Ce sunt și la ce sunt bune Citirile Anuale ?

© celestekgodwin.ro

Citirile anuale sunt Citiri Tarot sau instrumente de o altă natură, precum Cheile Alchimice, care oferă ghidare de-a lungul unui întreg an. Aceste instrumente oferă susținere, ghidare, și ajută la înțelegere proprie și la exercitarea conștiinței proprii în ton cu ciclurile de energii naturale prin care trecem.

În fiecare an suntem ghidați de aspectele noastre divine într-un mod direct și indirect, prin ciclurile energetice și de conștiință prin care trecem pentru a crește și a ne exprima. Cu ajutorul acestor instrumente observăm în perspectivă aceste energii și cicluri naturale și fluxul ce ne poartă de-a lungul anului.

Oricare citire Tarot Anuală oferă o perspectivă ce include aceste cicluri naturale și fluxul de energie ce ne poartă, astfel încât să fim gata să ne adaptăm și să facem alegeri care să ne susțină împlinirea de-a lungul anului. O astfel de susținere este utilă pentru a crea o mai mare înțelegere a propriei persoane și a energiilor și fluxului ciclurilor naturale, astfel încât să fie mai puțin haos, victimizare și durere în situațiile ce vor veni către noi în anul respectiv.

Aceste instrumente susțin alegerea conștientă, conștientizarea și prezența noastră în fiecare moment. Fiind împuterniciți avem o mai mare siguranță și încredere în fluxul vieții și în ceea ce se întâmplă în jurul nostru, și suntem inspirați să acționăm astfel încât să ne exercităm liberul arbitru și să obținem împlinire. În momentele dificile, aceste instrumente oferă înțelegere și deschid ușa către acceptare și compasiune.

În video-ul de mai jos prezint toate aceste instrumente, arătându-vă structura lor în detaliu.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 312 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.