Ghidare Tarot - Ianuarie 2021

Ghidare Tarot Ianuarie 21
© celestekgodwin.ro

Aceasta este prima ghidare din an și prima înregistrare sub formă video :). Ghidările lunare din acest an vor lua această formă și voi lăsa în urmă formatul de simboluri. Acesta este un format diferit așa că luați timp pentru a asculta și mai apoi puteți face un rezumat cu întrebări și idei de pus în practică. Ghidările sunt forme de orientare în spațiul experiențial și aduc claritate asupra lumilor interioare și mai ales corelații între interior-exterior facilitând integrarea, explorarea, creșterea și noile aranjamente de idei în conștiința noastră.

Este probabil să intrați într-o stare de meditație sau o stare diferită de a fi, atunci când ascultați, așa că vă invit să găsiți un spațiu liniștit. De-asemenea, dacă nu rețineți nimic după ce ascultați este o urmare a acestei stări diferite și a nevoii de a crește atenția și starea de prezență. Informația rămâne cu voi pentru a fi integrată în timpul și modalitatea fiecăruia.

Dacă aveți nevoie de ceva suplimentar, ca de exemplu un exemplu de caiet de lucru lunar sau altceva, nu ezitați să-mi spuneți.

Vă invit pe canalul Telegram Celeste Godwin updates, pentru a fi la curent cu ceea ce postez în acest mod, de-asemenea vă puteți abona la newsletter prin căsuța violet cu cer înstelat de sub articol.

De-asemenea, mă puteți găsi și pe platforma minds.com cu profilul meu Celeste Godwin.

Info : Pentru cei care sunt abonați la newsletter - Ultimele campanii nu au fost trimise pentru cei abonați cu frecvență zilnică, deoarece cumva funcționalitatea s-a schimbat și este nevoie să nu mai modific în fiecare săptămână textul respectiv pentru că se decalează data de repornire a email-urilor. Încerc să îmi dau seama cum funcționează și să îl repun în funcțiune.

Întrebări de contemplat:

  • Poți accepta și iubi o ființă cu păreri și perspective diferite ?
  • Te poți iubi pe tine destul de mult ca să nu te rănești inutil ?
  • Te poți focaliza pe o cale de înțelegere decât pe una de separare ?
  • Poți respecta frica celorlalți ?
  • Ce parte din tine dorește control, lăcomie și dominarea celorlalți ?
  • Ce parte din tine vrea ca toți să aibă aceeași părere ca tine ?
  • Ce parte din tine vrea să protejeze excesiv și preia responsabilități care nu sunt ale sale ?
  • Ce parte din tine încă dorește să fie cea mai bună și este rănită de cuvintele celorlalți, luând totul ca pe un atac personal ?


Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.