Este foarte interesant cum am ajuns de la pasiunea mea din copilărie de autocunoaștere, cunoaștere și citire cărți, situații, natură la citirea cărților de Tarot. Ceea ce facem în copilărie ne oferă indicații despre munca noastră de mai târziu, dar de multe ori ne este dificil să înțelegem acest lucru.

Cărțile asociate cu ziua mea de naștere

Cu ajutorul numerologiei putem găsi cărțile asociate cu ziua noastră de naștere și astfel înțelege mai multe despre lecțiile noastre de viață și energiile care ne ghidează și ne ajută. Fiecare carte majoră din Tarot este o ușă sau o cheie către divinul din noi, și odată ce deschidem una, putem avea acces la toate celelalte, de aceea aceste cărți nu sunt ceva fix, un destin considerat cu greu schimbabil, cum găsiți în alte științe ezoterice.

Cărțile de Tarot asociate cu ziua mea de naștere sunt Puterea(Strength) și Steaua(The Star). Puterea ne arată cum iubirea este puterea divină, cea care cucerește totul și menține balanța între polarități. Această carte ne vorbește despre îmbrățișarea suferinței proprii, a agresivității și a părții umbrite, deoarece cu ajutorul ei ne putem vedea strălucirea. Steaua este ghidul celor care pleacă în descoperirea divinului și credința necesară pentru a ajunge acolo. Razele ei luminoase ne ating fața de la mii de ani lumină depărtare și ne orientează pe drumurile întunecoase ale universului nostru.

Viața ne aduce aceste simboluri în viața noastră în moduri surprinzătoare. Când eram în școala generală am cusut 2 goblenuri pe care le țineam pe pereții din camera mea și care mă fascinau. Unul era un bust de femeie goală care ținea în brațe un leu/tigru, acoperindu-i pieptul, și celălalt era un cap de femeie cu părul plin de stele. Femeia cu leul se vede mai tot timpul pictată pe cartea Puterea(Strength) iar femeia și stelele exprimă clar ideea cărții Steaua, după cum vedeți în imaginile de mai jos.

8. Strength

Puterea

17. The Star

Steaua

Cărțile de Tarot afișate mai sus și mai jos aparțin pachetului de cărți Shadowscapes Tarot, © Stephanie Pui-Mun Law.

Despre activitatea mea

Am lăsat cărțile să îmi spună despre munca mea și descrierea mea ca cititor de Tarot. Au răspuns la apel cele 4 cărți de mai jos.

De fiecare dată mă uimește cât de multe sincronicități primesc de la cărți. Două din aceste cărți, Spânzuratul și Carul, îmi influențează experiența anul acesta, Carul fiind cartea anului 2019 pentru mine, iar Spânzuratul fiind cartea globală a anului 2019. Pe lângă aceasta, Marea Preoteasă este una din cărțile pe care le-am ales la începutul anului, ca și ghidare în acest an.

Pe scurt, ele ne spun că folosesc conexiunea cu sufletul pentru a aduce lumină în adâncurile ființei noastre astfel încât să ne recunoaștem direcția, puterea proprie și să avem curajul de a ne asuma unicitatea și originalitatea ca ființe divine.

19. The Sun

SOARELE

Această carte este lumina sufletului nostru, inocența și capacitatea de a privi prin ochii unui copil, de a vedea adevărul în spatele umbrelor și de a vedea potențialul oamenilor. De-asemenea descrie ideea de a vedea, de a lumina și de a descoperi lucrurile ascunse prin inspirație și iluminare. Această energie este puternică dar în același timp foarte generoasă cu iubirea pe care o oferă, plină de entuziasm și posibilitate. Soarele este cel care ne trezește din somn în fiecare dimineață și ne motivează să ne începem ziua cu entuziasm, curaj și credință.

2. The High Priestess

ÎNALTA PREOTEASĂ

Această carte reprezintă abilitatea de a vedea în spatele voalului de iluzie al lumii, de a pătrunde lucrurile adânc și de a oferi informații într-o manieră artistică și ilogică, profund intuitivă. Această energie este podul care unește sufletul întrupat cu divinitatea ca și totalitate. Ea îi ghidează pe cei care primesc viziuni, aud sau simt lucrurile în mod profund. Marea preoteasă este stăpâna marilor secrete și cea care se află dincolo de timp și de spațiu, având acces la toată informația care există în eternitate.

7. The Chariot

Carul

Această carte prezintă abilitatea de a îndruma și ghida pe ceilalți pe drumul lor unic, de a oferi direcție și de a ajuta în trecerea de la un nivel de conștiență la altul. Această energie este cea care îi susține pe cei ce vorbesc în fața celorlalți și oferă curaj și determinare. Vedem cum femeia din imagine stăpânește valurile mării într-un mod plin de încredere și susține direcția în pofida celor doi unicorni agitați, care reprezintă cele două energii polare – masculin, feminin. Carul divin ne inspiră să ne unim cele două energii sub o singură tutelă, cea a iubirii fără margini.

12. The Hanged Man

SPÂNZURATUL

Această carte ne arată abilitatea de a se exprima din suflet, orice s-ar întâmpla în jurul nostru, și de a ține în minte cele mai înalte valori. De-asemenea, ne spune despre originalitate, curajul de a-și asuma unicitatea și adevărurile inconfortabile. Spânzuratul este energia sacrificiului mistic, atunci când ne abandonăm și suntem furați cu totul de divinul din noi.

CHEILE GENELOR

Profilul meu din învățătura Cheile Genelor mi-a adus mare lumină asupra funcționării mele ca persoană și m-a ajutat enorm să înțeleg lumea în care trăiesc.

Secvența mea de activare conține următoarele chei genetice : Munca Vieții – 38 (Luptă-Perseverență-Onoare), Evoluție – 39 (Provocare-Dinamism-Eliberare), Radianță – 48 (Inadecvare-Abilitate-Înțelepciune) și Scopul Vieții – 21 (Control-Autoritate-Vitejie). Centrul profilului este cheia 59 (Necinste-Intimitate-Transparență), care este și cheia genetică asociată cu vocația mea. Perla din profil este cheia cu numărul 11(Obscuritate-Idealism-Lumină).

Acestea mi-au reamintit despre lupta pe care o simt în interior pentru a face ceva care să mă elibereze, despre continua mea provocare în ce privește comunicarea cu ceilalți, despre golul interior și dorința de a descoperi autenticitatea în tot. De-asemenea, am înțeles multe perspective despre provocările mele în viață, umbrele care mă bântuie și darurile ascunse. Explică într-un mod logic și asta ajută acea parte din mine care are nevoie de astfel de informație.

Cheia 38 se numește Războinicul Luminii :))), și eu am râs copios deci vă rog să nu vă sfiiți. Cheia 39 se mai numește Tensiunea Transcendenței. Cheia 48 se numește Fântâna, vidul interior, iar cheia 21 se mai numește O viață Nobilă.

Pe scurt, mă războiesc cu umbrele pentru a scoate untul din noi și mă deranjează când ceilalți se iau de mine, ca mai apoi să mă simt ca vizitatorul fără invitație și să plec sau să mă apăr cu vehemență. Dar am mult potențial să ies până la urmă din umbre, dacă îmi văd de treaba mea, nu mai plec urechea pe alături și ascult vocea interioară și informațiile ce vin din necunoscut fără să trebuiască să le apăr sau să le explic :)).

Dar serios acum ;), citiți carteaCheile Genelor de Richard Rudd și veți înțelege mai multe și despre mine și despre voi. Dar luați-le pe toate cu lejeritate, mie una îmi este ceva clar – nimeni nu știe nimic, așa că relax.

Acest profil spune că sunt aici pentru a lupta pentru eliberarea din mentalitatea colectivă de victimă și scopul meu este să-mi descopăr sinele autentic și să-i inspir pe ceilalți în călătoria mea de explorare. Cea mai mare provocare a mea este opinia celorlalți, luându-o prea personal, sugerând să îmi văd de treaba mea și îi las în pace fără să le permit să mă instige la conflict. O altă mare provocare este să am încredere în propria mea intuiție și sentimentele din corpul meu, deoarece îmi aduc o mulțime de resurse și înțelepciune. Cheia 21 mă invită să renunț la control și să merg cu fluxul vieții și al Fântânii, vidul și oceanul interior, reprezentat de Cheia 48, care este izvorul vieții și al înțelepciunii, oceanul fără margini al Înaltei Preotese.

Am scris în sigla site-ului “picături din lumina oceanului etern” și este vorba despre acest ocean al înțelepciunii descris de Gena 48 și Înalta Preoteasă. Această formulă a ajuns la mine printr-o contemplare, înainte de a citi mai multe despre gena 48 și a auzi pe Richard Rudd cum vorbește despre aceste picături din fântâna vieții sau din oceanul de înțelepciune. Cunoașterea pe care o accesez vine din necunoscut, din necunoaștere, din acest ocean etern.

Trebuie să spun că rezonez cu ideile prezentate foarte puternic și că explorez din ce în ce mai mult aceste învățături, deoarece mă ajută să descopăr adevăruri ascunse. Mai întâi de toate aspectele de umbră au adus multă lumină asupra comportamentului meu și a programării mele. Am perceput mult mai concret umbrele insuficienței, luptei, provocării și controlului, care m-au subminat de multe ori în viața mea. Cel mai util lucru pentru mine este să aflu cum să le transform, cum să valorific acele momente când îmi folosesc darurile și le extind până când pot să mă exprim din acel nivel de percepție.

Fiecare dintre noi are daruri unice și merită să fie exprimate în lume, deoarece ne îmbogățesc pe fiecare dintre noi. Dacă simți o chemare la explorarea și înțelegerea universului tău, atunci nu ezita să mergi mai departe, te invit să atingi darurile tale și să le exprimi cu încredere.

Povestea mea

Citește povestea vieții mele, conectează-te cu mine de la inimă la inimă și află cum am început să citesc Tarot.

O citire Tarot cu Celeste

Descoperă stilul meu de a citi Tarot și care este experiența unei citiri cu mine. Ceea ce se vede este invizibil.

Cum funcționează Tarot-ul pentru mine

Află cum înțeleg funcționarea Tarot-ului în general și ce înseamnă citirile predictive.

Povestea acestui site

Citește povestea acestui site, de unde a început și cum s-a transformat, precum și misiunea lui.

Codul de Etică

Descoperă regulile generale pe care le urmez în practica mea și ce tip de citiri nu accept să realizez.

Shopping Cart