MARELE PREOT – Energia Anului 2021

Anul acesta a început cu o mare liniște, o liniște în fața unei furtuni interioare cu schimbări dramatice. Fiecare om a fost martor la scuturarea puternică a sistemelor interioare care a început anul trecut, iar acest an s-a inițiat cu o simțire a unei energii foarte instabile termic și psihic.

Fiecare psihic va fi mișcat din locul lui în acest an, pus în situații incomode de a se vedea prin prisma forțelor divine, prin puterile divine ordonatoare. În funcție de cum reacționăm la aceste puteri divine ne vom amplifica înțelegerea credinței sau ne vom depărta de aceasta.

Deoarece ne aflăm într-un mare ciclu de destructurare, toate energiile se exprimă în acest mod puternic transformator. Anul trecut, cu energia Arhetipului Împăratului, am simțit cu toții focul din inimile noastre și furia crescândă a sufletelor aflate în suferință. Vocea dreptății și a legilor naturale s-a ridicat din noi și a devenit din ce în ce mai puternică peste tristețea și nebunia destructurărilor de concepte aflate în plină desfășurare.

Vederea noastră s-a ascuțit, fiind în stare să vedem din ce în ce mai clar iluziile și să aflăm de alte straturi adânci ale acestora încât mari șocuri au fost simțite, șocuri puternice precum pietrele grele aruncate într-un lac liniștit de munte.

Războinicul iese la suprafață, și va ieși din ce în ce mai puternic, deoarece este partea din noi ce deține curaj să schimbe lucrurile și să aducă alinare și justiție divină celor în suferință.

Anul acesta începem să dăm cu ciocanul în fundațiile șubrede ale structurilor de credință, religie și programare oarbă. Credința oarbă perpetuează programarea subconștientului în moduri nefolositoare, creând mituri și zei pe care este nevoie să îi susținem și să îi hrănim din propria conștiință și putere a sufletului.

Cu cât dăm mai multă putere unor zei, cu atât dăm din sufletul nostru, deoarece acolo se află puterea divină. Așa că anul acesta zeii încep să cadă. Aceste mișcări în conștiință pot aduce mari reacții de respingere și furie la suprafață, deoarece sistemele de credință fanatice au declanșat mai toate războaiele și conflictele între oameni. Anul acesta ne oferă o altă oportunitate de a ne confrunta cu aceste credințe solidificate și a găsi noi modalități de a le topi sau de a le desface. Învățând din trecut vom putea avansa în modurile de abordare ale fanatismului și conflictului legat de dogme și reguli aparent spirituale.

Arhetipul Marelui Preot a fost cu noi în anii 2012, 2003 și a fost o energie puternică în mileniul trecut, aducând la experiență tot ce ține de credințe și religie într-un mod plin de forță, ce a cauzat războaie și multe conflicte. Este ușor de înțeles cum tot mileniul trecut, dar nu numai, este foarte influențat de societăți secrete și culte.

Vedem că Marele Preot a fost energia anului 2012, un an important în experiența noastră, în care s-au revizuit trăirile mileniului trecut și s-a ajuns la o concluzie față de această energie a credințelor. Un an în care am început să vedem creșterea unor noi comunități și sfârșitul altora. Un an în care spiritualitatea naturală și conexiunea cu divinul au fost în prim plan, și un an cu foarte multe ritualuri și ceremonii sacre.

În acest an 2012, cu putere de voință, luminozitate și credință, conexiune și deschidere am creat un salt peste dogmele trecutului, desființând la nivele invizibile multe din fundamentalele credințelor care nu ne mai servesc și aflând de învățăminte mult mai profunde și apropiate de lumina sufletului nostru.

TEME PRINCIPALE ALE ACESTUI AN

Arhetipul Marelui Preot ne invită să ne uităm la toate dogmele, credințele oarbe, conflictele în comunitate și cheile de cunoaștere pe care le avem, astfel încât să ne curățăm conexiunea cu părțile noastre divine și să regăsim calea către noi utilizând contrastul pe post de ghid.

BINECUVÂNTAREA

Ce înseamnă o binecuvântare ? A folosi cuvintele spre a aduce armonie și conexiune cu miracolul divin astfel încât să începem să îl întrupăm aici pe Pământ. Cuvântul este unealta prin care vocea divină se poate exprima și astfel prin vibrația sa va influența tot ceea ce există.

