Simbolul Lunii Septembrie – LINIȘTE

Suntem la simbolul cu numărul 9 Roata Alchimică a anului 2020. În această perioadă vă invit să regăsiți o parte din esența voastră în mijlocul furtunii, acolo unde este ochiul divin din noi.

Alegeți ceea ce sufletul vostru dorește ! Răspundeți la orice știre pe care o vedeți și care nu se potrivește cu realitatea pe care o doriți cu o alegere conștientă. Vocea voastră contează, alegerea voastră conștientă contează. Orice v-ați spus până acum despre voi, vă reamintesc că puteți alege și puterea voastră de creație este indiscutabilă. Orice ați fost învățați până acum despre puterea voastră și despre faptul că nu contați are nevoie să fie dat la o parte, ca o haină veche, ruptă și fără de folos.

Pentru a citi sau reciti celelalte articole vizitați : IANUARIE – ACCEPTARE FEBRUARIE – ADAPTARE MARTIE – ATENȚIE APRILIE – ALEGERE MAI – DINAMICA IUNIE – FLUX IULIE – FUZIUNE AUGUST – DETAȘARE

Pentru cei care citesc pentru prima dată un articol din această serie :

Toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului 2019, iar acum, doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, care conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, ci în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

Fragment scriere automată :
“21.3 Am început un nou drum fără de care nimic nu are început. 34.6 De ce oare încă ne menținem capul plecat față de noi înșine, cu rușine în ochi ne privim și fără de ultimatum ne găsim. Fiecare fără sens se învârtește în propriul cerc fără de culoare, fără de savoare directă și plăcere de atingere a ființei libere și entuziaste de viață. Haosul este la ușă cu fața de clovn. Râde ca și cum este petrecere și ne invită să jucăm. Zâmbetul său rece se zgâiește în ochii mei. Îi zic “pa” și ușa s-a închis. Din zări fără de apus ne uităm la stele și ne minunăm de ceea ce înseamnă să vedem noaptea. Am plecat. Am ieșit. Sunt afară dar unde e înăuntrul ? Ce liniște….

Liniște care supără. Liniște care îmbăiază pe toți într-un calvar de cânepă și dulceață de mere. Cânepă și iar cânepă. Oare câți câini mai mănâncă din cânepă ?? Doina supărătoare. Doina încântătoare. Dimineți cu valoare. Am ajuns în salvare. Țipă de moare și urlă cu jale. Durere fără de soare și miros de înec la mare. Mirare fără chin și culori de vin.”

Suspendare, liniște, totul nu mai are rădăcini, desprindere ușoară și zbor. Foarte multe fragmente de conștiință se ciondănesc pe locul unde să se așeze, locul unde să se potrivească, locul unde să se exprime. Tensiune multă și crescândă, energie prinsă și constrânsă. Tot ce este simplu pare fără de sens, tot ce este complicat pare adevărat, liniile de drum se văd paralele și cuvintele nu se mai înțeleg. Vorbire fără de înțelegere, ca și cum două voci care nu s-au auzit niciodată și două limbaje care nu se cunosc, încep deodată să vorbească împreună. Suprascriere de cod. Suprascriere de linii și filamente de lumină. Împotrivirea și rezistența creează găuri de haos cu cu urlete de transformare karmică.

Direcția este schimbată de la moment la moment, noi coduri se inserează în matrice, în mintea colectivă, în experiența de viață posibilă. Aceste noi coduri devin viruși în sistem, excepții care sunt atacate direct pentru a fi corectate de mintea doritoare de control și conformitate. Toți ca unul sau nimeni ca nimic, spune mintea colectivă și urlă la codurile noi apărute… voi vă conformați sau veți fi asimilate! Codurile noi își văd de treaba lor în urletele matricei. Codurile noi nu sunt atinse de plânsete, urlete, jigniri sau rugăminți ci își fac treaba cu dedicație și liniște. Codurile noi nu pot fi modificate de o matrice artificială, oricât ar încerca, poate doar să le ascundă sau să pună lumini de distragere în față, să facă circ etc.

Matricea veche conține multă frică și teroare, orori de nedescris și acceptat pândesc în umbră, prin cotloane, gata să sperie avansul și rescrierea lor.

