Ghidare Tarot - Septembrie 2021

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare, cuvântul director este curaj, invitându-ne să pășim într-un câmp de încredere și acțiune, unde suntem ghidați de aspectele noastre divine către o stare și un rezultat dorit dar nu neapărat văzut încă.. Este indicat să descoperim acel loc în noi unde stă ascunsă puterea proprie și să ne facem casă acolo.

Tema principală ne vorbește despre a ne menține tari în fața obstacolelor venite să ne călească și să ne destabilizeze. Ne cedăm poziția pentru a susține pe alții care au o poziție nesigură sau dăm un exemplu de verticalitate, aducând un plus de stabilitate internă și loialitate.

Provocarea este să ne găsim o lumină în situațiile dificile prin care trecem și să acceptăm să cerem ajutor și susținere de la oameni care ne pot ajuta. Aici este cerut o diminuare de orgoliu și de mândrie pentru a vedea necesitățile momentului și a nu cădea în depresie. Aceasta ne vorbește și de sănătatea mentală și de necesitatea de a ne menaja și a procesa mai eficient problemele apărute.

Cheia ne îndeamnă să ne ridicăm dacă am căzut și să ne găsim noi forțe prin dedicație și disciplină. Ne spune să fim organizați și să începem să ne gândim la ceea ce putem face și direcțiile în care putem acționa pentru a găsi un echilibru intern și extern. Chiar dacă vedem obstacole înainte nu înseamnă că este nevoie să mergem pe acolo sau să ne lovim de ele.

Atmosfera din lume ne indică un moment major de turnură în care multiple consecințe ale acțiunilor făcute, timp de o perioadă îndelungată, încep să se vadă. Un moment în care simțim că nu mai avem lucrurile sub control și totul pare un haos.

Focalizarea ne stimulează să acceptăm eliberarea de lucrurile care ne mențin în frică și în atașamente inutile, astfel încât să avem curajul să pășim pe căi neumblate și să găsim soluții la care nu ne-am gândit inițial. Ni se spune să nu mai stăruim pe o cale care nu mai funcționează și să avem deschiderea către noi orizonturi de experiență.

Defocalizarea ne spune să nu ne mai concentrăm pe cine deține puterea sau cine face regulile ci pe rezultatele pe care ni le dorim.

Energia din perioada trecută a fost foarte puternică, multe grupuri de conștiință unindu-se într-un scop intern comun.

Video înregistrat Luni, 27 Septembrie 2021.

Partea 1
Partea 2

Pachete folosite : Ancestral Path Tarot, Angels and Ancestors Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.