În acest an suntem invitați să fim foarte atenți la cuvintele pe care le folosim pentru a ne exprima credințele și înțelegerile noastre despre divinitate și rolul nostru în această experiență de viață. Fiecare din noi avem rolul nostru și nu avem de ce să ne supărăm sau să îi acuzăm pe ceilalți dacă au un rol diferit.

Cuvintele sunt mai mult decât doar niște semne sau simboluri, sunt vibrație, ton și savoare, sunt o exprimare a gândurilor noastre și vin să completeze și să afecteze corpul nostru fizic și tot ce ne înconjoară.

Cuvintele sunt niște vase pentru intenția și gândurile noastre, la fel cum corpul nostru este un vas pentru exprimarea sufletului și spiritului, de aceea nu neapărat forma lor contează ci conținutul.

Binecuvântarea nu trebuie să fie neapărat o vorbă dulce, dulceagă, ci mai degrabă un adevăr înmuiat în iubire. În acest an vom putea observa cum prin utilizarea cuvintelor, oricare dintre ele, putem crea vrăji benefice – binecuvântări, sau malefice – manipulări.

Cei care au dobândit ochi să vadă vor putea să-și amplifice priceperea de a simți vibrația tuturor cuvintelor iar alții vor putea să își amplifice înțelegerea a ceea ce într-adevăr este vorbit. În majoritatea cazurilor oamenii nu înțeleg cuvintele pe care le folosesc, mai ales pentru că acea învățătură a fost ascunsă de ei pentru foarte mult timp, dar și pentru că s-au depărtat de simțirea vibrației și credința în propria simțire.

Când auziți un om vorbind auziți ce spune sau vă ascultați iluzia ?
Înțelegeți de ce are frică pusă pe anumite cuvinte sau iubire pe altele ?
Vă întrebați dacă tot ceea ce zice este pentru voi sau poate are nevoie să își audă și să-și observe propria expresie și tot ce este suprimat cu ajutorul unei interacțiuni reale ?

Există multe percepții despre cum este bine să se vorbească dar majoritatea se bazează pe forma cuvintelor folosite, pe denigrarea unor cuvinte și promovarea altora, pe negarea unor cuvinte și susținerea altora, pe neînțelegerea celuilalt și pe confortul propriu – mai toate acestea se bazează pe cenzură. Cenzurarea unor cuvinte duce la cenzurarea a ceea ce se poate exprima prin ele și a vibrațiilor respective, fiind puse într-un colț și stigmatizate ca nedorite. Cenzura apare deoarece cineva crede că știe mai bine cum ar trebui să se exprime și cum ar trebui să asculte altcineva, în loc să dedice timp pentru a înțelege exprimarea celuilalt și nevoia de a folosi anumite cuvinte care vibrează cu adevărul pe care-l trăiește.

De multe ori am auzit – nu vorbi așa pentru că mă ataci, sau mă deranjezi pe mine, sau încalci vreo anumită regulă scrisă de cineva și nu este destul de spiritual sau destul de confortabil, dar extrem de rar am găsit pe cineva care să asculte. Aici nu mă refer la a sta tăcut, tăcerea nu este neapărat ascultare deși este cuprinsă în ea.

Violența fizică apare, în multe cazuri, din cauza cenzurii exprimării verbale, neputinței exprimării emoțiilor sau a ne-acceptării existenței ideilor sau exprimării celuilalt. Cât timp suntem liberi să ne exprimăm emoțiile și trăirile așa cum putem, fără să ne simțim suprimați, oprimați și batjocoriți în ceea ce exprimăm, energia aceea se disipă și se transformă susținând maturizarea noastră. Cât timp ne abținem, ne cenzurăm și ne obligăm să vorbim și să ne comportăm într-un anumit mod, acea energie nu se mai disipă și nu se mai transformă, în schimb rămâne blocată în corp și încearcă să iasă prin alte părți – folosind corpul fizic și explodând în violență.

Cu ajutorul energiei Arhetipului Marelui Preot vom trece prin această maturare a înțelegerii exprimării prin deschiderea urechilor și a ascultării. Ascultarea aceasta nu se referă la urmarea oarbă de ordine, ci la exprimarea din tăcerea interioară astfel încât să ajungem să-l auzim pe celălalt fără proiecțiile noastre. Acest tip de ascultare se poate exprima mai bine prin cuvintele – sincronizare vibrațională.

