Ghidare Tarot - Decembrie 2021

© celestekgodwin.ro

În perioada următoare, cuvântul director este dedicație. Este timpul să ne alegem direcția și să ne angajăm în urmarea ei, oricare ar fi ea, oricât de dificilă ar putea fi. Această perioadă este propice pentru a utiliza energia noastră în direcții benefice pe termen lung, și a accepta riscurile asociate cu aceste direcții. Dedicație în loc de obligație.

Micile descrieri de mai jos sunt extrem de sumare și superficiale față de ce oferă ghidarea video. Îmi este dificil să descriu în câteva cuvinte ceea ce transmit prin ghidarea video, așa că te invit să asculți, cuvintele de aici sunt doar o simplă atingere a suprafeței.

Tema principală ne arată un sumar al întregului an descriind luptele de putere dar și așteptările și dorințele noastre față de ceea ce putem face pentru a schimba lucrurile care nu funcționează în viața noastră. Dacă simțiți că nu mai aveți pasiune de a continua sau curaj, aici este un moment de a vă întreba dacă sunteți pe drumul potrivit alături de oamenii potriviți.

Provocarea este să reușim să creăm viața și povestea noastră chiar dacă este dificil, chiar dacă anumite aspecte se distrug în jurul nostru. Această dorință de a crea ceva nou, de a aduce ceva nou în ființare ne va ghida afară din zona de neputință sau de exasperare și va fi lumina către care vom merge.

Cheia ne propune să învățăm ce înseamnă dedicația către o direcție în aliniament cu noi înșine, și ne arată că avem resursele și energia de a ne găsi drumul potrivit și de a merge pe el. Dacă vă simțiți pierduți atunci veți găsi un nou entuziasm dacă vă angajați cu totul către direcția pe care o doriți și înțelegeți că ceilalți sunt invitați să facă la fel.

Atmosfera din lume ne indică o stare de tentație inconștientă, plină de bucurii goale dar și promisiuni care par să fie utile. Exteriorul ne îndeamnă să ne sprijinim pe el pentru a ne satisface dorințele dar suntem stimulați de a ne desprinde de aceste tentații.

Focalizarea ne indică să ne reîntoarcem la noi și să ne bazăm pe bogăția și siguranța noastră, deoarece avem resursele necesare. De-asemenea ne îndeamnă să reconfigurăm modul cum ne folosim și cheltuim energia și resursele financiare pentru a le îndrepta către direcții benefice care ne aduc înapoi ceea ce investim.

Defocalizarea ne stimulează să lăsăm în urmă urgențele de a acționa și să lăsăm un timp de gândire necesar pentru a ieși din tentațiile sau fricile imediate. Este necesar să nu ne precipităm în ceea ce facem și să nu acționăm fără minte sau cu o cheltuire mult prea mare a energiei.

🎁Deoarece suntem în perioada cadourilor, la sfârșitul acestei citiri (după min 22 din Partea 2) aveți un dar din partea mea - răspunsuri foarte scurte și rapide, cu o structură Alege Cartea, la aproape orice întrebare simplă. De-asemenea, vă invit și pe canalul de Telegram unde voi anunța sau oferi alte daruri atunci când simt să fac asta.

Video înregistrat Marți, 21 Decembrie 2021.

Pachete folosite : BoneFire Tarot, Seasons of the Witch: Yule Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin România.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.