Revenirea energiei feminine, ciclul arhetipal 2000- 2009

Revenirea Energiei Feminine

Arhetipul Împărăteasa reprezintă catalizatorul minții divine și sursa tuturor experiențelor de formă și existență în diferite planuri. Această energie nu a mai fost simțită din anul 1110. Ea s-a reîntors de abia în anul 2001, atunci când s-a realizat atacul asupra turnurilor gemene din New York, evenimentul 9/11/01.

Marea Preoteasă, arhetipul cu numărul 2, a revenit în anul anterior, anul 2000, începând ciclul 2000 – 2009, un ciclu plin de revelații și re-echilibrări ale energiilor masculine și feminine. Și această energie feminină, mai misterioasă și contemplativă, a revenit după mai bine de un mileniu, pentru prima dată în anul 2000.

Această energie feminină este creația însăși și puterea de a crea viață, iubire, bucurie și a le manifesta și experimenta în splendoarea lor. Acest întreg ciclu a trezit cele două Arhetipuri de energie feminină, 2 – Marea Preoteasă în anul 2000 și 3 – Împărăteasa în anul 2001. Ambele arhetipuri exprimă o față a feminității, prima este fața ce deține toate mistere lumii și nu poate fi explicată în cuvinte și definită, și anume Marea Preoteasă, iar a doua este însăți bucuria de a trăi și energia care ne însuflețește.

Acest ciclu începe să trezească în noi dorința de explorare interioară, o explorare în oceanul de cunoaștere al universului, adânc în structurile noastre. Această explorare este menită a transforma modul cum vedem viața prin aducerea la cunoștință și revelarea unor înțelepciuni ascunse de ochii celor ce doresc confortul somnului. Tendința de interiorizare și explorare cu nesaț a misterelor universului a fost reaprinsă și adusă în prim plan, din anul 2000, cu reapariția arhetipurilor feminine în manifestare și experiență umană.

În această decadă, am fost îndrumați să înțelegem ce ne este benefic din vechiul mileniu și ce poate fi luat cu noi spre viitor, și ce nu este benefic nouă ca și personalitate și nouă ca și colectiv. Această măsurare a lucrurilor merituoase a trezit și rezistență, opoziție vehementă, deoarece însemna să lăsăm în urmă tehnologii care nu ne sunt de folos, comportamente, ideologii și moduri de a vedea lumea.

Apariția succesivă a celor două arhetipuri feminine, trezește energia feminină în toată lumea, aducând la iveală un alt tip de ordine și claritate mentală, o ordine care se bazează pe realitățile și cunoștințele divine. Rădăcinile noastre sunt scoase la suprafață, încet, încet, prin principiul matern adus de Împărăteasă, și fundația vieții noastre este practic zdruncinată. Religia care ne-a cucerit și care s-a instaurat ca și adevăr, de-a lungul întregului mileniu trecut, se zdruncină din toată temelia, deoarece provine dintr-o separare și uitare a femininului și o distorsionare considerabilă a uniunii sacre.

Mama vine să spună copiilor cum stau lucrurile, și să îi îndemne să facă ordine în lumea lor și să elimine toate jucăriile pe care le-au creat din ură sau frică. Mama ne invită să înțelegem iubirea de a fi și trăi cu ceilalți în armonie, și ne aduce la suprafață iubirea activă și clară, ce curăță și purifică.

În această perioadă, 2000-2009, ADN-ul nostru, și noi cunoștințe despre acesta, sunt aduse la suprafață, pentru ca noi să înțelegem că suntem ființe divine libere, și putem influența codul nostru genetic, și nu suntem prinși în acesta fără scăpare. Multe cunoștințe despre genetică și epigenetică au fost scoase la suprafață, pentru a regăsi o înțelegere asupra modului cum funcționează conștiința noastră și expresia acesteia – corpul fizic.

De-asemenea, cunoștințele despre istoria Terrei au fost aduse la suprafață, precum și numeroase înțelegeri despre situri arheologice vechi și nou descoperite. Energia feminină ne susține și ne impulsionează să revenim la noi, la sufletul nostru, la adevăr și astfel suntem treziți să mergem să descoperim anumite informații și să explorăm locuri ascunse.