DOGMĂ ȘI CULT

Dogma este o învățătură fundamentală care este impusă ca adevăr incontestabil și trebuie acceptată fără critică, fiind în principal aplicată prin forță, și nu se referă doar la o religie ci și la știință, medicină, tehnologie, politică sau oricare alt domeniu.

Anul trecut conflictele au fost generate de legi, reguli, control sau concepte venite din anumite structuri de conducere, dar în acest an vom fi încercați cu conflicte bazate pe dogme și credințe.

Cum te raportezi la divinitate, cum te conectezi la integralitate și la toate părțile din care ești compus ? Cum te vezi din privirile celorlalți și cum reacționezi la ceea ce cred și spun ceilalți ? O mare avalanșă de credințe stătute, foarte bine înfipte în iluzia voalului, sunt acum vizate, și mulți din cei care au participat în ciclul anterior la valurile de schimbare în conceptele de sănătate și naturalețe vor începe să fie activi acum în alte perspective de desțelenire și curățare a conștiinței.

Conflictele de dogmă aduc la suprafață povești care au fost crezute de-a lungul unei perioade mari de timp, și în cazul acesta a multor minciuni care au fost perpetuate prin forță și orbire. O persoană care a însușit o dogmă își trăiește viața sub impresia că acel calup de credințe face parte din sine, și atunci când acestea sunt provocate de alte idei, au impresia că sunt atacați personal și mai ales că vor fi omorâți odată cu aceste credințe.

Privirea va fi pusă pe aceste credințe profunde și adevăruri despre culte, societăți secrete și tot felul de practici ritualice și religioase vor fi puse pe tapet. Unele dintre ele sunt foarte șocante și pot provoca o mare furie și mai ales extremă reacție de violență sau distrugere.

Tot în aceste dogme există și voalul bunătății, adică acel voal plin de floricele pus peste ochii oamenilor care cred cu tărie că totul este bine chiar și când sunt înșelați, violați și torturați pe față. Ideea de a înțelege binele și răul vine din conexiunea cu părțile tale divine și apoi descoperirea discernământului și a acceptării faptului că fiecare avem experiențe diferite și nevoi diferite, iar alegerile benefice ale unuia pot fi în detrimentul altuia, și astfel putem ajunge la concluzia că nu putem să decidem pentru nimeni în afară de noi.

Dogmele sunt și impunerea alegerii mele peste alegerea ta, neînțelegerea profundă a naturii tale divine și propagarea ideii că eu trebuie neapărat să fiu intermediar între tine și Dumnezeu.

RELIGIE ȘI SPIRITUALITATE

Ce înseamnă religie ? Re-Ligia. Ligia este un cuvânt pentru cunoaștere, iar ‘re’ poate veni de la rex sau rege sau de la repetiție. Astfel vedem această religie ca o dogmă impusă de un rege, ideologia regelui sau ierarhia unui om impus peste ceilalți, intermediarul.

Re-ligie, re-lire sau a reciti, a spune poveștile într-un cerc fără ieșire, a programa.

Religie vine și din cultura romană, care o înțelegea astfel : obligație față de zei, frică față de zei, supunere și restricție, datorie față de zei.

Apoi descoperim re-ligare, legătură sau re-conectare. Dar legătură la cine ? În cazul religiilor de azi, legătura se face la cel desemnat ca și intermediar, preot sau papă, zeu sau demi-zeu, guvernant sau stăpân, cel care decide și își exercită puterea asupra celorlalți.

Spirit-ualitate = realitatea spiritului, realitatea existențială. Inspir -» aducerea spiritului înăuntru sau viața, experiența care curge prin noi. Acesta conține ritualitate, adică ritualurile sacre de a fi, prin care oamenii își duceau viața într-un mod conectat cu existența și cu părțile lor divine.

Anul acest vom vedea religia fiecăruia și discuții aprinse despre idei controversate precum păcat, convingere, înțelegerea vieții și a legăturii cu tot ceea ce este. Cât timp avem impresia că nu avem conexiune la suflet sau nu avem deschidere către divin, vom căuta un intermediar pe care îl vom înscăuna să ne ajute sau să ne facă o minune. Chiar dacă lumina interioară poate fi de abia văzută pentru unii oameni, ea nu este inexistentă. Credința că suntem deconectați ne ajută în a descoperi multe despre divinitate dar dacă rămânem în această idee și în dogma că avem nevoie de un intermediar, nu vom reuși să înțelegem ceea ce primim ca și învățătură. Aceasta nu înseamnă negarea ghizilor ci recunoașterea lor ca ceea ce sunt, fără a ne da puterea sau alegerea, fără a ne supune și fără a ne îngenunchea și a ne crucifica.

