Simbolul Lunii Octombrie – TRANSMUTARE

Suntem la simbolul cu numărul 10 din Roata Alchimică a anului 2020. În această perioadă vă invit să regăsiți curajul de a exprima iubirea.

Alegeți ceea ce sufletul vostru dorește ! Răspundeți la orice știre pe care o vedeți și care nu se potrivește cu realitatea pe care o doriți cu o alegere conștientă. Vocea voastră contează, alegerea voastră conștientă contează. Orice v-ați spus până acum despre voi, vă reamintesc că puteți alege și puterea voastră de creație este indiscutabilă. Orice ați fost învățați până acum despre puterea voastră și despre faptul că nu contați are nevoie să fie dat la o parte, ca o haină veche, ruptă și fără de folos.

Pentru a citi sau reciti celelalte articole vizitați : IANUARIE – ACCEPTARE FEBRUARIE – ADAPTARE MARTIE – ATENȚIE APRILIE – ALEGERE MAI – DINAMICA IUNIE – FLUX IULIE – FUZIUNE AUGUST – DETAȘARE SEPTEMBRIE – LINIȘTE

Pentru cei care citesc pentru prima dată un articol din această serie :

Toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului 2019, iar acum, doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, care conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, ci în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

Bucle de timp, înainte și înapoi. Diferențe care se îndulcesc odată ce fluxul se încolăcește în jurul său și devine un vortex prin care totul se scurge și se rearanjează. Din pricina și din păcate, se ascultă de multe ori. Vinovați se caută dar nu se găsesc. Ființa se îndoaie sub greutatea propriei iubiri și apoi se dizolvă în noul ou al creației, devenind sămânța unei flexibilități rude cu liniștea.

Iepuri și pajiște curată. Flori galbene frumos mirositoare, ademenitoare pentru albine și libelule. Fiecare putere se înmulțește, fie ea distorsiune sau adevăr. 27.5 Mici cete de iepuri se îmbulzesc la un portal. Iepuri ce trec printr-o gaură mică, ca urechile unui ac și dispar într-o lume nevăzută.

Iepuri cad prin deschideri cilindrice în pământ și ajung pe o altă pajiște cu flori. Aici florile sunt minuscule și roșii, ca gămăliile unui ac ce ies din verdeață. Iepurii speriați se adună împreună ca mai apoi să creeze grupuri și cete.


Energie dinamică și istovitoare. Credințele trecutului se diminuează ca putere de influență, deși unele din ele se țin tare. Avem multe credințe care se suspendă, rămân cumva în aer și înțelegem că nu toate fricile se manifestă și contează foarte mult focalizarea.

Trecem printr-o tranziție puternică între credințe, vise și realitate, imaginație și practicabilitate. Liniștea ne poartă, deși multe agitație este încă percepută și ne ajută să permitem un nou prezent, o nouă conexiune între cer și pământ, între conștient și inconștient.

Această nouă linie de conexiune este aproape stabilă dar o parte din conștiința colectivă trage de ea în diferite direcții. Există diferiți egregori care se desfac și aceasta cauzează mari tranziții către noile direcții dar și un nou egregor care se formează. Suflete și energii se plasează pe o linie temporală cu congruență sufletească mai mare, și o fac să fie mai puternică.

Tranziția este lină și directă, clară și rapidă, dar în același timp foarte subtilă și liniștită. Câteodată un val aduce agitație la suprafață, dar este imediat liniștit. Ne simțim duși în brațe de o forță mai puternică și iubitoare, care ne susține drumul și alegerile.

Energia potențială este re-adusă la bază, concentrată și protejată. Focul începe să fie conținut în inimile noastre și folosit cu discernământ. Orice complicații există în această tranziție se așează la baza transformării și creează energia necesară pentru ca focul să lumineze.

O mare parte din conștiință este pur și simplu transmutată dintr-un loc în altul, dintr-o stare în alta, dintr-un moment în celălalt. Această conștiință este menținută în starea care este, respectată, iubită așa cum este, inclusă în această tranziție cu puține modificări vizibile. Această conștiință va continua să genereze agitație și frică dar este acum inclusă într-o linie mult mai stabilă ce vine din perspective noi și mai clare ale realității.

Totul se aduce la o line de prezent, ancorată și conectată cu divinul ce creează o manifestare a condițiilor de creștere. Aceste condiții de creștere vor exprima în primă cauză acea parte de conștiință transmutată ce este susținută în a se adapta. Această conștiință se bazează pe credințe care au devenit fără sens, uitându-se mereu înapoi, mereu cu frica la “și dacă”, înnebunind de toate relele pe care le vede.