În această perioadă din ce în ce mai mulți oameni au fost treziți la dorința de a comunica cu sinele lor divin, de a se vedea pe ei și universul într-un alt mod, și de a înțelege separarea creată între forțele feminin-masculin, și uniunea la care fiecare din noi tânjim. Calitățile psihice ale conștiinței au fost amplificate și fiecare om a fost deschis un pic mai mult către o viziune extinsă a realității. Setea față de cunoașterea ocultă a crescut exponențial, cu fiecare an din acest ciclu, iar cei însămânțați cu această dorință au devenit absorbiți de căutarea și deschiderea care avea loc în ei.

Opoziția celor ce își doreau o viață conformă sau “normală”, crește cu cât cei atinși de dorința de întregire încep să pună din ce în ce mai multe întrebări incomode și să afle informații care par fanteziste. Marea Preoteasă stimulează subtil, adâncirea în cunoașterile oculte și în știința universală, creându-se o diferență între lumea care era și noile idei. Chiar dacă aceste idei au fost explorate și anterior, de o parte din oameni, în această perioadă de experiență această dorință este mult mai susținută și adusă în conștiința colectivă.

Simbolistica Turnurilor Gemene

Cunoscând rănile pe care le avem ca și colectiv, putem avea blândețea și atenția cuvenită pentru a le vindeca. Te rog să citești ce am scris mai jos cu intenția de a înțelege și de a recupera energia și puterea ta interioară. Atunci când avem curajul să ne uităm unde doare, putem avea oportunitatea de a lua acțiunile necesare vindecării.

Există o mare opoziție de a se uita în locurile traumatice din noi, deoarece suferința este mare și pentru că dacă ne uităm acolo vom putea să schimbăm lucrurile și să evoluăm spiritual. Se poate să auziți ceva de genul “nu te uita acolo”, “ai alte lucruri de făcut”, “este negativist să te uiți acolo”, “dacă te uiți se poate repeta”, “dacă te uiți vei amplifica suferința”, “nu poți face nimic” etc. Nu forțați să mergeți în locurile traumatice deoarece atunci când forțăm creăm o dublă opoziție, dar în același timp vă invit să căutați modalități de a vă face curaj în ritmul vostru.

Acest paragraf poate atinge locuri dureroase, așa că te invit să citești cu blândețe și cu dorința de a aduce energia puterii înapoi la tine și a vindeca aceste locuri. Chiar dacă s-au întâmplat anumite lucruri dureroase, nu înseamnă că ele sunt fixe, neschimbabile sau imposibil de vindecat, ci menține ideea de detașare și înțelegere. Cunoscând ce s-a întâmplat, putem face alte alegeri și transforma total experiența noastră de viață. Curaj !

Atacul turnurilor gemene vine să fie un atac asupra renașterii energiei feminine manifestate, cea care are voință și putere, cea care creează și cheamă înapoi, prin dizolvare, formele și experiențele lumii.

Evenimentul petrecut pe data de 9.11.2001, conține Arhetipul 9 Pustnicul, 11 Justiția și 3 Împărăteasa. De ce în 2001 și nu în 2000 ? Deoarece Marea Preoteasă este energia interiorului și a pasivității, stării de contemplare și misterelor lumii și a sacralității templului interior, dar Împărăteasa este energia feminină care acționează în lume, energia mamei care își apără copii și nu stă deoparte la crearea lumii. Împărăteasa este energia feminină activă și vizibilă.

Creând un atac asupra energiei feminine active și forței creatoare de manifestare, se induce ideea de distrugere a actului creației universale și de instaurare a unei alte linii de timp, un alt drum singuratic (Pustnicul) pe care să se ralieze întregul colectiv uman. Practic s-a plantat sau consolidat, în mintea colectivului uman, o linie temporală, bazată pe separarea de divin și instaurarea de control, simbolizată de avioanele deturnate – voință deturnată. De-asemenea, s-a introdus în subconștient, în mod simbolic, distrugerea activității energiei active feminine și s-a păstrat energia pasivă de non-acțiune.