Când renunțăm la această dogmă putem să accesăm realitatea spiritului și a ceea ce suntem.

INTERMEDIARUL SAU MERCENARUL

Marele Preot ne amintește de umbrele care pot fi puse peste cunoașterea divină, și anume apariția intermediarului, a acelui om care își asumă dreptul de a fi între tine și sufletul sau spiritul tău, acel om care devine ca un zeu pentru tine.

Mercenarul negociază conexiunea ta cu divinitatea și îți spune că doar prin el/ea poți ajunge la divinitate și că el/ea va avea grijă ca tu să ajungi să fii aproape de autoritatea divină. Acest mercenar poate să fie ascuns și în oamenii de lângă tine, care îți spun, într-un mod absolut, manipulator sau forțat, ce să crezi, cum să te porți sau cum să fii, pentru a se hrăni cu lumina părților tale divine.

Toată această privire are nevoie să se schimbe, deoarece această poziționare superioară a unui om peste celălalt duce la crearea unei ierarhii în care există stăpâni, privilegiați și sclavi. Acest tip de credință este o dogmă densă, și poate să apară în toate domeniile și există în ambele părți. Persistă ideea că cel ales zeu este corupt și vrea putere peste ceilalți, dar orice om îmbătat de putere aruncată în capul său are potențialul de a deveni un tiran. Am observat ghizi spirituali, pe care îi simțeam curați, demonizați de o parte din oamenii care îi urmăreau, deoarece aceștia nu doreau să aibă responsabilitate proprie ci cereau de la ghid totul, aveau pretenția ca acesta să facă totul și dacă se poate să le dea înțelepciunea pe tavă, ca pe o bomboană. Acești oameni învinuiau ghidul pentru eșecurile lor de conexiune, neînțelegând că lumina ghidului este pentru acesta în primul rând, iar ceilalți sunt doar parteneri de drum.

Căderea conceptului de intermediar poate lăsa pe mulți oameni într-o beznă densă deoarece nu vor mai ști ce să facă, pe unde să meargă și ce lumină să caute. Această cădere este o mare dez-iluzionare și aduce cu ea subțierea voalului și redarea puterii de alegere oamenilor. În această noapte vor putea să zărească lumina sufletului lor și de acolo să vadă pe ceilalți așa cum sunt.

Deoarece este o temă dureroasă și importantă vom observa dezvăluiri despre preoți, anumiți guru sau învățați de suprafață care nu vor mai avea susținere și vor începe să fie arătați ca ceea ce sunt. Dar în același timp și cei care nu sunt așa pot suferi acuzații, deoarece există o oglindire în ambele părți. De-asemenea, avem intermediari și în alte domenii, precum în politică, guverne, știință și medicină, astfel încât vom putea urmări cum comportamentul lor devine mai evident și clar, și sunt posibile multe răsturnări sau desființări de caracter sau poziție, pentru oameni aflați în roluri de conducere sau control.

Din cauza supremației intermediarilor majoritatea populației nu poate distinge ghizii spirituali care chiar îi pot ajuta și de obicei sunt atrași de lumina strălucitoare și falsă a celor ce încearcă să fie ceea ce mulțimea dorește să fie, negociind toate aparițiile pentru a avea cel mai mare impact de atracție a puterii sufletelor către scopurile ascunse sau nu ale acestora.

Un intermediar va cere conformitate și obediență deoarece dacă oamenii își dau seama că de fapt nu are vreo putere, povestea lui se termină. Un intermediar folosește frica pe post de armă și umilința, rușinea pentru supunere. Loialitatea este răsplătită cu privilegii, iar non-conformismul se pedepsește crunt sau “milos”. Aceștia caută să intre într-un contract cu tine, un contract prin care îți vinzi inițial puterea și încrederea ca mai apoi să vină să ceară recolta la aproape tot ce ai – iubire, voință, înțelepciune, abundență, resurse, pământ, case, corpul și organele, copii și sufletul.

