SIMBOLUL LUNII NOIEMBRIE – UNIUNE

Am ajuns la simbolul cu numărul 11 din Roata Alchimică a anului 2020. În această perioadă vă invit să regăsiți deschiderea de a vă împărtăși.

Alegeți ceea ce sufletul vostru dorește ! Răspundeți la orice știre pe care o vedeți și care nu se potrivește cu realitatea pe care o doriți cu o alegere conștientă. Vocea voastră contează, alegerea voastră conștientă contează. Orice v-ați spus până acum despre voi, vă reamintesc că puteți alege și puterea voastră de creație este indiscutabilă. Orice ați fost învățați până acum despre puterea voastră și despre faptul că nu contați are nevoie să fie dat la o parte, ca o haină veche, ruptă și fără de folos.

Pentru a citi sau reciti celelalte articole vizitați : IANUARIE – ACCEPTARE FEBRUARIE – ADAPTARE MARTIE – ATENȚIE APRILIE – ALEGERE MAI – DINAMICA IUNIE – FLUX IULIE – FUZIUNE AUGUST – DETAȘARE SEPTEMBRIE – LINIȘTE OCTOMBRIE – TRANSMUTARE

Pentru cei care citesc pentru prima dată un articol din această serie :

Toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului 2019, iar acum, doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, care conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, ci în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

Sus și jos concentrându-se într-un singur punct ce se mărește ca o lupă asupra existenței și țipă ca un pește fără de apă. Merg prin nămol, un pas în fața celuilalt, ceață și fum. Fiecare șuierat de vânt pare amenințător, fiecare șopot de apă pare un strigăt. Nămol moale și plin cu râme, nămol cu dâre de gheață și pietre cristalizate. Ceața străvezie strălucește fosforescent, toate reperele fiind anulate. Tărâmul de gheață se dezgolește în depărtare și apare ca un loc plin de lumină rece. 23.5 și 25.1. Merg pe gheață în plină lumină, totul pustiu și nimic în zare. Ceața începe să fie prea strălucitoare și ochii nu mă mai ajută. Închid ochii și continui să merg și să-mi mențin echilibrul pe pământul tare și rece.

Merg încordat și prudent, încet și foarte prezent. Drumul nu există în exterior, totul e de un pustiu fără de suflare. Respir greu și aerul este dens, foarte dens și îmi umple plămânii cu un lichid vâscos. Dar stau prezent și respir cu încredere și profund. Respir profund și ceva din pieptul meu pocnește și se deschide. Fiecare gram de aer are 2 Kg, foarte dens și totuși… tot ce am nevoie este acolo. Prea mult, prea dens și greu. Mă adaptez și accept să deschid densitățile în mine, mă unesc cu ele.

Fiecare os se mută după ce se sparge în mii de cristale. Cristale ce se scurg într-un râu de gheață și împrăștie toată memoria ancestrală în pământ și în aer. Amintiri și senzații de demult se evaporă și se respiră. Trăim traumele direct și holografic. Fiecare picătură de lemn se îmbibă cu arome de trecut și viitor. Cerurile se evaporă în aur și toți ne îmbăiem în ele, fiecare cu rata lui de absorbție. Aur pentru toți.

Prezență și absență de fapt, de drept, de ființare. Prezență și absență de îndoială și îmbinare. Uniune și separare de înțelegere și discurs. Discurs fără de noimă, convingere și curs. Iluzii se scufundă adânc și clar și mult. Iluzii semănate în povești de fum.

Îmbătați de vers și mure, fiecare are convingeri pure. Se bat în piept și țipă tare, vorbe și iar vorbe îmbibate-n sare. Zăpăuci și cu chemare, fiecare are un loc important sub soare. Nimeni nu le poate opri povestea, rătăcind în somn, călcând pe tot și toate, pământul cheamă și desparte. Stai cuminte și ascultă, observă teatrul plin de mulțime mută. Toate poveștile au un final cu învățăminte pline de har. Povestitor de te investești, povestea ta o să o trăiești. Toarce, toarce firul vieții, strălucitor și plin de stele. Asumă-ți tot, fără regrete.

Afară-i liniște, curat și bucurie iar noi trăim confuz, murdar … o nebunie.


Stabilizare completă și prezentă în centrul nou de experiență. Coloana vertebrală ne este înrădăcinată într-un spațiu de concentrație maximă de energie. Această energie este disponibilă dar încă nu este folosită, fiind densă, concentrată și foarte puternică. Încet, încet, inimile se vor deschide spre a primi și procesa acest nou centru de creație și posibilități.

Idei din trecut sunt ambalate și desfăcute cu ajutorul unor noi viziuni de exprimare. Există linii de trecut care se destramă, se desfac și ceea ce părea odată de nestrămutat începe să fie văzut cu alți ochi. Tradițiile cele mai vechi devin din nou în actualitate cu cât oamenii încep să-și caute esența de a fi om. Ce înseamnă să fii om ? Ce înseamnă să fi uman, să ai înțelegerea ce duce din ceruri până în străfundurile universurilor ?

Idei din subconștient se desprind de verticalitatea stării prezente, se diluează în vise și se destramă în ceață. O energie dinamică, conectată la etern și viață se menține clară în subconștient, creând mișcare și creație din lumile invizibile. Multe se întâmplă în lumile invizibile, credințe și cărări se suprapun și se îmbină, diferențe se mișcă spre uniune și colaborare, și energii se centrează în unicitate.


Verticalitate clară și stabilă ce are resurse de manifestare și este menținută în echilibru de voința colectivă. Unde va merge depinde de noi, de forțele creatoare și de hotărârea noastră concretă. Ce compas folosim pentru a ne ghida, și cât de mult avem puterea necesară de a ne urni și pune angajament în calea aleasă ? Orice se întâmplă în jurul vostru … simțiți în inima voastră poziția voastră, acea claritate nestrămutată de ființare și aveți curajul și dedicația să deveniți una cu ea.

Ce este ca și posibilitate, este și va fi mereu acolo… dar ceea ce se exprimă și se vede în viața noastră ca și manifestare, vine prin noi și cu contribuția noastră. Forțe nenumărate trag de barca noastră în diferite zări. Suntem aici, toți în același loc.

Notițele mele

Ce înseamnă să fi om, să fi uman, um-an, anum, amun ? Și ce înseamnă să ne unim ? Luna trecută, făcând o citire Tarot pentru colectiv, am dat peste o carte de oracol numită Mintea de Stup. De atunci mi-a rămas în minte și am tot digerat influența acelei informații, deoarece există multe idei de unitate sau uniune, și nu toate au aceeași expresie în manifestare ci chiar pot fi extrem de diferite.

De-asemenea, de ceva timp, probabil mai mult de doi ani, am observat promovări ale simbolului de albină, adică a minții de stup. Această minte de stup reprezintă un tip de unitate de grup, dar cum este ea ? Gândiți-vă puțin la un stup. Toate funcționează în armonie, dar fac întotdeauna exact aceleași acțiuni robotice simple și au o ierarhie fără de discuție și schimbare și o ordine completă și eternă. Dronele masculi sunt lăsate afară în timpul iernii să moară, după ce și-au făcut datoria de a se împerechea cu regina. Albinele muncitoare sunt de obicei sterile și crescute să fie astfel, iar acestea se epuizează și mor muncind. Sunt un sistem ce funcționează util pentru rolul lor în natură, dar este sistemul pe care ni-l dorim pentru noi ca și oameni ?

Acest tip de unitate sau uniune distruge strălucirea fiecăruia pentru a o înlocui cu datoria și obligația de a fi ce spune un sistem, și de a se ordona mereu într-o ierarhie strictă. De-asemenea, în acest sistem toți sunt sub conducerea strictă a reginei, pe care o apără cu prețul vieții. Toate acestea sunt naturale pentru un stup de albine, dar sunt la fel pentru oameni ?

Rolul nostru în univers ca și ființe este altul și ține de echilibru și iubire, de libertatea de a fi și de a crea. Visăm lumi pe care multe ființe le experimentează. Ne conectăm și exprimăm totul prin noi. Rolul nostru este de a visa ceva ce nu este văzut și de a aduce posibilități în manifestare, de a descoperi necunoscutul și de a aprinde focul conștiinței, printre multe altele bineînțeles.

Uniunea pe care o visez ține de colaborare, de susținere a unicității și genialității fiecăruia. Uniunea pe care o visez nu are un singur conducător, ci ne are pe toți contribuind cu genialitatea noastră la conducerea societății noastre, adaptând și schimbând rolurile când este nevoie.

Acuzele aduse celor considerați adormiți, de separare și judecată, le văd și la cei care se consideră treji, prin convingerile care îi separă și îi mențin în bărci aparent diferite. Capul nu se poate ghida atunci când toți ghizii vor să o ia în direcții diferite și nu vor să se accepte reciproc. Divergențele respective survin din unicitatea fiecăruia și odată acceptate și susținute, ele se vor clarifica și la fel se va clarifica și drumul nostru.