Simbolul turnurilor gemene este foarte complex și ne aduce multe detalii în fața ochilor. Cele două turnuri simbolizează energia feminină și masculină în echilibru (2 – Marea Preoteasă), născându-se din pântecul creației (3 – Împărăteasa). Distrugându-se acest simbol, s-a transmis un semnal clar și răsunător întregii lumi, că această uniune nu este dorită de o anumită parte din populație, ci aceștia preferă separarea, deoarece susține poziția de control a unei părți asupra celeilalte, susține ideea existenței unei elite și a unui colectiv de sclavi.

Toate acestea simbolizează subtil în subconștientul fiecăruia, deturnarea și distragerea conștiinței umane de la unitate interioară la unitate împotriva unui inamic invizibil, care poate fi reprezentat de orice precum terorism, viruși, crize economice.. etc.

De-asemenea, s-a transmis un atac clar și direct celor două Arhetipuri principale feminine, Marea Preoteasă și Împărăteasa, deoarece aduc deschiderea inimii și a conștiinței, empatie și înțelepciune naturală. Aceste două arhetipuri sunt partea activă și partea pasivă a energiei feminine, găsirea conexiunii cu divinitatea și înlăturarea voalului. Marea Preoteasă deține înțelepciunea să treacă peste voalul separării și iluziei, iar Împărăteasa folosește această înțelepciune pentru a aduce creații în viață.

Cele două turnuri simbolizează cele două picioare ale omului bine înfipte în pământ, ADN-ul uman și cele două turnuri ce mențin echilibrul lumii, cele două axe. Prin distrugerea acestora se simbolizează în subconștientul uman distrugerea voinței de a sta pe picioarele sale, de a se apăra și de a deține și modifica propriul ADN și codurile de iluminare. Prin acest eveniment se introduc în colectiv coduri false de iluminare, ce induc imaginea îngenuncherii ființei.

Numărul 11 ne leagă de Justiția divină și de eliberarea fiarei din om, a haosului și instaurarea unei noi ordini mondiale și a unei legi umane de stăpânire. De-asemenea, 11.11 este numărul de chemare la apel a Lucrătorului în lumină sau Războinicului Luminii. Prin aceasta vedem și o încercare de a distruge chemarea la eliberare și determinarea celor care doresc să se trezească să termine cu asta deoarece au alte treburi mai importante de făcut , cum ar fi siguranța materială și rezistența față de teroriști. Aici Lucrătorii în Lumină( un nume care mie nu îmi place deloc și nu-l folosesc dar doresc să mă fac înțeleasă) sunt considerați teroriști și sunt admonestați și avertizați că vor fi insistent și cu dedicație descurajați să continue.

Teroare vine și de la teritoriu și numele Tara, care este numele Planetei noastre în dimensiunea 5. Acestea ne trimit cu ideea de război pentru teritoriu planetar. Divina Tara este energia noastră de creație, MAMA noastră, principiul feminin reprezentat de Împărăteasa.

Toate numerele de avioane sunt foarte relevante – 11, 77, 93, 175. Avionul 175 are asociat 13 – Moartea. Avionul 11 are asociat Justiția, chemarea eliberării și conexiunii cu linia temporală naturală. Avionul 93, de obicei ne gândim la un an când spunem 93, de aceea mă trimite la anul 1993 și Arhetipul asociat acestuia și anume 22 – Nebunul. Avionul 77, la fel îmi inspiră anul 1977, și Arhetipul asociat 6 – Iubirea Divină, Unitatea Ființei și energiilor feminin-masculin.

Din acestea înțelegem mesajul – Moarte(175) liniei temporale naturale în acord cu Justiția Divină (11), și Moarte (175) unității ființei divine complete (6), a alegerii conștiente și eliberării de subjugare (22). De-asemenea, avioanele deturnate din calea lor, ne vorbesc despre ideea de întoarcere de pe calea lor naturală, deturnarea liniei naturale de timp, subjugarea sub voința unor persoane și utilizarea acestora împotriva populației inconștiente (reprezentate simbolic de persoanele din turnuri). Acestea ne aduc la suprafață, subjugarea prin autoritate, iubire deturnată și manipulată, lipsa voinței proprii și distrugere de toate felurile.

