Exemple de Citiri Tarot Focus

Pentru a ne cunoaște mai bine m-am gândit să fac publice câteva din citirile Tarot pe care le ofer gratuit din când în când. Atunci când am timp și spațiu să fac aceste tipuri de citiri, le anunț în cadrul newsletterului atașat la acest site sau pe grupul de telegram.

Acest tip de citire are formatul pe care-l folosesc în cadrul Citirilor Tarot Personalizate Focus, incluzând viziuni directoare. După cum veți observa există un alt tip de relație și interacțiune decât în citirile globale, deoarece legătura se face la un alt nivel. Modul cum vorbesc, cum mă mișc, cum exprim anumite lucruri, sunt în tonul energiei acelei citiri.

Se pot înțelege și învăța lucruri utile și din citirile făcute pentru alte ființe, deoarece toți suntem conectați și la un anumit nivel ne atingem unii pe alții. Învățarea prin reflectare poate fi un dar în creșterea fiecăruia.

Fiecare citire are o altă energie de început și alta de finiș, menționate în cadrul fiecăreia. Fac aceste mențiuni în scris, pentru a crea un echilibru între citire și context, și astfel a stabiliza interacțiunile cu aceste citiri. Pentru claritate, energia de început nu exprimă neapărat starea persoanei pentru care se citește, ci situația în sine.

Citirea Tarot pentru ghidarea lunară apare săptămâna viitoare.

Exprimarea de sine, pentru Corina C.

Energia de început a acestei citiri este de melancolie, greutăți, speranță. Energia de care este nevoie și care direcționează în viitor aducând echilibru este cea de stabilitate în flux, continuitate în acțiune.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Ce abilitate mă ajută să mă exprim mai bine pe mine ?
 • Ce blochează exprimarea ?

Pachete folosite: Tarot of Trees, Plant Spirit Oracle.

[videopress 8bYpgfrq w=”576″]

Focus în procesul curent, pentru Valentina P.

Energia de început a acestei citiri est de anxietate, tulburare și a fi pe margine. Energia necesară pe mai departe este transformarea incertitudinii în curiozitate, stabilizare în gândire. De-asemenea cunoașterea propriilor nevoi la momentul actual este importantă.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Care este procesul prin care trec acum ?
 • Care este focalizarea în acest proces ?

Pachete folosite: Moonchild Tarot, Starseed Oracle

[videopress Q4FbuZvr w=”576″]

Explorarea internă, externă a procesului curent, pentru Sorina O.

Energia de început este una de bucurie, culoare, fericire. Energia necesară este una de răbdare, organizare, repetiție. Repetiția ajută în acest caz la stabilizarea manifestărilor și la susținerea răbdării.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Care este procesul curent intern ?
 • Care este procesul curent extern ?

Pachete folosite: The Good Tarot, Queen of the Moon Oracle

[videopress ezsfnpqp w=”576″]

Explorare Relație de Cuplu, pentru Luana D.

Energia de început este de grabă, negare, indiferență. Energia necesară pentru rezolvarea situației este cea practică, serioasă, ritmică. Reamintesc, energia de început nu exprimă neapărat starea persoanei pentru care se citește, ci situația în sine.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Ce se poate face pentru restabilirea relației ?
 • Ce posibilitate există de împăcare ?

Pachete folosite: Synestesia Tarot, Love Story Oracle

[videopress aqrILW75 w=”576″]

Explorare relație familie, pentru Adriana C.

Energia de început a acestei citiri este de tristețe amestecată cu voie bună, constricție de exprimare, exprimare inconfortabilă. Energia necesară pentru a susține rezolvarea situației este acceptare, exprimare directă și dobândirea unei perspective mai largi. Se poate ca acea exprimare inconfortabilă să reiasă prin cuvintele mele într-o exprimare directă, și astfel să atingă în anumite moduri.

Întrebările folosite pentru cele două aspecte corelate:

 • Cum pot îmbunătăți relația cu cumnatul meu ?
 • Ce pot face pentru a mă ajuta în situația curentă.

Pachete folosite: Anna K. Tarot, Shamanic Healing Oracle

[videopress TunUSIIe w=”576″]

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

7 comentarii la “Exemple de Citiri Tarot Focus”

 1. Sorina Rodica Onescu

  Celeste,♥️

  Cuvintele mele sunt prea putine si sarace sa exprime recunostinta pentru ceea ce esti si ceea ce manifesti.
  Citirea oferita de tine oglindeste atat de bine si de revelator, in acelasi timp, procesul de transformare in care ma aflu de o perioada de timp.
  Simt ca intreaga ta contributie este de un real sprijin si extrem de folositoare pentru ca eu sa inteleg si sa integrez cu mai multa usurinta tot ceea ce acum se misca in mine. ☺️
  Interpretarea ta se cere ascultata si re-ascultata pentru a fi integrata🙏

  Te imbratisez cu enorm de multa recunostinta! 🤗
  O zi Divina in continuare! 🕉

  Sorina 🦋

 2. Mulțumesc din suflet pentru citirea făcută. Cred că este exact ce trebuia să aud deși acum nu știu exact ce am de făcut, dar anumite gânduri pe care le-am avut în ultimul timp coincid cu ce am auzit la citire. O s-o mai ascult. Știu că trebuie să schimb ceva (poate jobul), dar inca nu am aceea baza. Mulțumesc încă o dată! Este o plăcere să iti aud vocea. Am sa ascult și celelalte citiri

  1. Mulțumesc și eu pentru cuvintele tale și pentru oportunitatea de a citi pentru tine. În ce privește integrarea, mergi încet și drumul se va arăta, mai multe înțelegeri vor apărea. Te îmbrățișez.

  2. cu drag. Ca idee de început poți face o listă cu nevoile de bază actuale și ce faci acum pentru a le împlini. Mult succes pe drumul tău ❤️

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart