățătorul din Umbră), precum și cartea ce reprezintă energia globală a anului 2019. Pe lângă acestea voi mai trage două cărți, pentru a vedea ce vă aduce în plus anul acesta și care pot fi provocările sale.

Deși citirea de mai sus poate aduce și o parte din aceste informații, mai putem face un alt fel de citire, numită Perspectivele Anului Nou, detaliată pe fiecare domeniu din viața voastră și astfel vedem ce vă poate aduce noul an. Domeniile la care ne uităm sunt familie, iubire, carieră, finanțe, dezvoltare personală.

Cei ce își doresc răspunsuri rapide, simple, și vor ca cineva să le spună exact ce să facă, nu vor fi satisfăcuți de citirile făcute de mine, care sunt create pentru a vă ghida, a vă reda puterea proprie și a vă mișca intern, în nici un caz pentru a lua decizii în locul vostru. Cei ce vor putea profita cel mai mult sunt cei ce sunt interesați de claritate, dezvoltare personală și descoperire de sine.

Dacă vi se pare interesant, nu ezitați să frunzăriți zona de Magazin și nu ezitați să mă contactați pentru a vă răspunde la întrebări sau pentru a vă oferi mai multe detalii.

Mărturie de la o persoană care a beneficiat de una din citirile pentru Anul Nou:

“Îți mulțumesc mult pentru citire. Ești un minunat canal prin care am putut primi viziuni, trăiri și mesaje de fiecare data când ne-am întâlnit fizic sau virtual. Pot sa spun ca nu sunt aspecte în care să nu mă regăsesc, însă emoțiile pe care le-am simțit parcurgând materialul au fost dincolo de orice așteptări (în caz ca le aveam).

Luna și Pustnicul mi-au adus lacrimi în ochi și am simțit aceste arhetipuri aproape/familiare, în schimb Roata Norocului și Banii au scos la iveală o frică pe care nu o bănuiam atât de intensă, tot corpul mi s-a contractat și firește că nu m-am simțit deloc confortabil. Am lăsat totul să se așeze și chiar m-am întins un pic ; am simțit chiar să fac un exercițiu de respirație numit “respirația Pământului”, așa că mi-a fost muuult mai bine. Apoi brusc mi-a apărut în minte o imagine asociată cu Roata norocului…..un tobogan uriaș cu apă (ca cel de la Therme) și un mesaj : “ you can find a lot of fun in this” (chiar așa a venit, în engleză) iar starea care m-a cuprins a fost de încredere și bucurie.
Te îmbrățișez cu iubire, Alina Steriu”


Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

1 comentariu la “Spânzuratul, energia care ne influențează la nivel global în anul 2019”

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart