Mnoela - Aroma suavă a frumuseţii naturale

Prin acest articol vreau să vă vorbesc puțin despre cosmeticele Mnoela și despre creatoarea lor Mihaela Isac. Acum ceva timp am găsit site-ul mnoela.ro pe un grup de pe facebook, m-am uitat puțin pe el și mi-a plăcut ce am văzut. Ingredientele din care Mihaela face cosmeticele, eu deja le foloseam fiecare în mod separat, așa că știam că nu poate ieși decât ceva foarte bun din ele.

Am comandat o cremă de fata și o cremă exfoliantă și am fost impresionată în mod pozitiv de calitatea lor și de modul cum îți ajută pielea. Mihaela Isac, creatoare lor, le face manual pe fiecare și are mare grijă cu ele. Ingredientele sunt puse cu scop terapeutic, nu doar pentru miros și textură.

Cosmeticele Mnoela sunt făcute doar cu ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți și alte chimicale adăugate. Nu conțin apă, dar hidratează profund pielea cu ajutorul uleiurilor naturale care intră ușor în piele. Sunt o alternativa naturală și sănătoasă la cosmeticele găsite astăzi pe piață. Toate chimicalele care există în cosmetice intră în pielea noastră, atunci când sunt aplicate pe aceasta, și ne intoxică organismul.

Alegeți să schimbați și acest aspect în viata dumneavoastră, iar pielea vă va mulțumi și vă va răsplăti cu strălucire și frumusețe. Aceste creme nu înlocuiesc o dietă corectă, dar ajută la menținerea unei pielii sănătoase.

Amintesc câteva din produsele ei, pe care le folosesc și eu :Anunțuri publicitare
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 245 de Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez un stil de viață sănătos pentru corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.