Din toate aceste experiențe, conexiunea cu divinitatea a celor care o au se va amplifica și de-asemenea, conexiunea falsă se va amplifica pentru a fi văzută.

ÎNVĂȚĂTORUL SAU MISTICUL

Arhetipul Marele Preot ne aduce la suprafață importanța ghidului și învățătorului, misticului, a aceluia care trăiește în comuniune cu divinul, a aceluia care își ascultă părțile divine și care trăiește în prezența adevărului.

Acest om are o armonie interioară și o naturalețe care debordează. Acest om nu se conformează, nu se compromite și astfel poate trece neobservat sau poate fi acuzat, în societatea noastră unde oamenii sunt foarte atrași de ambalaje și judecăți, decât de experiența divinului în formă.

Aceștia nu dețin informație ci o reprezintă, nu își încarcă câmpul cu tot felul de cunoașteri ci trăiesc divinul exprimând și trăgând apă din fântâna înțelepciunii în fiecare moment. Acești oameni sunt printre noi, merg cu noi, și vor începe să fie din ce în ce mai văzuți în decadele următoare.

Pentru aceștia înțelepciunea este vie și se schimbă cu momentul, adaptându-se mereu, fiind un flux continuu care mereu aduce surprindere și experiențe noi. Acești oameni sunt pur și simplu ei, fără regrete, fără soluții, fără agendă.

În acest aspect Arhetipul Marele Preot ne amintește de ființele înțelepte încarnate prin nașteri virgine sau printr-o comuniune de iubire exercitată în toate nivelurile, precum și de ființele venite să ghideze către un nou nivel de conștiință.

În acest aspect putem observa noi cunoștințe care vor ajunge la noi, cunoștințe apărute prin conexiuni divine și care ne vor împinge puternic și adânc în noii parametrii de experiență umană. Conștiința așa numită “nouă”, și ființele care o propagă, devine din ce în ce mai puternică și vedem zbaterile legăturilor divine care nu mai sunt utile.

Un flux puternic de cunoștințe divine va fi deschis în acest an și vom avea acces la vibrații și coduri de revelație puternică, pentru a curăța și reface legăturile noastre cu divinitatea. Colectivul uman va fi orientat către învățători sau ghizi/lideri, cât și către experiențele lor spirituale.

ILUMINATTI

I – Luminați = cei ce nu au lumină, lumină falsă sau reflectată, fără luminozitate, în căutare de lumină.

Cei care devin conectați cu părțile lor divine devin Luminați de lumina sufletului lor, și nu i-luminați. Punerea lui i în față, neagă cuvântul, la fel ca în i-Real.

Cei care devin corupți de lumina falsă, înseamnă că își iau lumina din altă parte, adică lumina lor proprie este foarte stinsă sau aproape inexistentă, astfel că au nevoie să fure sau să absoarbă de la ceilalți prin decepție, ascunzișuri, păcăleli și tertipuri. Lumina celorlalți, absorbită de aceștia, funcționează inconștient, forțat și are o limită de funcționalitate. Prin aceste metode, acești oameni îi folosesc pe ceilalți pentru a-și crea experiența și pentru a avea acces la creativitate și trăire umană. La un moment dat pot deveni atât de goi încât pot fi folosiți ușor de orice altă conștiență deconectată, inclusiv artificială.

O ființă își pierde treptat lumina sau accesul divin printr-o infinitate de moduri, iar unele modalități sunt pur și simplu pentru potențarea expresiei și înțelegerii divinului. Câteva exemple care susțin această experiență sunt traumele, predarea puterii, predarea deciziei și folosirea îndelungată a minciunii și iluziilor.

În ultima vreme au tot apărut informații despre aceste societăți secrete care se numesc și Iluminații, deoarece acest tip de conștiință devine vizibil. O parte din ființele umane și stelare, din diferite aspecte și nivele, radiază lumina lor pe această conștiință, și treptat iese la suprafață din ce în ce mai puternic.

În acest an, ca și în anul 2012, vom putea descoperi mult mai multe despre aceste conștiințe și cum gândesc și operează. De-asemenea, vom putea să înțelegem mai bine pe cei care ajută din alte nivele de conștiință și experiență.

