Ghidare Tarot - Iulie 2021

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare, cuvântul director este Integritate, impulsionând să ne menținem fideli nouă și sufletului nostru în ceea ce facem, în modul cum ne comportăm și cum ne exprimăm. Integritatea lasă în urmă frica de a fi, de a vorbi și starea de victimă și susține încrederea în viață și acceptarea de a fi ghidați de aceasta chiar dacă ne simțim amenințați sau presionați.

Tema principală ne aduce față în față cu modul cum ne folosim energia, greutățile pe care le preluăm și dorința noastră de a fi noi înșine. Oare putem să primim ceea ce putem face cu bucurie și să lăsăm divinului toate celelalte ? Vom ceda sub presiunile timpurilor sau vom accepta să ne aruncăm în brațele divinului și să ne eliberăm de acestea ?

Provocarea este să înțelegem pe ceilalți și să cultivăm moderația și calea de mijloc, să nu ne lăsăm duși de furie sau ură și să cădem în derivă emoțională. De-asemenea, este important să acceptăm unde am greșit și ceea ce nu merge, să ne desprindem de experimentele ineficiente și fără sens. Această provocare include și să ne dăm seama ce ne face bine și ce nu, pe termen lung, fără să ne hazardăm pe termen scurt.

Cheia ne instigă la eliberare, să facem saltul în gol și să ne asumăm consecințele unei noi vieți. Dacă vă întrebați ce să faceți în legătură cu munca voastră curentă, acesta este un semn că este ok să o schimbați dacă nu mai corespunde.

Atmosfera din lume devine dezrădăcinată, departe de realitate și fantezistă, susținând tentațiile extreme și aducând la iveală adicțiile, atașamentele și dorințele de protecție exagerată. Evenimentele false și soluțiile ridicole devin mai pregnante, urmate de un haos emoțional și speranțe deșarte.

Focalizarea ne cheamă pe toți împreună, la unitate și consecvență în vorbă și faptă, la umanitate. Suntem în stare să acceptăm diferențele fără să fim în conflict cu ele ? Putem să înțelegem fricile celorlalți și experiențele alese de ei ? Putem să avem o conștiință mai extinsă astfel încât să-i includem pe ceilalți ?

Defocalizarea ne cere să găsim acțiunea potrivită fără a invoca violența și fără a duce gândirea în extreme distructive. Ni se cere să lăsăm la o parte gândire prea multă, judecata celorlalți să mai degrabă să ne unim inimă la inimă. De-asemenea, nu este timpul să ne facem planuri sau să căutăm direcția ci mai degrabă să căutăm conexiunile potrivite.

Energia din perioada trecută a fost foarte destabilizantă, ca o călătorie într-o barcă pe o mare învolburată și încă mai avem de mers. Punctul maxim al acestui an mai are puțin și este atins, așa că să ne ținem bine pe poziție :).

Video înregistrat Marți, 27 Iulie 2021.

Pachete folosite : Ancestral Path Tarot, Angels and Ancestors Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.