Avionul 175 – asociat cu 13 Moartea, lovește turnul Sud. Sudul este asociat cu focul și scânteia divină, cu conștientizarea (awareness) și lumina sufletului. Acest avion lovește din plin spunând Moarte conștientizării și scânteii divine, astfel instigând subliminal la suprimarea acțiunii în aliniament cu divinitatea interioară.

Avionul 11 – asociat cu Justiția, lovește turnul de Nord. Nordul este asociat cu pământul, integritatea, drepturile fundamentale ale omului, abundență și astfel se transmite mesajul de control asupra Justiției și utilizarea acesteia pentru a nega drepturilor umane fundamentale precum dreptul natural la teritoriu, apă, pământ, protecție și abundență.

Avionul 93 nu și-a atins ținta, ceea ce ne spune că planul nu a funcționat complet, și astfel Marea Alegere, Liberul arbitru și energia de Eliberare nu au putut fi deturnate. Acest detaliu este foarte important, deoarece alegerea conștientă susține calea vindecării. Multe ființe nu înțeleg că au liber arbitru. Poate vi se pare ciudat acest fapt, dar am să vă dau un exemplu simplu. Dacă spun ceva unei alte persoane, aceasta poate să se simtă cumva obligată să facă/creadă ceva anume, în loc să-și dea seama că poate alege și nu are nici o obligație față de mine. Nu cer credința nimănui, ceea ce vă invit este să căutați adevărul în inima voastră și să nu vă opriți până îl găsiți.

Modul cum acest eveniment este mereu prezentat și numit ca 9/11, ne spune despre crearea (2001 – 3 Împărăteasa) unei separări de natură și unei separări evidențiate forțate a liniilor temporale și a uniunii sacre (11) pentru a aduce în manifestare un drum susținut artificial (9).

Executând acest eveniment în anul 2001 asociat cu Arhetipul Împărăteasa, ne legăm automat și de următorul ciclu natural, 2010 – 2019, care începe cu arhetipul feminin Împărăteasa, asociind tot acest ciclu de iluminare cu acest eveniment, practic inducând o iluminare artificială. Multe persoane simt că de la Soare vine o lumină artificială de ceva timp, iar toate acestea ne vorbesc despre plasa de negură aruncată asupra întregii percepții.

Acest ritual a fost un ritual masiv de sacrificiu uman, cu participarea întregului colectiv uman, fără ca majoritatea membrilor acestuia să-și dea seama. Asemenea ritualuri se fac mai frecvent decât v-ați gândi, iar în acest an, în 2020, avem parte de un alt asemenea ritual, ce implică dorința de eliminare a autorității proprii, a autorității interioare a sufletului și stabilizarea unei autorități artificiale.

Din experiența mea de viață

Pentru mine, acest eveniment are o semnificație importantă și specială, deoarece exact în acea zi am avut prima întâlnire oficială cu iubirea mea, partenerul și soțul meu. De atunci suntem împreună și acum îmi dau seama de acestă semnificație și de implicarea subtilă a ei. Când uniunea sacră era distrusă simbolic în mintea colectivă, noi ne recunoșteam unul pe celălalt și începeam drumul împreună.

Scriind aceste cuvinte îmi dau seama de ce în 2019 am fost acolo, la locul acestui eveniment în anul de sfârșit al ciclului trecut, pe 29 Aprilie, ziua dinaintea unui ritual anual păgân destul de sângeros, în timpul căruia se spune că se deschide ușa în lumea de dincolo. Ziua de 29 este 2/9, iar adunat face 11. Pur și simplu o parte din mintea mea este extrem de surprinsă în timp ce scriu și lacrimi se scurg pe obraz.

În acel loc, sunt acum două mari fântâni. Acel loc este ca o rană deschisă, ca o ruptură în spațiu timp, plină de spirite traumatizate. Mi-a fost aproape imposibil să stau doar câteva minute, energia este extrem de densă și confuză, mă durea tot corpul mai ales în regiunea inimii și îmi dădeau lacrimile în continuu, fără să plâng propriu zis. Nu reușeam să pun două gânduri unul lângă celălalt și densitatea de energie mentală ce era acolo era copleșitoare.

