Ghidare Tarot - Ianuarie 2022

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare, cuvântul director este abundență. Cum definim abundența ? Ce înseamnă abundența pentru voi în mod personal. Ce vă trebuie ca să fiți fericiți și satisfăcuți de propria viață ?

Micile descrieri de mai jos sunt extrem de sumare și superficiale față de ce oferă ghidarea video. Îmi este dificil să descriu în câteva cuvinte ceea ce transmit prin ghidarea video, așa că te invit să asculți, cuvintele de aici sunt doar o simplă atingere a suprafeței.

Tema principală ne cere să ne stabilim direcția și să facem efortul de a găsi metodele potrivite și inteligența necesară să o menținem. Suntem stimulați să ne disciplinăm și să vedem cu claritate ce este nevoie să facem pe viitor, să luăm acțiune și să avem încredere în ghidare.

Provocarea ne pune față în față cu nevoia de colaborare și înțelegere pentru a progresa. Este necesară negocierea și acceptarea de a lucra împreună, orice idei am avea unii despre ceilalți. Chiar dacă suntem diferiți, suntem aici împreună pentru a găsi o cale de mijloc.

Cheia ne propune să învățăm ce înseamnă abundența proprie și cum să devenim autonomi fără a ne izola de ceilalți. Dacă începem să fim autonomi, atunci devenim mai siguri pe noi și presiunea socială se mai disipă, deoarece contribuim altfel și începem să diminuăm lipsa.

Atmosfera din lume ne indică o stare de conflict tacit, o stare de fi deranjat și de a se certa pe nimic. Lucrurile sunt volatile și se pot schimba rapid. De-asemenea, există și o atmosferă de renunțare la efort, tocmai când el este necesar.

Focalizarea ne indică să ne revizuim nevoile și plăcerile și să le acordăm la definiția noastră de abundență. Suntem stimulați să devenim generoși dar cu măsură, acceptând că este destul pentru toți dacă fiecare își face contribuția cu valoare.

Defocalizarea ne aduce aminte echilibrul între a da și a primi, astfel încât să nu creăm oameni dependenți ci împuterniciți să creeze propria abundență.

Video înregistrat Luni, 24 Ianuarie 2022.

Pentru a schimba calitatea video aveți de ales între 3 butoane accesibile direct din bara de jos a player-ului - 240p,480p,720p.

Pachete folosite : BoneFire Tarot, Seasons of the Witch: Yule Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.

Dacă sunteți interesați de alte tipuri de citiri și cunoașteți limba engleză vă invit pe canalul de Youtube.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.