Ghidare Tarot - Iunie 2021

De acum încolo am decis să simplific structura acestei citiri Tarot, eliminând aspectele de Evenimente din lume și înlocuindu-le cu o singură carte ce va exprima atmosfera exterioară sau ce se întâmplă în lume în general. Această simplificare va diminua timpul și voi putea adăuga și un cuvânt director al perioadei, așa cum făceam anul trecut.

Cuvântul director din perioada aceasta este singurătate, acompaniat de singularitate și însingurare, exprimând o stare ce ne împinge să ne adunăm pe noi în același loc și să vedem ceea ce putem face pentru a ne centra și a căpăta mai multă încredere în ceea ce suntem, creând un contrast cu ceea ce considerăm exterior. Singurătatea ne împinge să ne definim mai bine limitele proprii și să ne găsim aspectele de putere, pentru a putea crea noi relații cu lumea exterioară și noi schimburi energetice.

Tema din această perioadă este cea de diferență și definiție, și modul cum ne tăiem din peisaj astfel încât să ne vedem pe noi înșine. Această temă evoluează starea din perioada trecută, unde se ajunsese la un punct de minim mental și maxim de fragmentare în neputință. În perioada următoare se indică o stare de început de ceva nou, nedefinit și încă idealist, dar totuși existent. Începem să vedem soluții și planuri noi dar nu neapărat comode sau plăcute.

Provocarea este să găsim lucrurile pozitive din toată această poveste, să ne regăsim entuziasmul, dorința de viață și creație. Această energie dorește să ne instige la inovație și la trezire, la a fi deschiși către o nouă aventură și a vedea viața ca o oportunitate de a crea.

Cheia ne centrează și ne cere să ne găsim locul în toată această poveste și să înțelegem ce anume ne face să ne simțim în siguranță și cum aceste concepte s-au schimbat de-a lungul ultimilor ani. Aici suntem chemați să facem o pauză și să reflectăm asupra resurselor noastre și a modului cum acestea ne împuternicesc sau ne încurcă.

Atmosfera din lume este apăsătoare dar în același timp superficială, bazată pe supraviețuire sau pe plăcerile imediate, venind ca un contrast la tot ce ni se indică să facem pentru noi, creând un joc de lumini pentru ca noi să vedem diferența între ce suntem, ce dorim să fim și ce putem fi.

Focalizarea este pe a ne aduce cu mintea în prezent, aici și acum și a ne elibera de toate acele griji și probleme, aducând prospețime și soluții pe care le putem considera ciudate sau imposibile. Defocalizarea ne indică să nu insistăm pe a găsi soluții acum pentru toate problemele ci mai degrabă să ne eliberăm de această tensiune, pentru a lăsa loc observării momentului prezent ce poate conține comori.

Se percepe din ce în ce mai tare acea acțiune idicată de Turnul apărul în luna Aprilie, destructurările sunt din ce în ce mai vizibile, precum și revelațiile consecințelor care vin din ce în ce mai mult la suprafață. Focalizarea din această lună este o energie care a apărut ca și Provocare în luna Martie, iar atmosfera exterioară este cheia din luna Mai. Observăm aceste încrengături din trecut cu idei și consecințe ce apar vizibile acum.

Energia din perioada trecută a fost pentru mine foarte împrăștiată, fragmentată și cu multe dureri în colectiv, puncte de durere ce încă nu își vor găsi vindecarea pentru o perioadă îndelungată, probabil cel puțin până la sfârșitul acestui an. Se poate să fi simțit că vă este dificil să vă mențineți conștiința la un nivel ridicat și că poate uitați anumite lucruri sau vă împleticiți cuvintele sau acțiunile și este mai greu să vă conduceți corpul.

Se fac foarte multe ajustări de limite extreme, limitele experiențiale de minim și de maxim, iar pentru a menține un anumit nivel avem nevoie de mai multă încredere și putere interioară și toate acestea ne împing să creștem și să devenim mai clari și mai stăpâni pe noi înșine. Aceste ajustări se fac pentru a permite o mai mare plajă de alegeri, acțiuni și posibilități de experiență.

Video înregistrat Joi, 24 Iunie 2021.

Pachete folosite : Ancestral Path Tarot, Angels and Ancestors Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.