Ghidare Tarot - Octombrie 2021

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare, cuvântul director este integritate, aducând lumină pe necesitatea urmării unui proces de decondiționare intensiv și vindecare a traumelor trecutului, cu scopul de a crea un psihic puternic ce poate răspunde cu stabilitate la încercările și greutățile vieții.

Tema principală ne arată că suntem într-un punct critic și într-o criză de înțelegere a vieții și a ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Această criză ne împinge din ce în ce mai vehement spre maturizare mentală și psihologică, pentru a accepta realitatea și a confrunta consecințele apărute. Această stare vine atunci când suntem aproape de sfârșitul puterilor noastre mentale și nu mai vedem vreun sens sau logică în poveștile sau iluziile în care ne-am plimbat până acum.

Provocarea este să punem la treabă inteligența și acuitatea noastră prin acțiuni ce denotă abilitate și cunoaștere. Suntem stimulați să punem cap la cap lucrurile cu o minte logică și rece, pentru a tranșa situațiile cât mai simplu și cât mai util. După aceasta, suntem chemați să trecem peste povești, negare și ignoranță și să facem planuri, să căutăm resurse și să facem ordinea necesară în viața noastră cu autoritate.

Cheia ne propune să nu uităm direcția niciodată, chiar dacă trecem prin foc și cenușă, chiar dacă ne simțim pierduți. Viziunea sufletului, care ne motivează să mergem mai departe, are nevoie să fie susținută cu dedicație prin toate hopurile și dificultățile, rămânând drepți și conectați cu aceasta.

Atmosfera din lume ne indică o stare de renunțare și conflict inegal de forțe, probleme de comunicare cu ceilalți oameni și separare de interese. Este o stare apăsătoare ce este susținută de o lipsă de încredere și de viziune de viitor.

Focalizarea ne stimulează să facem o călătorie interioară și să stăm în poziția de observator, cultivând atenția și studiul. Este indicat să ne facem temele, să căutăm informațiile necesare și să fim discreți și răbdători în analizele noastre. Acțiunea este indicată dar aceasta este sugerat să fie bine documentată și planificată, susținută de resurse și inteligență.

Defocalizarea ne cere să nu mai insistăm pe colaborare și să ne facem treaba noastră, să nu mai încercăm să ne implicăm dacă nu funcționează și să găsim cum să folosim resursele într-un mod armonios, fără investiții riscante.

Deoarece se apropie anul nou am activat Citirile Tarot Anuale și Obiectele de Introspecție Anuale. Anul acesta aveți la dispoziție 5 opțiuni deoarece am mai adăugat încă 2 structuri interesante pentru explorarea energiei noului an. Nu ezitați să mă contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu referire la aceste citiri.

Înregistrarea are un audio cu un pic de fâșâit de la vântul de afară, deoarece se pare că am uitat să pun microfonul potrivit :P.

Video înregistrat Vineri, 29 Octombrie 2021.

Pachete folosite : Ancestral Path Tarot, Shamanic Healing Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.