Interviu cu Brian si Jody Calvi, fondatorii Farm of Life

Interviu cu Brian si Jody Calvi, proprietarii la Farm of Life
© celestekgodwin.ro

Acest interviu este luat la Ferma Vieții (Finca de Vida) cu cei care dețin acest minunat loc, Brian și Jody Calvi. Ce i-a motivat să renunțe la viața de oraș, și să se mute în altă țară, într-o zona liniștită, dar și cum au început să își schimbe viata puteți găsi în interviul de mai jos.

1.  Spuneți-ne ceva despre voi...

Suntem Brian și Jody Calvi, proprietari la Farm of Life în Costa Rica. Suntem consilieri în ceea ce privește sănătatea, lucrăm pe plan energetic, suntem instructori de Yoga, grădinari, administratori de hotel (la Farm of Life), ghizi în tururi de drumeții, bucătari și mai multe ! Iubim câinii (avem 4 câini), și suntem cetățeni americani, rezidenți în Costa Rica, bloggeri (Farm of Life Family pe YouTube), suntem bilingvi (spaniola și engleza) și creștem și înflorim exponențial împreună cu viața noastră în Costa Rica.

2. Ce v-a determinat sa va mutați în Costa Rica și sa creați acest spațiu minunat ?

Inspirația pentru Farm of Life  este rezultatul istoriei noastre cu boala și a luptelor lungi de recuperare. Împreună, am fost infirmi timp de 40 ani cu Artrita Reumatoida, Fibromialgie, Astm.

După ce am epuizat tot ce ținea de medicina farmaceutică, am căutat departe și mult să ne redobândim sănătatea, și fiecare dintre noi am întâlnit nenumărate provocări de-a lungul acestui drum. Din fericire, sănătatea a venit când am învățat și am aplicat principiile hranei vii, gândirea corecta și un stil de viata sănătos.

Ne simțim foarte recunoscători pentru toată cunoașterea pe care am acumulat-o, și simțim ca scopul nostru este sa împărtășim din aceasta cunoașterea celor care au nevoie. Farm of Life este rezultatul final, sau cel puțin o fază următoare din această călătorie !

Am ales Costa Rica pentru toate motivele care fac ca această țară să fie minunată - o priveliște frumoasă, ecosisteme diverse, oameni super-prietenoși, abundență de fructe tropicale și prin faptul că putem oferi un centru de sănătate accesibil tuturor.

Unul dintre obiectivele noastre principale este să fim accesibili pentru vizitatorii noștri, pentru că prețul nu ar trebui să oprească pe nimeni de la a învăța despre acest stil de viață, și accesibilitatea din Costa Rica ne ajută să menținem prețurile mici.

3.  Ce vă motivează să abordați stilul de alimentație crudă și să promovați acest stil de viață ?

Fiecare dintre noi am fost motivați să mâncăm hrană crudă din cauza bolilor de care sufeream (Fibromialgie, Artrita și Astm). După căutări îndelungate și încercând tot ce găseam, alimentația cruda și stilul de viață sănătos au fost singurele care ne-au ajutat să ne simțim mai bine. Am continuat să mâncăm alimente crude, pentru că ne simțeam atât de bine; și iubim să motivam pe alții să își modeleze viața, oferindu-le un spațiu care îi ajută să învețe despre acest stil de viață și să se vindece singuri.

4. Relatați-ne cum se desfășoară o zi obișnuită din viața voastră.

Pentru noi ziua începe cu meditația de dimineață - Brian practică sungazing (privitul la soare) (o meditație antica Mayasa și Egipteana) și Jody practica TaoFlow Yoga (o combinație între QiGong și Yoga). Apoi, ne alăturăm invitațiilor noștri, angajaților, voluntarilor și proiectelor fermei și ajutăm cum putem noi mai bine.

Putem face tururi cu vizitatorii la cascade sau la plajă, le oferim un tur al fermei sau putem ține un curs de Yoga. Putem merge în seră să grădinărim sau să luăm parte la diversele proiecte ale fermei. Putem să mergem cu mașina în oraș atunci când avem treburi sau la cumpărături pentru produse organice. După-amiaza, ne găsim timp să fim împreună și să ne odihnim. Ne alăturăm vizitatorilor noștri seara pentru cină, pentru a viziona un film, pentru jocuri și/sau conversații interesante despre stilul de viata, sănătate și vindecare !

5. Care au fost lucrurile care le-ați învățat și care au avut un impact important asupra vieții voastre ?

Inversând credințe învechite despre boală, sănătate și vindecare a fost pentru mine (Jody) cea mai măreață revoluționare în ceea ce privește sănătatea. Mi-am petrecut copilăria întărind mentalitatea medicală de masă și luptându-mă cu o boala cronică până când am devenit adult. La început nu aveam încredere că organismul meu poate să se vindece fără medicamente, ierburi sau gimnastică. Am găsit puterea în învățături spirituale, precum cele ale lui Mike Dooley, colectivul Abraham și în Conversații cu Dumnezeu (Neale Donald Walsch). Procesul de a scăpa de credințe vechi și de a integra unele noi, mai sănătoase, este un proces în plina desfășurare.