Totul este fum de paie, nimic nu-i cum apare. Când o energie se arde în focul mistuitor și transformator al conștiinței sufletului și divinului, atunci urlă cel mai tare și crede că este pe moarte. Linia continuă a planului conștiinței actuale este flancată din ambele părți de coduri de disoluție, coduri disruptive ce schimbă totul de-a valma. Sistematic calea lină și plină, dreaptă și întreagă se vede schimbată și la fel și ADN-ul nostru.

Coduri și secvențe noi se introduc în ADN-ul nostru în fiecare moment, începând din ziua în care rezonanța harmonică a fost simțită. Coduri ce activează rapid multe secvențe în bloc, nu doar invită anumite gene ci trezesc secvențe întregi. Aceste treziri pot aduce un șoc în sistem, un haos mental și senzații de nebunie, de contradicție, de vertij și lipsă de orientare, de amintiri care inundă sistemul.

Cei care au creat conexiunea cu trinitatea internă, și au descoperit centralizarea, centrul propriu și flacăra mereu arzătoare a sufletului, lucrează împreună și separat. Forțele se adună și scot afară teroarea și frica, aduc la lumină carcera în care se trăiește, aduc la lumină oroarea din subteran și creează închideri de cercuri.

Lina atingere plină de iubire aduce totul la echilibru. Ce este polarizat la extrem se întoarce la centru, se dizolvă în marea de liniște interioară.

NOTIȚELE MELE

Am stat și stat în fața acestui simbol având cuvinte de-a valma venind spre mine, cuvinte care nu se potrivesc, care de abia le înțelegeam și de-asemenea, multă vorbire fără structură în limbajul inimii. Emoții amestecate și o gălăgie de nedescris, urlete și țipete, încât mă întrebam dacă voi putea scrie ceva coerent până la urmă. La un moment dat s-a făcut liniște și liniște, apărând imagini cu ceea ce se întâmplă, imagini cu modificările de coduri și filamente de lumină, imagini cu energiile ce ies și scânteile care se văd la fiecare schimbare.

Imaginile sunt complexe și vii, extrem de vii, conținând mult mai mult decât pot transmite în cuvinte. Vă invit să vă conectați cu acest simbol și să simțiți ce deschide pentru voi.

Am ales să pun un fragment de scriere automată, pentru a se vedea și de unde au apărut numerele. Pentru prima dată, am primit aceste numere în scrierea automată, de la începutul primirii mesajului, și le asociez cu chei ale genelor așa că voi scrie ceva despre ele. Se leagă frumos cu modificările de ADN de care vorbeam.

21.3 este cheia ce are următoare trinitate energetică Control – Autoritate – Vitejie. Aceasta este filtrată în acest caz prin linia 3.
Linia 3 are o dinamică asociată de Martir și o energie de Adaptare și această linie învață din erorile și greșelile sale, adaptându-se constant și asumând riscuri.

Cheia 21 ne vorbește de control prin linia corpului mental unde avem voința și individualitatea de sine, identitatea noastră. Această asociere îmi vorbește, la nivel de umbră, de controlul asupra identității și a modului de exprimare, de dizolvare a identității curente și de rușine profundă, dramatism și evitare a adevărului incomod. Această energie de Martir a liniei 3, duce viteazul într-o stare de a accepta toate ororile doar cu speranța că dacă se ascunde vor dispărea, într-o stare de a se sacrifica pe sine, dar contează ce sine.

Pentru a crește de la control la autoritate avem nevoie să înțelegem unde să aplicăm controlul, cum să-l aplicăm și în ce aspecte. De exemplu avem nevoie de limite sănătoase, orice lucru în exces duce la dezechilibre majore, dar acest control are nevoie să fie făcut prin adaptare naturală la ceea ce este, fără impunere și forțări inutile, și mai ales cu respectarea fiecărui aspect al ființei noastre.

34.6 reprezintă trinitatea energetică Forță – Putere – Maiestuozitate. Linia 6 are o dinamică asociată de Model și o energie de tranziție și transformare de la un nivel la celălalt.

Aici avem ca umbră Forța, această energie pe care o simțim din plin în aceste momente și asocierea cu linia 6 îmi spune că suntem într-o stare de tranziție și trezire a puterii divine, și această activare aduce la suprafață aceste experiențe de forță și control.

De-asemenea, cheia 34 se numește Frumusețea Bestiei și ne invită să înțelegem acea forță sălbatică din noi și să o folosim pentru a ne simți propria putere în loc de a o dezlănțui către ceilalți în tiranie.