Această parte de conștiință este ancorată într-o iluzie a ceea ce poate fi, în balta de noroi fără de seamăn, în puțul plin de gunoaie, obsedându-se pe cât de urât este acolo. Această parte de conștiință este blocată în ceea ce putem numi iad, un lanț karmic fără de sfârșit, mergând într-un triunghi psihotic de minciuni, cu greu văzând nodul al patrulea, al uniunii în iubire. Iubirea de aici se vede plină de condiții, de cerințe, de pedepse. Iubirea văzută din acest triunghi este o carceră de dreptate și un laț de povară, un jug de promisiuni.

Vorba devine tăcere și tăcerea vorbă auzită de fiecare în inima sa. Cuvintele spuse nu mai fac sens, nu au avut vreodată sens fără mesajul din spatele lor, pahare goale cu ecouri mult apuse, fără conținut, fără putere. Scena se închide, cortina se trage și actorii încep să se detașeze de roluri.

Durerea plânge de ea însăși, ca un tăciune mocnit ce scârțâie arzând. Durerea se vede pe fețele celor ce s-au uitat pe sine, treziții cei adormiți, iluminații cei întunecați. Adormiții acuză pe ceilalți de adormire. Cei care au putere de manifestare acuză pe ceilalți de lucrurile manifestate. Dacă nu-mi accept somnul, nu-mi accept trezirea. Dacă nu mă las să dorm, nu reușesc să mă trezesc. Dacă nu-mi permit să radiez lumina, mă simt atacat de întuneric.

Frumusețe stabilă, tranziție subtilă. Încredere și deschidere. Putere și iubire.


Linie de credințe în trecut, stabile, simple, nemanifestate, care se schimbă dinamic și karmic către noi idei și vise de viitor. Apoi se întoarce către sfere spirituale pentru a căpăta putere și concentrare și astfel a genera o forță dinamică ce schimbă radical poziția energiilor către o formă stabilă ce se ancorează în manifestare și care învață din trecut și din învățăturile ancestrale.

Poziția inițială nu avea o ancorare în planul material, era la un nivel subtil de dorință și vis, iar acum începe să creeze un loc de concentrare și pregătire pentru a lansa manifestarea.

Notițele mele

Luna Octombrie avem un simbol de culoare roșie, o culoare plină de vitalitate, frumusețe, viață, bucurie și manifestare. O culoare ce denotă conexiuni ancestrale și memorie menținută în formă. O culoare ce indică dorință de expansiune și mișcare, dinamism și savoare. Acest simbol se leagă și cu cel din Luna Martie, unele teme din acea lună fiind din nou active.

Deși energia simțită este destul de fixă și stabilă ea declanșează o mișcare clară și subită între două stări de echilibru. Această tranziție se face pe un fond de vitalitate excesivă, de mișcare haotică și de distincție.

Pe linia principală, cea mai groasă, vedem coduri de creștere, coduri ADN ce se stabilizează în viitor și sunt într-un proces de înțelegere și influențare. Vedem cum suprascrierea de data trecută începe să fie vizibilă și codurile noi să absoarbă codurile trecute devenind mai puternice și importante ca și energie.

Energia tinde să aibă legături puternice cu trecutul, pe care îl absoarbe, și astfel aduce la suprafață anumite informații ancestrale și teme vechi de terminat și procesat. Buclele te timp aduc programe karmice de terminat și de transmutat dintr-o vibrație în cealaltă. Chiar dacă există multe energii disonante, ele vor începe să aibă o altă calitate de expresie, și o altă adaptare la noile coduri.

Se simte o stare mutagenică explozivă, ca și cum o cutie plină cu energie s-a deschis și a fost aruncată peste noi, iar corpurile noastre au început să o folosească. Inițial, procesele mentale încep să aibă această calitate mutagenică, de transmutare și transformare, creând un mediu propice pentru creștere exponențială.

Această transmutare se referă și la definiții, idei, concepte pe care le avem și are o caracteristică de limbaj. Structurile de funcționare ale minții noastre sunt în mare parte bazate pe limbaj, simboluri și sunete, iar definițiile pe care noi le dăm cuvintelor contează foarte mult, deoarece ele sunt conținutul acestor forme numite cuvinte. Aceste definiții se schimbă, oferind o altă înțelegere acelorași cuvinte pe care inițial le foloseam într-un anumit fel.

