Ghidare Tarot - Februarie 2021

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare tema principală este susținută de energia Arhetipului Steaua, o expresie a sufletului și a eternității părților noastre divine și o energie ce impulsionează miracolele să apară. Subtila sa prezență ne invită să utilizăm imaginația pentru a ne crea viața și să avem credință în ceea ce suntem. Este o perioadă propice pentru a crea intenții și a visa despre experiențele pe care ni le dorim fără să ne lăsăm răpuși de frici și îndoieli.

În lucrul meu cu Cheile Genelor asociez Arhetipul Steaua cu Inelul de Codoni al Miracolelor și astfel cheia genetică 35, ce are trinitatea energetică Foame - Aventură - Nemărginire. Cu ajutorul Foamei de Aventură ajungem la Nemărginire. Atunci când ajungem la un moment crucial cu experiențele noastre de aventură ne avântăm în a înțelege marginile și limitele, trecând peste ele și creând spații de experiență miraculoase.

Prin miracol putem înțelege sincronicitatea dintre intenție, sentiment, gând și senzație sau manifestare. Atunci când sincronizăm toate aspectele noastre, ne înțelegem limitele și a trece peste ele nu implică întotdeauna distrugerea lor, ci curajul de a ne pune într-o altă poziție și a ne acepta puterea de creație peste limitele imaginației noastre.

Focusul perioadei următoare este chiar Energia Arhetipală a anului 2021, ceea ce ne aduce în vedere toate aspectele Arhetipului Marelui Preot cu implicațiile ce țin de viața noastră personală în legătură cu descoperirile noastre spirituale. În luna ianuarie am vorbit despre stabilirea unei mentenanțe spirituale și acum ni se arată extinderea acesteia și stabilizarea ei în planul material prin diferite metode și conexiuni de grup.

Lecțiile karmice ne sugerează să ieșim din încăpățânare, din fixisme și impuneri de gânduri, din obligarea noastră și a alor oameni să aprobăm sau să alegem același drum. Fiecare are drumul său și acestea devin din ce în ce mai clare.

Video înregistrat Marți, 9 Februarie 2021.

Întrebări de contemplat :

  • Ce anume vă impulsionează să fiți optimiști ?
  • Cum vă exprimați credința în lumina interioară ?
  • Cum vă arătați curajul ?

Pachete folosite : The Everyday Enchantment Tarot, Angels and Ancestors Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.