Dacă lăsăm această forță bestială să se dezlănțuie către ceilalți, în loc să o acceptăm ca și combustibil pentru propria forță, cădem în iluzia lipsei de putere și vom căuta astfel să luăm putere de la ceilalți. Toate acestea sunt inutile și nu au sorți de izbândă, ducându-ne mai adânc într-un control exagerat asupra celorlalți oameni și a bestialității pe care o vedem în ei și o negăm în noi.

Dar cheia 34 aici este asociată cu linia 6, ceea ce îmi spune că suntem spre sfârșitul acestei experiențe de forță și suntem în tranziție către un alt nivel de înțelegere. Aceasta înseamnă că bestia își va face cunoscută forța cât mai mult, pentru ca noi să o vedem și să o retragem în noi cu autoritate, dându-i astfel un scop și un nou stăpân – iubirea din sufletul nostru.

Cât bestia este lăsată liberă să-și facă de cap, ea va căuta un stăpân și dacă noi nu ne conectăm cu autoritatea interioară pentru a putea fi o opțiune valabilă și clară, nu vom fi pe lista ei de posibilități. Dacă ne lăsăm această energie sălbatică pe mâna altor oameni, ei nu vor știi ce să facă cu ea decât să o folosească ca o armă de asalt.

Această energie nu este rea, sau diabolică, ci este o energie brută și extrem de puternică care întreține focul interior și voința divină.

Cheia 21 face parte din Inelul de Codoni numit Inelul Umanității, iar 34 face parte din Inelul Destinului. Această asociere îmi vorbește despre destinul umanității și despre faptul că această transformare a energiilor de Control și Forță are nevoie să se întâmple pentru a aduce la suprafață autoritatea interioară a fiecăruia, vitejia izvorâtă din iubire și maiestuozitatea mișcărilor izvorâte din putere divină.

De-asemenea, îmi place menționarea cânepei în fragmentul de scriere automată. Cânepa este o plantă vindecătoare cu foarte multe proprietăți, care au fost ținute ascunse mult timp. În această perioadă este un remediu blând, subtil și foarte puternic pentru adaptarea corpului la noile frecvențe, precum și la vindecarea sistemului electric și magnetic al corpului fizic. Se poate găsi sub formă de ulei concentrat care se numește CBD oil, da și aici vorbesc despre varianta de cânepă numită canabis, nu de cea domesticită. De-asemenea, se pot consuma și semințele de cânepă obișnuită, cu scop nutrițional și de susținere a proceselor corpului.

Câinii mănâncă cânepa ? :)) Am râs la acele rânduri. Se referă la a tăia frunză la câini, adică este o întrebare de cât timp ne mai consumăm resursele importante și vindecătoare pe degeaba, cât timp mai focalizăm resurse importante către ideea de supunere și a fi “cel mai bun prieten” al tuturor, chiar și pentru cei care te abuzează. Cât timp mai lăsăm câinii (personalitatea de sclav) să ne mănânce cânepa (energia vindecătoare și puterea) ?

Influențe Fizice

Tensiuni puternice în corpul fizic în această perioadă, prin contractarea mușchilor și contracția celulară ce scoate la suprafață toxine spre a fi eliberate. Vă recomand să folosiți un remediu din plante pentru rinichi și ficat, pentru a proteja aceste organe și a oferi susținere pentru funcția lor. Acest remediu poate fi tinctură sau praf de plante.

Disrupții de sisteme și funcționări se pot simți astfel că anumite organe sau sisteme pot avea comportamente haotice sau cu pauze și reporniri, ca și cum se opresc o perioadă pentru mentenanță și se repornesc apoi cu noi funcționalități la care tot corpul are nevoie să se re-adapteze.

Cheia 21 lucrează pe Plămâni, așa că pot apărea multe afecțiuni în legătură cu aceștia. Cheia 34 lucrează pe Plexul solar, deci pot apărea probleme de digestie, eliminare și neplăceri la ficat, splină și vezică biliară.

Amintirile scoase din celule pot induce stări de rău, halucinații, stări de rezistență și negație a ceea ce suntem, nerecunoaștere a persoanelor de lângă și schimbări de stări de la o extremă la alta.

Influențe Mentale

Se poate să fie o gălăgie continuă, mult dramatism și multă culoare, tot felul de situații care doresc atenția voastră și tot felul de instigări la violență și folosire a forței.