Această schimbare de coduri de limbaj se poate observa în conflictele mari de înțelegere între anumite grupuri de oameni. Este ca și cum fiecare vorbesc o altă limbă, deși folosesc aceleași cuvinte. Cuvintele sunt scalare, adică ele au multiple înțelegeri, așa că atunci când se face o transmutare de acest tip, se creează noi legături mentale între acele cuvinte și noile definiții, extinzându-se perspectivele care pot fi văzute utilizând aceleași expresii.

În fragmentul de scriere automată vedem menționat numărul 27.5, pe care îl asociez cu gena 27 cu triada energetică Egoism – Altruism – Mărinimie ce aparține inelului de codoni al Vieții și al Morții. Acesta este asociat cu Arhetipul 5- Marele Preot, ce este energia anului viitor și care este foarte legat de trecut și ciclurile arhetipale ale mileniului trecut.

Egoismul este o lipsă de iubire, de grijă față de noi și ceilalți, o lipsă de incluziune și acceptare a ceea ce alte persoane sau noi exprimăm, o negare a ființei, dar în același timp poate exprima o concentrare de energie interioară, o bază de energie din care să ne exprimăm și din care să putem avea grijă de noi înșine.

Această temă este adusă la iveală și la suprafață în această perioadă, și vedem cum anumite grupuri de oameni îi acuză pe ceilalți de egoism, de superficialitate, de lipsă de grijă și îngrijire. Acestea se observă în această criză de conștiință pe care o trăim și ce avem nevoie este de iubire, de mărinimie, care, așa cum spune Rochard Rudd în cartea sa, este numită și “The new Superfood”, noul superfood.

Această lipsă de iubire reciprocă permite existența tuturor acuzelor și învinuirilor reciproce. Exemplul pe care doresc să-l aduc în față aici este acuzarea celorlalți de a fi “oițe proaste și fără de cap” sau ceva similar, și credința că majoritatea oamenilor ne trag în jos și cumva ne subminează și nu ne lasă să trăim cum simțim. Doresc să vă aduc aminte că forțele creatoare dau tonul a ceea ce se creează, așa că dacă asta credem și pe asta ne focalizăm energia, acestea se vor întâmpla. Nu vă invit să vă predați în vria unor anumite persoane sau instituții, să vă lăsați duși la întâmplare și să acceptați orice, ci vă invit să vedeți lucrurile așa cum sunt și să focalizați energia voastră mai mult în spațiul dorit și mai puțin într-un spațiu de conflict cu ceea ce nu doriți.

Acest schimb de privire și definiții este necesar pentru a începe să funcționăm hrăniți de iubire și înțelegere, emanând toate acestea cu încredere și determinare. Iubirea este cea care închide lanțurile karmice și poate aduce returnări de karmă celor ce au nevoie de acestea, dar în același timp vindecă aceste rupturi de înțelegere și conștiință, oferind apoi acces la o conexiune mentală ce creează sufletul nostru de grup, cu scopuri aflate în comuniune unii cu ceilalți.

Iubirea vindecă. Acest fapt are nevoie să fie scos de la naftalină. Iubirea Vindecă și este singura energie care poate face acestea în armonie cu tot ceea ce este. Cu ajutorul crizei de conștiință prin care trecem începe să se vadă din ce în ce mai clar efectele lipsei de iubire, lipsei de înțelegere față de un alt om, față de natură, față de bacterii și viruși, față de corpul nostru și față de resursele materiale. Iubirea lasă în urmă amăgirea, orbirea și stare de îndrăgosteală și invită prezența.

Cheia 27 asociată cu line 5, ne vorbește despre voce, putere și preluarea responsabilității. Pe cine lăsăm să vorbească mai mult ? Egoismul sau Mărinimia ?

În fragmentul de scriere automată vedem menționați de multe ori iepuri. Iepurii sunt animale care se hrănesc cu vegetale și au o mare forță de mișcare și o fertilitate crescută. Iepurii sunt asociați și cu frica, fiind un animal timid, care se ascunde și fuge. Acest simbol ne aduce aminte de lucrul cu frica și anxietatea proprie, o temă frecventă și intensă în această perioadă. Iepurii ne invită să fim săritori, să ne adaptăm rapid la o situație și să avem grijă de noi și de sănătatea noastră, apreciind aportul plantelor în vindecarea noastră. Acest simbol ne spune că este nevoie să trecem peste fricile noastre iraționale și să nu mai reacționăm din acestea cu violență sau cu fugă.

