Liniște, introspecție - retragere în natură la "Ferma vieții"

© celestekgodwin.ro

Ce spuneți puteți ghici unde am fost ? Fotografia de mai sus a fost făcută pe terasa căsuței, unde am stat la Ferma Vieții :)

Am așteptat tot anul pentru aceasta vacanță, dar a meritat din plin. De câțiva ani am perioade în care îmi doresc foarte puternic să fiu singură, să fiu în liniște, să fiu cu mine și cu perechea mea. Simt nevoia periodic să îmi iau timp de introspecție, curățare mentala și emoțională. Vacanța de anul acesta a fost perfectă și mi-a adus exact ceea ce îmi doream, timp de reînnoire, reorganizare și regenerare.

Locul ales este un loc superb de natură, un loc în care apa este curată și atingerea ei te mângâie, unde poți culege fructe și verdețuri cu mâna ta și poți merge desculț prin iarbă. Acest spațiu este "Finca de vida" sau "Farm of Life" sau pe românește Ferma Vieții 😀. Frumos și reprezentativ nume pentru un loc în care îți poți reîncepe viața.

Am avut parte de cascade cu apă cristalină, flori frumos mirositoare, libelule colorate și fluturi jucăuși, fructe pline cu apă și dulceață pură, iarbă mătăsoasă, apă mângâietoare, verdețuri și ierburi puternice, cântece de păsări, priveliști extraordinar de frumoase și multă liniște și relaxare.

O zi acolo arăta în felul următor : ne trezeam la 5.30- 6.00 dimineața, ieșeam pe terasă și salutam soarele lăsându-ne cuprinși de razele sale calde ; mergeam să luăm micul dejun ce era format de obicei din suc de portocale sau un smoothie de apă de cocos cu mango sau un papaya zemos :) ; ne petreceam dimineața pe terasa căsuței noastre, pe platforma de  yoga sau în bucătăria deschisă lucrând la reorganizarea și curățarea vechilor credințe/gânduri/emoții ; prânzul era compus dintr-o salată cu roșii multe, verdețuri și avocado savurate încet ; după-amiaza era timp de relaxare cu cei care mai erau acolo / lucru emoțional sau mental împreună / masaj sau plimbare; cina era reprezentată de câteva fructe sau un smoothie ; seara mai stăteam puțin de vorba cu ceilalți oameni sau lucram în continuare la noi. Munca internă este solicitantă și este mai plăcută într-un spațiu natural care îți oferă liniște și separare față de rutina zilnică.

Haideți să ne mai delectăm cu câteva fotografii care spun mult mai mult decât cuvintele :)

Smoothie tropical

Smoothie delicios dis de dimineață : apă de cocos, mango și grenadilla. Floarea roz este o floare comestibilă de hibiscus.

bol meniu

 

Acesta era prânzul nostru de obicei, un bol mare pe jumătate plin cu roșii :) În rest avocado, salata și verdețuri, castraveți, flori comestibile.

Cina era reprezentată de fructe, ceva din ce exista deja pe masa din bucătăria deschisă.

fructe din bucataria farm of life

banane cu miere

Hmm banane aromate cu miere de junglă :)

În timpul petrecut acolo am studiat 2-3 cărți interesante, care m-au inspirat să găsesc idei și răspunsuri necesare pentru acest moment. Cărțile sunt "Feelings , burried inside never die" de Truman și "Ask and it is given" - Ester Hicks. Le recomand, pe ambele, cu mare drag, celor care se simt atrași să le citească.

Vacanța noastră a durat 3 săptămâni, și 4 zile pe drum. Câteva lucruri despre cazarea acolo : mesele sunt incluse în prețul camerei astfel : ei aduc legume, fructe necesare precum și alte ingrediente de care este nevoie și tu îți pregătești singur masa. Dacă dorești este posibil să ți se gătească crud sau vegan contra cost (16-20$). Prețurile la cazare diferă în funcție de căsuța în care vrei să stai și cât timp stai, așa că vă rog să întrebați pe ei direct despre acest aspect.

Le mulțumesc mult celor care au creat acest spațiu minunat pe care îl împărtășesc și experimentează cu alți oameni.

Puteți găsi mai multe detalii despre locul unde am fost pe site-ul lor.

Citește și interviuri cu fondatorii centrului, cu bucătarul și cu oameni de acolo:Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.