Mintea artificială numită ego, dorește să preia controlul definitiv și astfel vă încarcă cu tot felul de distracții, distrageri. Dacă sunteți ocupați cu lucruri ,destul de serioase desigur, nu veți mai vedea ce se întâmplă chiar în capul vostru.

Atunci când un cod se suprascrie cu un altul, pur și simplu se înlocuiește așa că nu mai este vreo cale de întoarcere. Când suprascrierea se va termina, codul vechi nu va mai funcționa, se va păstra ce este de ajutor și restul nu va mai fi.

Aceasta este povestea personalității artificiale și frica ei de moarte. Deoarece știe că poate fi suprascrisă, se luptă să împiedice acestea, dar are un control fals și o autoritate falsă. Această autoritate falsă lucrează mult prin umbra cheii 21, Control asupra celorlalți și 34, Forță asupra celorlalți.

Dacă înțelegeți transmisiunea Cheilor Genelor, umbrele sunt energii interne și sunt utile când ele sunt îndreptate către noi, către interior, cheia 21 cu Control asupra noastră de către propria autoritate și cheia 34 cu Forța în interior. Odată ce aceste energii sunt direcționate în afară, asupra celorlalți, ele devin nocive.

La acest nivel se dau lupte enorme pe moduri de gândire expirate, fără sens, penibile, fără fundație. Tot ce nu are o fundație solidă se clatină din temelii, astfel că provoacă un mare haos mental, cu multe urlete și rugăciuni de salvare.

Informații aparent fără sens pot apărea în mintea voastră, făcând parte din amintiri care se curăță sau cercuri karmice care se închid. Acestea au nevoie să fie lăsate să se spele, studierea lor nu are vreun beneficiu în acest moment.

Cum se manifestă forța în mintea voastră ?

Influențe Emoționale

Tensiunile provoacă emoții masive, valuri extreme de schimbări radicale și de trecere prin multe nuanțe emoționale într-un mod rapid. Rapiditatea de trecere prin aceste nuanțe induce stări foarte intense și dramatice.

Se amplifică și se tot strânge energia și aceasta va izbucni la un moment dat ca un foc de artificii. Luna octombrie, după mijlocul ei, este una în care energia anului Împăratul, va fi la un apogeu, asta înseamnă că focul conștiinței va fi foarte intens, alături de toate manifestările sale. Provocarea de a sta centrat va fi mare.

Oricând aveți ceva momente libere, aduceți energia voastră la centru, cultivați liniștea și detașarea.

Influențe Spirituale

Lucrurile aici se desfășoară cu bucurie, mare atenție punându-se pe transformarea energiilor de control și pe schimbarea codurilor. Se lucrează mult pe activarea noilor coduri de ADN și pe stabilizarea noii rețele colective, noul grid planetar al conștiinței. Toate acestea se văd în afară, prin inteligența artificială care caută să copieze toate acestea, și încearcă să creeze un grid artificial pentru a-și menține controlul și a racola adepți.

Există o deosebită liniște în aceste sfere de conștiință unde lucrurile și acțiunile se fac cu o doză de joacă și bucurie, cu celebrare.

CUVÂNT CHEIE – LINIȘTE

Este într-un fel ciudat ca în această harababură cuvântul cheie să fie liniște, dar la fel cum oceanul este plin de valuri zgomotoase, în adâncul său există liniște.

Ceea ce vedeți este la suprafață, gălăgia de nedescris ne ține cu ochii ațintiți către superficialitate, așa că vă invit să descoperiți liniștea interioară.

LIN- IȘTE = Lin este în tine

Lin este în tine atunci când ești centrat în liniște. În liniște asculți vocea interioară și te aliniezi la fluxul plin de sincronicitate.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Veți găsi multe întrebări în mesaj. Extrageți aceste întrebări și contemplați-le, faceți singuri această călătorie în interior și găsiți propriile voastre răspunsuri. Orice răspuns sau afirmație este un început de întrebare, nu o concluzie. Chiar și când folosesc “deci”, nu îl înțeleg ca pe un sfârșit, sau ceva fix și decisiv, ci un nou prag de înțelegere. Gândurile se schimbă, înțelesurile zboară, experiența se dezvăluie.

Dacă dorești un instrument de contemplare personalizat și unic te invit să descoperi Viziunea pentru Alchimia Ființei. De-asemenea bucură-te de darul Cheii Alchimice Claritate.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart