Ghidare Tarot - August 2021

În perioada următoare, cuvântul director este autoritate, punându-ne în fața unei alegeri de fond și de siguranță interioară, o alegere care ne va urma în perioada anului viitor. Este necesar să recunoaștem unde putem să aplicăm puterea sau autoritatea proprie și unde este indicat să nu ne implicăm.

Tema principală ne invită să ne focalizăm energia pe ce ne este util și de-asemenea să ne restrângem implicarea în direcțiile care nu mai funcționează. Abilitatea de a direcționa abilitățile noastre într-un mod eficient și clar este un atu pentru perioada următoare. Direcția colectivă în perioada următoare se poate schimba foarte rapid și deviații de idei pot apărea, precum și oprirea/schimbarea sau întârzierea unor proiecte.

Provocarea este să ne deschidem pentru a primi răspunsuri și ghidare divină și să ne menținem deschiși în momente dificile și să scoatem capul la suprafață în stările de emoții joase. Găsirea unui spațiu de pace interioară va fi de mare ajutor în perioada următoare.

Cheia ne propune să ne ordonăm gândurile și să facem liste de priorități pentru a putea să găsim câțiva pașii simpli care să înceapă un drum în direcția în care ne-am propus. Este indicat să avem perseverență dar să nu forțăm acțiunile pe care dorim să le luăm.

Atmosfera din lume ne indică posibile noi condiționări sau schimbări de dispoziții ce modifică modul cum funcționează societatea, precum și o stare de mai mare siguranță într-o parte a colectivului.

Focalizarea ne stimulează să ne maturizăm și să ne temperăm viziunile și ideile, să devenim mai realiști și să ieșim din rolul de copil zelos și rebel. Este momentul să învățăm alte modalități de a ne exprima și de a cere ceea ce avem nevoie cu autoritate.

Defocalizarea ne cere să nu mai insistăm în conflicte sau argumente exagerate și să nu mai așteptăm informații salvatoare, ci să folosim mult mai bine ceea ce avem.

Energia din perioada trecută a fost mai blândă și ceva neașezată dar în continuare vom asista la valuri mult mai intense de expresie a diferitelor grupuri de oameni.

Video înregistrat Vineri, 27 August 2021.

Pachete folosite : Ancestral Path Tarot, Angels and Ancestors Oracle, Galactic Heritage Cards.

Mă puteți găsi și pe platforma minds.com, iar pentru a fi notificați imediat cum postez ceva nou vă invit să vă înscrieți la newsletter, în căsuța cu cer înstelat de mai jos, sau să vă adăugați pe canalul de telegram Celeste Godwin updates.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.