Acele două fântâni sunt sub formă de pătrat mic într-un pătrat mare, cu o lumină în mijloc (de obicei stinsă), și acesta simbolizează o cutie în altă cutie, o carceră într-o carceră, o plasă de percepție a conștiinței (lumina), un matrix. Apa care curge este recirculată la fiecare 22 de minute (!!) și astfel amplifică stabilizarea în memorie a acestui eveniment și reflectă pe acesta în conștiința colectivă, negând eliberarea. Câteodată se proiectează două lumini din aceste fântâni, simbolizând lumina artificială.

Am fost și în noua clădire unde am urcat la ultimul etaj. Aceasta se numește One World Trade Center, în loc de cum se numeau celelalte World Trade Center, sugerând construirea unei noi lumi unite forțat, unite prin amestecare uniformă, prin uniformizare și conștiință de stup, cu supremația ego-ului. De aici Statuia Libertății se vedea așa de mică, îmi aduc aminte cât de surprinsă eram de dimensiunea acesteia. Libertatea este foarte limitată văzută din acest turn foarte înalt, care domină acum tot peisajul.

În altă ordine de idei, aceste turnuri distruse simbolizează parțial Arhetipul 16 – Turnul, unde există imaginea unui turn explodat de o rază de lumină. De ce parțial ? Deoarece este un singur turn, nu două, simbolizând dorința de superioritate a ego-ului. Ego-ul nu poate lăsa pe nimeni lângă el, pe aceeași poziție, el trebuie să fie cel mai tare ! Raza de lumină simbolizează conștiința divină distrugând ego-ul fără nici o fundație solidă, inteligența artificială. Dar cei ce se doresc stăpâni, încearcă să se asemuiască luminii divine, prin acest act, plasându-se pe post de sursa iluminării.

Acest turn domină peste rămășițele celor două distruse și are o formă piramidală creată de 8 triunghiuri, cu o bază și un acoperiș pătrat. Această formă este forma celor 2 pătrate, unul în altul, ce denotă, la fel ca și fântânile, încarcerarea conștiinței. Forma se aseamănă cu o anti-prismă, care adună toate culorile într-o singură lumină, fără nici o diferență. Pe acoperiș este un stâlp falic cu 7 nivele(nivelele vizibile de conștiență) sau 12, în vârful căreia este o lumină ce se aprinde noaptea.

Acest nou turn este un simbol de triumf și dorește să arate dominația ego-ului asupra energiilor de creație – MAMA și TATA și principiul creației și de-asemenea, să ne spună că s-a terminat timpul și deja este prea târziu pentru noi. Acest ego se simte lumina lumii, singurul care poate sta deasupra tuturor, cel mai tare din parcare. Toate acestea nu sunt adevărate, dar unii oameni doresc cu toată energia să credeți asta. După cum am spus… credința plasată în altceva decât sufletul vostru.

Vă invit să ne centrăm în acest moment. De fiecare dată, aceste evenimente ne stimulează pentru a ne ridica vibrația, a ne elibera percepția și a distinge iluziile, manipulările și inducțiile mentale.

Vindecarea Traumei

Este important să începeți să vă dași seama de aceste ritualuri masive, pentru a putea ieși din ele. Acestea creează în mintea umană halucinații colective, și modalități de iluzie persistentă, pentru a ascunde trauma absolut inimaginabilă adusă minții colectivului și sufletului colectiv.

Prin înțelegerea lor se poate curăța mintea de asocieri care creează obstacole interne și tot felul de plase de confuzie. Credința și încrederea au nevoie să revină către propriul suflet. De fiecare dată când ne plasăm credința într-o persoană/informație sau ceva extern, întoarcem credința cu fața din interior către exterior. Credința este o energie feminină interioară, care odată ce este întoarsă către exterior, poate fi manipulată. Ca precizare, ego-ul este o reflexie exterioară.