Creând Farm of Life ne-am descoperit pe noi ca și ființe creatoare puternice. Mult gând, viziune și iubire au dat naștere acestui loc. Procesul și călătoria au fost extraordinare. Și vedem atât de clar acum, cum noi suntem co-creatorii experientelor noastre în viață. Vizualizarea activă și vibrația cu dorințele noastre este o altă schimbare în ceea ce facem zilnic.

6. Ce practicați, învățați, explorați în momentul actual pentru a vă ajuta să continuați evoluția voastră în viață pe toate nivelele (fizic, mental, spiritual) ?

Serviciul Iubirii joacă un rol important în cum operăm aici. Este ideea de a pune pe altcineva înaintea ta, fiindu-le de ajutor celorlalți și împărtășind experiența ta, puterea și speranța. Serviciul Iubirii ne ajută să fim conectați la pârâul abundentei, pentru că ce dăm de la noi se întoarce înzecit. Practicând serviciul iubirii, ne dăm oportunitatea de a ne explora și de a învăța de la fiecare, inclusiv de la vizitatorii noștri.

Brian practică o meditație antică numita uitatul la soare (sungazing). Cu picioarele goale ''ancorat''  direct pe pământ, el se uită la soare atunci când răsare sau apune și se conectează cu sufletul sau. Brian a făcut progrese spirituale pe toate nivelurile cu această practică și o poarta în suflet.

7. Ce puteți să spuneți oamenilor care nu au auzit niciodată despre acest stil de viață natural, care poate să le îmbunătățească starea actuală ?

Alimentația crudă este atât de simplă ! Este un răspuns atât de ușor pentru oricine se luptă cu bolile ! Corpul se va vindeca singur, atât timp cât alegem acest drum și îl hrănim cu alimente, gânduri și acțiuni sănătoase.

Corpurile noastre se vindecă singure. Când ne odihnim și îi oferim condiții care nu sunt toxice, energiile noastre lăuntrice ne hrănesc înapoi cu sănătate și vitalitate. Restaurarea energiei ne aduce sănătatea adevărată și de durată, și aceasta este obținută de-a lungul unui program de a trăi sănătos în totalitate, astfel ca organismul să scape de toxicitate.

Un program total este mai mult decât doar o dietă, este cum o persoană integrează toate elementele pe care natura ni le oferă - soare, aer, împământare(mersul desculț pe pământ), gânduri hrănitoare, practicând iubirea și mai multe.

8. La ce să se aștepte oamenii să găsească atunci când vor vizita ferma voastră ?

Farm of Life este un centru de sănătate natural și un hotel boutique într-o așezare muntoasă având ca țintă unică trăitul natural, alimente sănătoase și ferma organică. Suntem situați pe o suprafață de 37 acre (14.8 hectare) de livadă cu fructe, grădini cu permacultura și pădure bătrână. Oaspeții stau în căsuțele de pe vârful dealului și în cabane eco-friendly. La o înălțime de 600m, avem parte de temperaturi plăcute și de brize răcoroase. Deasupra unei văi verzi luxuriante, ne bucurăm de priveliștea vulturilor care planează pe curenți de aer și de priveliști remarcabile ale oceanului Pacific.

Farm of Life este vacanța accesibilă pentru un stil de viață sănătos. Tratează-te cu sucuri hrănitoare și salate exotice nemaipomenite. Practica Yoga de pe o platformă cerească. Fă exerciții la platforma din pădure. Culege-ți fructele din copaci. Fă un tur al fermei. Cațără-te până la cascade epice. Înoată în Oceanul Pacific. Primește o consiliere de sănătate. Învață totul despre hrana vie și cum să ți-o prepari. Relaxează-te cu un masaj. Meditează la răsăritul și apusul soarelui. Refă-ți conexiunea cu sufletul. Găsește-ți inspirația !

Ne încurajam oaspeții să își prepare singuri hrana crudă. Tarifele noastre pe noapte includ folosirea bucătăriei noastre comune și produsele fermei pentru prepararea meselor. Sau, puteți comanda masa având la dispoziție un meniu încântător la un cost adițional.

Va mulțumim pentru interviul acordat și dorim sa va mai spunem că ne-am simțit foarte bine la voi. Pe lângă peisajul minunat, am gustat în premiera frunzele de katuk, frunzele de muștar, busuioc divin și fructe precum maracuya sau biriba (acesta din urma fiind genial, cremos și dulce ). Ne vom revedea în curând,  prieteni.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.