Mesajele Momentului - Intimitatea sacră

Înțelegerea Spațiului Sacru

© celestekgodwin.ro

Acest mesaj vine sub formă de video. Am avut multe încercări creând acest video din cauza zgomotului de fond, dar am reușit să rezolv în mare parte :) .

Zgomotul este una din provocările mele, o situație cu care mă lupt, apropo de ce am expus în video, și o situație căreia îi dau din energia mea de creație și manifestare. Cu cât ofer din energia mea prin luptă, cu atât acest zgomot devine mai important. Cine nu se simte important dacă i se acordă atenție ? Asta se întâmplă cu orice situație sau manifestare din viața noastră, devine amplificată de investiția noastră în ea.

Îmi place mult un mesaj primit prin contemplarea cărților de Tarot, și anume "Direcția în acest moment este spre centru.". Acest mesaj mă readuce la momentul prezent, la ce se întâmplă cu mine acum și la ceea ce simt. De-asemenea, ideile despre transformare venite din aceeași contemplare sunt o revelație profundă pentru mine.

Cărțile care au venit în acest mesaj sunt Roata Norocului, Prințesa de Baghete și Culoarea Roz. Vă invit să meditați cu un obiect de culoare roz, sau să vă îmbrăcați în ceva roz pentru a simți direct energia acestei culori. Fiecare frecvență de culoare are un mesaj, o stare de a fi, și culoarea roz ne aduce aminte să ne iubim pe noi înșine, și susține mesajul centrului sacru al corpului, de a permite celor două energii de creație să se înțeleagă.

Dacă vezi doar un semn de play, o săgeată, doar așteaptă câteva secunde și va apare video-ul.

DE CONTEMPLAT

Folosiți aceste întrebări pentru a mări conștiența de sine și a vă re-cunoaște.

  • Cum simt centrul sacru al corpului meu ? Pentru a răspunde acordă câteva minute în liniște cu atenția în centrul sacral.
  • Cum mă simt în corpul meu, în luptă sau în siguranță ?
  • Cât de confortabil(ă) sunt să construiesc bariere sănătoase pentru ființa mea ?
  • Cum îmi arăt iubirea față de mine ?
  • Cum am respect față de mine și nevoile mele ?


Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.