Iepurii iubesc să stea în grup și creează o mare familie de care toți membrii acesteia au grijă. În fragmentul de mai sus vedem iepurii cum trec printr-un portal și ajung într-o altă pajiște cu flori roșii, culoare simbolului din această lună. Energia strânsă de frică dar și de fertilitate, abundență, creează o criză de mișcare rapidă și ne împinge printr-un mic portal, pe unde avem nevoie să încăpem cu ajutorul vibrației noastre și a îngrijirii față de corpurile noastre. Acest portal ne transportă de la un nivel mental, la un nivel visceral, manifestat, prezent, în care începem să ne adunăm, după ce se calmează starea de frică.

Această vedere a iepurilor se potrivește bine cu transmutarea, arătând idea de schimbare de realitate. Mi se pare interesant ideea de cădere, deoarece și în simbol se vede o cădere dintr-o parte în cealaltă, și această cădere permite ancorarea într-o stare de prezență mai intensă.

Influențe Fizice

La nivel de corp fizic se poate simți o stare de efervescență, ca și cum bule de aer se mișcă în interior și doresc să iasă la suprafață. Această mișcare creează stări de detoxifiere sau crize de anxietate, prin demontarea și transmutarea unor substanțe în altele.

Corpul fizic primește un dar important, și anume acela de a avea abilitatea de a transforma unele substanțe care până acum erau nocive, în substanțe utile. Acest dar se primește după deschiderea fiecăruia și conexiunea fiecăruia la ceea ce este oferit și disponibil.

Cum definițiile se schimbă aceasta se traduce în corpul fizic prin schimbarea funcționalității unor substanțe, deoarece substanțele sunt limbajul corpului.

Din mesaj ni se indică să avem mai multă atenție față de corpul fizic. Această atenție se referă la modul cum ne hrănim, cum ne folosim corpul, cum ne tratăm corpul, cum îi satisfacem nevoile, cum ne iubim corpul. Dacă nu ați studiat nimic despre funcționarea corpului vă invit să începeți a vă informa.

Pentru a susține eliberarea și protecția voastră în aceste momente, vă invit să folosiți metodele pe care le considerați mai utile, pentru mine arderea de plante precum lavanda și salvie, ajută mult, și de-asemenea, stabilitate mentală și emoțională.

Influențe Mentale

Aici avem foarte multă influență, prin procesul de transmutare și de acceptare a noilor coduri, ceea ce poate genera un mare haos mental, confuzie și certuri pe toate subiectele și multe neînțelegeri de limbaj.

Există multă suferință la acest nivel, multă opresiune, agresivitate, violență, intoleranță și egoism care se amplifică prin influența noilor coduri. Aceste violențe vin să ne aducă un test de iubire și întrebările “Cât ne mai oropsim reciproc”, “Cât ne mai violăm unii pe ceilalți ?”. Acest viol se află la diferite niveluri, și ne aduce în față călcarea cu violență peste ființa celuilalt, peste ceea ce celălalt reprezintă și peste existența și iubirea însăși.

Violul nu este doar sexual, ci este și mental, energetic, emoțional, spiritual, emanând din lipsa de respect și iubire pentru ceea ce suntem. Violul presupune o neacceptare a contururilor celuilalt sau ale noastre, o negare a independenței și suveranității unei ființe, o obligare de acceptare a ceva ce nu este în rezonanță cu acea ființă. Ca și exemplu simplu ne putem gândi la forțarea de a mânca ceva ce nu se potrivește cu corpul nostru, forțarea de a accepta etichete care nu au sens pentru noi, forțarea de a accepta remedii pentru ceva ce de fapt nu ne deranjează, forțarea de a manifesta simptome pentru boli iluzionare, forțarea de a manifesta ceva ce nu face sens pentru noi.

Prin procesul de transmutare se creează și o criză de vindecare mentală și un proces de adaptare la noile coduri. Acest proces se exprimă în noi după cum are fiecare nevoie.

Procesul de transmutare aduce la suprafață și procesul prin care o minciună sau o iluzie se poate transforma în realitate. O iluzie se transformă în realitate prin forța combinată a oamenilor care cred în ea. Puteți observa acest proces care se întâmplă într-un mod clar și răspicat, în acest an. Vă invit să folosiți energia voastră pentru a o implica în acțiuni și gânduri care susțin visele sufletului, fiind în neutralitate față de toate celelalte opțiuni.

Dacă nu reușiți să fiți în neutralitate, lucrați la acele rezistențe, acuze, judecăți care apar și pe cât posibil, în congruență cu sufletul vostru, dobândiți o dedicație în această muncă.

În această lună se realizează destul de multe ritualuri oculte, iar energia acestor ritualuri poate fi simțită ca un atac sau ca distorsiune, disonanță, de aceea vă invit să mențineți o vibrație de stabilitate mentală și discernământ, și chiar dacă intrați în anumite discuții, iureșuri de gânduri nefolositoare, să ieșiți cât mai rapid din ele. Pentru a ieși mai rapid, stabiliți un ritual simplu care să vă aducă în prezent și la conștiență față de focalizarea puterii și energiei voastre. Fiecare energie a voastră, emanată fără scop și intenție, poate fi preluată și folosită în alte scopuri (exemple: energia emanată în actul sexual, în meditație, în familie, energia acțiunilor și simțirilor în ziua de zi cu zi etc.).

Un exemplu de chemare și de stabilizare a energiei proprii “Chem toată energia mea înapoi la mine și pun intenția ca toată energia pe care o eman, orice aș face/gândi și simți, să fie folosită în serviciu pentru iubire și armonie, cu empatie și reverență pentru tot ceea ce este, acum și pururea, în toate densitățile, aspectele și perspectivele mele.”

Influențe Emoționale

La nivel emoțional vorbim de multe frici, anxietate și stare de disperare, pe de o parte, și de liniște, iubire și încredere pe partea cealaltă.

Prin schimbările mutagenice și de funcționalitate a substanțelor pot apărea stări de emoții amestecate și fără sens, stări intense corelate cu stări de claritate. Această continuă tranziție dintr-o stare în alta caracterizează această perioadă și în timp va conduce la o putere emoțională exprimată și la o maturitate emoțională.

Vrem, nu vrem, suntem chemați să ne dezvoltăm inteligența emoțională, să învățăm rapid din aceste situații și din ceea ce ele aduc, să ne adaptăm mai rapid la schimbări de situații și să fim mai conștienți de ceea ce simțim.

Pot fi multe situații și vorbe care să vă provoace în stări de deconexiune cu voi înșivă, de dezechilibru. În aceste momente vă invit să vă aduceți aminte că iubirea vindecă și să vă oferiți vouă iubire, blândețe, înțelegere, iar dacă aveți alte persoane cu care să comunicați deschis, încercați să o faceți. Nu este nevoie să vă speriați, și să fugiți de stările joase, ci doar să identificați dacă într-adevăr sunt utile sau nu. Când simțiți că nu sunt utile, folosiți muzică/natura sau alte metode pentru a vă reveni din acea stare și a permite energiei iubirii să curgă prin voi. Orice se întâmplă, nu forțați nici o stare, deoarece forțarea pe corpul emoțional poate cauza alte traume. Cel mai important aici este ca emoțiile să fie lăsate să curgă, fără a le amplifica artificial.

Dobândirea unei stări emoționale ce se poate adapta rapid și are un flux constant și clar va fi de mare ajutor cu cât înaintăm pe acest drum.

Influențe Spirituale

De aici mesajele sunt multe și simple. “Deschideți-vă spre iubire și înțelegere. Activați darurile voastre și radiați-le de oriunde sunteți. Uniți-vă în conștiință, nu neapărat corp lângă corp, deși și asta ajută. Uniți-vă în iubire nu împotriva a ceva sau cuiva.”

Această îndrumare presupune a vedea utilitatea armelor pe care le avem, a termina lupta și a înțelege victoria.

CUVÂNT CHEIE – TRANSMUTARE

TRANSMUTARE = proces de schimbare la față, de tranziție mutagenică, de schimbare genetică

Fiecare schimbare de poziție poate fi inconfortabilă, deoarece toată structura corpului fizic și mental are nevoie de ajustări la noua poziție.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Veți găsi multe întrebări în mesaj. Extrageți aceste întrebări și contemplați-le, faceți singuri această călătorie în interior și găsiți propriile voastre răspunsuri. Orice răspuns sau afirmație este un început de întrebare, nu o concluzie. Chiar și când folosesc “deci”, nu îl înțeleg ca pe un sfârșit, sau ceva fix și decisiv, ci un nou prag de înțelegere. Gândurile se schimbă, înțelesurile zboară, experiența se dezvăluie.

ANUNȚ Deoarece se apropie anul nou, am activat în magazin citirile anuale. Puteți vedea toate opțiunile accesând categoria Special An Nou. Deoarece iau destul de mult timp de concepție și ofer un număr limitat, vă invit să vă gândiți din timp la acestea.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top