COLABORARE ȘI COMUNITATE

În societatea noastră, foarte mulți oameni suferă de oprimarea exprimării și negarea existenței lor, astfel că de obicei caută de la ceilalți să le valideze existența și atât, să accepte că există și au o perspectivă diferită și că putem colabora în loc de a ne domina.

Dorința de a avea dreptate absolută, de a domina pe toți cu o singură ideologie, creează o reducție majoră în posibilitățile de dezvoltare ale conștiinței noastre colective. Cu cât ne batem care dogmă este mai perfectă și care este cea supremă, ideile nu au spațiul necesar pentru a se matura și pentru a crea legături de colaborare. Nu există o singură soluție supremă sau o singură idee care funcționează ci sunt multe, iar dacă reușim să le aducem în colaborare atunci vom putea să evoluăm rapid.

În acest an vom vedea cum comunitățile care au un tip de spiritualitate comună vor deveni din ce în ce mai vizibile prin contrastul care va fi făcut între ele. În același timp noi comunități se vor crea, cu oameni care au o viziune nouă și care vor începe să lucreze împreună din ce în ce mai mult. Unele din aceste comunități noi deja au început să se formeze, și-au format structura de bază anul trecut iar acum își vor defini țelurile comune și vor deveni mai stabile în număr și consistență.

Deja se văd structuri care le vor înlocui pe cele vechi și ale căror baze au fost turnate anul trecut. În acest an vor ieși la suprafață și noi comunități spirituale ce vor începe să lucreze împreună pentru a forma noi colective cu idei comune. Colaborarea între colective va fi mai clară din anul 2022 încolo, așa că anul acesta se vor defini mai mult pe ele decât să înceapă să colaboreze cu alte grupări.

Foarte multe concepte vechi de comunitate vor începe să fie zdruncinate și conflicte între aceste idei vor fi observate. Astfel că vom experimenta opresiunea sau dorința de a speria și șantaja pe cei care doresc altceva sau au altă vedere asupra lumii și alte credințe. Unele comunități de tip ierarhic, precum corporațiile, se vor confrunta cu probleme interne sau de management, ce pot duce las schimbări sau dizolvări de structuri.

Aspectul de turmă inconștientă va fi folosit pentru a semăna siguranță în cei care se simt incomozi în a accepta o mai mare libertate sau responsabilitate de sine. Pentru acești oameni, turma le oferă identitate, siguranță și prosperitate și aceasta este experiența care le este de ajutor. Fiecare înțelege comunitatea în felul său și în modul în care are nevoie de ea pentru a evolua.

Cum putem colabora cu oameni care nu au aceleași idei ?
Cum putem trăi în același loc cu oameni care au idei foarte diferite ?
Cum ne putem accepta în ciuda diferențelor noastre ?

Este momentul să punem accentul pe similitudini și pe ceea ce ne conectează, pe idealurile sufletești pe care le avem și pe ceea ce avem în comun. Dacă ne schimbăm modul de abordare așa, atunci vom putea observa o surpriză – și celălalt om, cu o vedere aparent foarte diferită, are un ideal comun cu noi.. doar că îl înțelege altfel.

Conflictele de idei și credințe vor ajuta oamenii să se găsească și să se unească, să formeze noi grupuri și să găsească modalități noi de colaborare.

EDUCAȚIE

Educația va fi un alt punct major de discuție, și deja vedem multe legi sau propuneri noi ce implică sistemele de educație. Se forțează idei de deconectare dar prin acestea se și dau în vileag și sunt privite de foarte mulți din ce în ce mai clar, mai ales că putem vedea efectele negative ce au avut loc în anumite societăți care le implementează de ceva vreme.

Într-o societate evoluată armonios, educația cuprinde metodele de susținere a oamenilor astfel încât aceștia să își aducă aminte cine sunt (memoria sufletească) și să își descopere darurile proprii și mai apoi să le implementeze. Totodată cuprinde reamintirea valorilor comunitare și împărtășirea ințelepciunilor milenare sau re-amintirea lor. Într-o astfel de comunitate ființa își amintește de clanul său, de unde vine și cine este prin stimularea integrării părților divine cu cele lumești, adică a părților spirituale sufletești cu mintea și corpul fizic. O asemenea integrare se face prin respectarea totală a ființei și susținerea conexiunilor între divin și fizic, pe o perioadă de cel puțin 21 de ani.

În societatea noastră acest lucru nu se face, în schimb se deturnează acest proces imediat după naștere, unde începe un fel de formatare a minții și corpului, inducerea unei personalități conforme cu ideologiile existente. În acest mod părțile divine nu se pot integra corect cu mintea și corpul fizic, și ființa nu își mai amintește cine este și istoria gene-rațională a strămoșilor, în schimb se creează o persoană iluzionară ce se luptă cu sufletul pentru acces la corpul fizic.

Atenție la acest cuvânt , i-storie, o storie sau poveste negată sau falsă, mincinoasă.

Gândiți-vă așa. Atunci când veniți aici pentru această experiență de viață, ați trecut prin alte experiențe și alte fațete, și aveți o anumită înțelepciune nativă de suflet dar și din trăirile anterioare, sunteți o ființă multidimensională. Când ajungeți aici, corpul fizic nou creat și partea de minte nou creată au nevoie să se coreleze, să se sincronizeze, cu ceea ce sunteți, și asta ia timp, cel puțin 3 cicluri de 7 ani, eu aș pune 4 cicluri. De ce ia atât de mult ? Din cauza densității joase și traumelor conștiinței colective dar și pentru că lungimea naturală a vieții noastre este mult mai mare de 100 de ani, și la 28 de ani am fi tot copii mici.

Într-o societate evoluată armonios, copilul va fi ajutat și susținut în această sincronizare a corpurilor, astfel încât sufletul și spiritul să își exercite autoritatea asupra corpului fizic și minții. Acest proces presupune ca oamenii din societate, părinții și toți ceilalți să trateze această nouă ființă ca pe o ființă suverană, cu drepturi depline și nu ca pe cineva ce nu știe nimic, ca pe cineva complet gol. Cu această susținere continuă și iubire, înțelegere, aspectele diferite ale ființei se sincronizează și divinitatea curge prin corp și minte, ființa amintindu-și de o parte din viețile trecute și având acces direct la înțelepciunea universală.

În loc de aceasta, o ființă de abia întrupată este tratată de obicei ca un nimic, fără drepturi și fără înțelegere, fără libertate și fără înțelepciune, un vas gol. Se ia acest vas considerat gol și apoi se formatează, se umple cu dogmele societății și se formează o personalitate în acord cu aceste reguli, o personalitate iluzorie, un costum sau o mască. Prin această resetare, corpurile nu se sincronizează corect, sufletul și spiritul încercând să facă asta dar întâmpinând mereu rezistență acerbă de la acea personalitate iluzorie.

Acea personalitate iluzorie este expresia intermediarului, în interiorul nostru. Acest program reprezintă programul de resetare al puterii și autorității divine care te caracterizează. Părțile divine nu pot fi alungate fără voia lor dar au o mare dificultate în a se exprima deoarece intermediarul are controlul corpului și minții, așa că rămân ca niște voci de-abia auzite în interiorul minții personalității. Aceste voci sunt mai mereu respinse, judecate, amenințate, ținute la subsol și batjocorite, pentru ca nu cumva să ajungă la suprafață, să detroneze intermediarul.

Prin programul de deturnare, corpurile fizice și mințile umane pot deveni ușor de manipulat și mai ales ușor de ocupat sau folosit pentru diferite scopuri. De aceea este foarte importantă deprogramarea, ce dizolvă încet încet personalitatea iluzorie, permițând sufletului să folosească mai mult corpul și mintea sa.

Campaniile de îndoctrinare vor fi pe mare val în acest an, și iarăși privirile noastre luminoase sunt angrenate pe acestea pentru a le dezlega, dezrădăcina și dizolva.

Aceste diferențe de gândire pot genera multă nemulțumire, și o mare parte din oameni se vor simți înșelați sau trădați, sau vor rezista deoarece simt că li se spune că toată viața lor au trăit degeaba sau nu au avut vreo voință. Dar toate acestea sunt umbrele care ies la suprafață, așa că una din provocări este să ne putem menține conștienta și discernământul, și în loc să îi contrazicem, să îi susținem în descoperirile lor.

Un sinonim pentru educația de acum este formare, sau in-formare, introducere în formă (adică în corpul și mintea noastră) a unor credințe și programe stabilite deja.

Alt cuvânt este cult-ura-lizare, și aici ne putem lega de societățile secrete, cultele care și-au impus programele/dogmele de-a lungul timpului.

A fi cult însemna în trecut a avea cunoașterea de folosire a limbajului. Vedem cum treptat cu ajutorul limbajului și a cuvintelor scoase din context și mai ales schimbate ca și însemnătate, s-a creat o iluzie de mari proporții care ne afectează funcționarea corpului fizic și mental și nu numai. Limbajul pe care îl folosim este un limbaj de gaj (lan-gage), adică de legare, îndatorare și contract, predare și sclavie, deoarece majoritatea nu știu ce spun defapt și că toate aceste cuvinte au fost create cu un anumit scop. Multe cuvinte pe care le folosim au energie inversată, pentru a crea o vibrație auto-distructivă și minciună, vrăji.

După cum puteți vedea mai sus în cele câteva cuvinte pe care le-am folosit, prin programare lingvistică am fost deturnați de la a înțelege ce vorbim, și acest lucru este dificil de conceput și grav ca și urmări, deoarece când ne dăm seama de asta rămânem cu un șoc din cauza realizării faptului că limbajul actual este foarte dificil de folosit și cuvintele pe care le dorim exprima sunt uitate și în schimb ne simțim obligați în a le folosi pe acestea.

ARMONIE ȘI UNIUNE SACRĂ

Marele Preot sau Misticul, cel care vorbește cu divinitatea, este și o energie ce susține uniunea sacră și armonia. În contextul ciclului curent acest proces se desfășoară cu scântei și este un proces puternic ce scutură tot ce nu poate să meargă mai departe.

Uniunea sacră în acest arhetip se referă la uniunea dintre suflet-spirit și minte-corp. Cu ajutorul Marii Preotese, Arhetipul mamei divine virgine, legătura cu divinul se stabilește clară și potentă, astfel separarea realizată prin metodele amintite mai sus – religie, intermediari, dogmă, educație începe să se dizolve.

Prin uniune sacră între suflet-spirit și minte-corp, intermediarul cade, zeul cade și devine inutil. Z-eul în acest caz este ego-ul, reprezentantul zeului în mintea noastră. Puterea se întoarce în noi aprinzând focul conștiinței divine și apoi purificarea puternică a dogmelor trecute începe. Odată ce această uniune începe să se creeze, nu înseamnă că am terminat lucrurile ci lucrarea divină începe să fie realizată prin noi.

Dacă rămânem în stările de deconectare această uniune poate fi forțată de zei, cei cărora le oferim puterea de decizie, deoarece noi ca și colectiv sau ca grupări distincte nu reușim să găsim o coeziune și să ne desprindem de intermediari. Uniunea este dorința noastră și vine din adâncurile ființei noastre, dar dacă nu avem curajul de a o înfăptui ne deschidem la o expresie iluzionară a acesteia, cu “ajutorul” intermediarilor.

RĂZBOI ȘI CONFLICT

Deoarece în amintirile noastre există multe războaie religioase, cuceriri și distrugeri bazate pe credințe și dogme, acest an vor fi readuse la apel multe credințe și calupuri de dogme ce au contribuit la marile războaie.

Problema nu este credința unuia sau altuia ci impunerea prin forță sau obligație asupra celorlalți, manipularea adeziunii, îndoctrinările, programările și metodele folosite pentru a convinge acceptarea unui intermediar.

Toate aceste credințe sunt folosite pentru a pune un popor împotriva celuilalt, un om împotriva celuilalt, un grup împotriva celuilalt și a crea suspiciune și acuzații nefondate, iluzii și circ fără de seamă.

Aceste războaie s-au dat pentru stabilirea loc-țiitorului, stăpânului sau stăpânilor, zeilor, intermediarilor și presupușii deținători ai puterii asupra celorlalte suflete. Miza a fost mereu sufletul oamenilor, puterea creativă și divină. Mai toate războaiele au conținut și persecuția celor ce nu erau de acord cu acea dogmă sau religie, așa că aceste amintiri și experiențe vor reveni la suprafață.

Cine se interpune între tine și suflet-spiritul tău ? Cine dorește să preia controlul asupra puterii tale divine ? Ești gata să preiei responsabilitate asupra propriei ființe sau dorești să rămâi vas-al, un vas al altuia, un corp parțial ocupat de intermediar ?

Războiul nu este între noi, cu cât mai mulți dintre noi înțelegem asta cu atât putem să ne retragem din luptă și să vedem intermediarul în mintea și experiența noastră.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top