De aceea vă invit să reveniți cu credința voastră în inima voastră și în suflet. Înțeleg că nu este comod, nu este ceva ce simțiți că are vreo logică și se poate să doriți să o tot plasați la altcineva, sau în altceva, dar acum și aici luați 2 minute de liniște. În mintea voastră chemați credința voastră din exterior în inima voastră și vedeți cum vă simțiți. Poate fi copleșitor așa că aveți blândețe cu voi.

Pentru a vă reconecta la linia temporală naturală, restaurarea credinței va aduce și începerea restaurării și purificării energiei feminine și masculine care vă compun. Credința este apa interioară în care există memoria eternității și adevărul fiecăruia. Cu noua putere acceptată veți putea distinge mai ușor și naviga percepțiile mentale cu o mai mare lejeritate.

Credința și modurile sale de folosire a fost tema principală a mileniului trecut. Pentru mai multe info citește Ciclurile Arhetipale Planetare. Prin experiența mileniului trecut vă invit să integrăm această cunoaștere a credinței și să îi recunoaștem calitatea a ceea ce este. Învățând din trecut putem înțelege cum să ne folosim credința și ce este aceasta.

Credința susține focul interior, este o energie internă proprie spiritului, care întreține și amplifică conștiința universală. Dacă o dăm celorlalți, sau unor obiecte sau lucruri, deturnăm această energie către a susține alte lucruri și nu conexiunea cu sursa. De exemplu, dacă ne plasăm credința într-o persoană, ne creăm o imagine fantezistă despre aceasta și la un moment dat această imagine va cădea, ca un voal care ne menține adormiți. În loc să ne conectăm cu ființa respectivă, rulăm energia printr-o imagine iluzionară, care va trebui susținută mereu. Menținând credința în interior, avem acea stabilitate clară pentru a vedea conexiunea cu cursa din orice persoană și a înțelege cine suntem. Aceste cuvinte nu sunt un sfârșit, ci un început.

Acest articol a fost scris în mai multe zile, între 28 August – 1 Septembrie, și prima idee era să-l public săptămâna trecută. Simțind că mai este ceva de zis, am mai așteptat, mai ales că acum ne apropiem de data de 11 Septembrie.

Săptămâna trecută, pe 2 Septembrie, graficul rezonanței planetare s-a schimbat drastic, arătând pentru prima dată 5 secvențe în armonie. Aceste mari schimbări se fac după mari ritualuri spirituale, în care participă multe suflete din toate colțurile universului, iar dacă citești aceste rânduri, tu poți fi unul din sufletele care au contribuit la această schimbare. Acest mare punct de traumă universală, locul celor două turnuri gemene, a început să emită energia de vindecare a uniunii sacre. Am mai scris despre uniunea sacră și în articolul despre cercul din lanuri de anul trecut.

Un punct cu o deosebită traumă devine astfel un emițător al eliberării conștiinței. Orice punct de traumă poate deveni un punct de vindecare, așa că vă invit să lăsați acest punct să fie vindecat în voi și să emanați celorlalți acestea. Linia naturală de timp începe să vibreze mai puternic din acest punct, amplificând reamintirea a ceea ce suntem și revenirea puterii proprii.

Această lucrare de uniune sacră se realizează conștient sau inconștient de multe suflete, contribuind la eliberarea conștiinței colective. Fiecare om reacționează în felul său, de aceea aveți compasiune față de voi și față de ceilalți.

Ciclurile Arhetipale personale

Așa cum există cicluri arhetipale planetare există și cicluri personale. În fiecare an, fiecare persoană are un ghid arhetipal, un arhetip cele 22 de Arhetipuri ale creației. Astfel, putem face o linie a vieții în care se văd arhetipurile fiecărui an, și care ne arată ciclurile noastre de evoluție. În acestea se urmăresc Arhetipurile care sunt ghidul întregii vieți, în relație cu celelalte.

Dacă doriți să vedeți o astfel de analiză personală puteți accesa Citirea Tarot Linia Vieții, iar dacă doriți ceva mai simplu precum energia anului curent atunci mergeți la Citirea Tarot Energia Anului. Dacă dorești să ai experiența unei citiri simple, în această perioadă fac citiri gratuite așa că te rog să accesezi Prima ta citire Tarot.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart