Ghidare Tarot - Martie 2021

© celestekgodwin.ro

Tema principală și evenimentele aduc în prim plan o energie împrăștiată și strânsă, dar în același timp arzătoare, cu dorințe de câștig și dominare, pe un fond de revelare a curajului și inițiativei din noi. Cine ne orientează și de către cine ne lăsăm influențați sau inspirați ? Ce pasiune ne conduce sau ce adicție ?

Perioada următoare se simte a fi foarte volatilă în sine, schimbătoare și cu rezultate înșelătoare. Discuțiile se aprind și se sting în insatisfacție. Multă vorbărie fără susținere și încercări de direcționare subtilă. În toate acestea, acceptarea retragerii în centru, ne aduce acces la o nouă energie, pe care poate am suprimat-o.

Provocarea principală devine starea noastră de a observa și a pune întrebările corecte la momentul oportun, sincronicitatea ce derivă dintr-o stare de detașare prezentă și implicată în moment. Procesul karmic de îngrijire se continuă de luna trecută, apărând și acum, sugerând o mai mare atenție în cum ne susținem pe noi înșine și cu o indicație de a deveni mai autonomi și independenți, de a putea merge pe picioarele noastre, fără multe cârje. Cârjele sunt utile pentru a învăța, dar la un moment dat, acestea au nevoie să fie lăsate în urmă, ori devenim dependenți de ele și astfel neputincioși.

Energia perioadei următoare ne mișcă puternic pentru a găsi curajul de a lăsa acele cârje și a putea să ne maturizăm modul de a gândi și acționa. Acțiunea este sugerată dar dintr-o stare de observare și detașare față de situație. Ajutor poate veni spre noi, dacă reușim să cerem dintr-o stare de stabilitate în puterea proprie.

Re-aranjarea resurselor și scopurilor de utilizare al acestora devine un prim focus, pentru a ne indica să ne ancorăm în prezent și să găsim modalități prin care să folosim ceea ce avem la maxim, să utilizăm talentele și resursele pe care le avem într-un mod eficient. Alte resurse pot apărea, dar dacă nu au unde să se așeze atunci ele vor părea că încurcă și mai mult. Legăturile pe care le avem cu oamenii care ne susțin și cu obiectele, timpul, banii și energia necesară exprimării noastre devin mai puternice prin acceptarea purificării tuturor legăturilor ce duc la pierdere de energie și putere.

Dacă doriți să aprofundați acest aspect al re-organizării energiei și resurselor, vă invit să ascultați Episodul 4 din seria Potirul Alchimic - Direcționarea energiei de susținere. Acest aspect este unul care ne ajută să manifestăm viața care ne-o dorim.

În ghidarea din luna februarie, am vorbit despre faptul că direcția și orientarea, așa cum eram noi învățați să le căutăm, se schimbă și nu sunt un focus principal. În această lună, vom vedea cum această idee este dezvoltată aparținând temei centrale din această lună.

Pentru ușurința utilizării, am împărțit video-ul în 2 părți.

Video înregistrat Vineri, 12 martie 2021.

Partea 1

Partea 2

Pachete folosite : DruidCraft Tarot, Angels and Ancestors Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.