Această separare și aceste divergențe sunt acel nămol de care vorbesc în mesaj, și care face totul să fie plin de frici și greutăți. Toate reperele ne sunt anulate de ceva timp, dar tot încercăm să ne agățăm de ceva. Angajamentul față de visul nostru comun nu este încă total, clar și stabil… dar tinde spre stabilizare din ce în ce mai mult. Lumina pe care am chemat-o este încă rece și prea densă pentru noi, și ne spune să mergem înăuntru, să închidem ochii cu care vedeam această lume și să vedem cu inima. Ochii ce vedeau ceea ce a fost nu pot fi dezvățați decât dacă li se arată altceva izvorât din adevărul inimii.

Aerul este mai dens, de anul trecut a început să se simtă această densificare ce este un rezultat a acțiunii energiei care aduce mult mai multe elemente în atmosferă și straturile sale. Atmosfera se îmbogățește și corpurile noastre au nevoie să se adapteze la noile condiții. Se spune că este dens, dar gândiți-vă la densitate ca la energie concentrată. Densitățile mai înalte… au o densitate de energie mai mare. Cu cât intrăm în câmpul de o densitate mai înaltă, cu atât structurile se schimbă.

Aceasta poate declanșa o luptă cu aceste schimbări, și o luptă de a menține lucrurile cum erau înainte, sau de a schimba din frică … aerul, solul și așa mai departe.

Am menționat aur și învățăminte ancestrale care revin la suprafață. Aurul este un mineral foarte prețios pentru mulți, și deși noi ca oameni nu îl înțelegem prea bine, el este căutat pentru foarte multe aplicații. Aurul din punct de vedere alchimic se referă la acceptarea părții noastre eterne, acea parte care dăinuiește și poate fi folosită mereu fără a fi distrusă. Menționez “aur pentru toți”, deoarece toți avem această posibilitate de acces și de absorbție. La absorbție și rata de absorbție mă refer la posibilitățile fiecăruia de a se lăsa absorbit de divinitate și de a lăsa sufletul să se exprime în corp, și astfel a crea o aură puternică și un corp împlinit și funcțional.

În continuare vorbesc de observarea poveștii care se desfășoară și de asumarea sa și asumarea aspectului de povestitor și torcător al destinului.

Chei Genetice

Cheile menționate în mesaj sunt 23.5 și 25.1. Cheia 23 are trinitatea energetică – Complexitate, Simplitate, Chintesență, iar 25 are Contractare, Acceptare, Iubire Universală.

Această temă a iubirii universale este tema apărută din luna Octombrie și care se continuă în diferite forme din ce în ce mai concrete în lunile următoare. Vedem cum umbra sa este contractarea, această energie de condensare, concentrație și adunare. De la nivelul inferior vedem cum energia iubirii se densifică în noi, intern și avem nevoie să ne adunăm la un loc, să ne centrăm. Mai apoi vine deschiderea sau radierea acestei energii, pe care am centralizat-o anterior, și emanarea ei sub formă de Iubire. Vedem aici cum acea lumină de gheață de care amintesc, este această energie a iubirii cristalizate. Gheața este forma solidă a apei și astfel ne arată că deocamdată această energie a apărut dar este sub o formă solidă, care nu curge și care pare inaccesibilă.

Dar ea este aici. Din acel nămol am ajuns în această perioadă în care ne dăm seama de această cristalizare a iubirii și o acceptăm pentru a o putea înțelege și radia.

Noi ca și sistem suntem complecși, avem o complexitate internă dusă la infinit și eternitate, de aceea orice observație a noastră la microscop sau în adâncurile materiei va duce la ceva neașteptat și la ceva ce nu poate fi explicat cu limitele minții dominate de extreme. Deși compoziția noastră este complexă, putem avea o expresie simplă, clară și o minte care să perceapă și să ajungă în toate colțurile universului.

În această perioadă se vede cum ne-am pierdut în complexitate, cum încercăm să căutăm adevărul și răspunsuri de care avem nevoie, dar mulți oameni nu reușesc să vadă lucrurile simplu și cuprinzător, ci se pierd în detalii, care la un moment dat sunt inutile și nu demonstrează nimic.

Vedem toate acestea în explicațiile științifice mult susținute care conțin multe detalii și complexități ce își pierd însemnătatea complet. Expresia “Nu mai vede pădurea de copaci” se potrivește perfect aici, pentru a explica această orbire în complexitate. Orbirea în complexitate face ca lucrurile ce sunt în disonanță, nu se potrivesc… să aibă mereu o explicație care neagă acest fapt.

Chintesența lucrurilor, esența lor se înțelege găsind punctul în care percepem complexitatea în mod simplist, și apreciem complexitatea fără a ne pierde în ea.

Influențe Fizice

La nivel fizic survin, din ce în ce mai puternic, efectele concentrării de energie, de care am mai vorbit și în alte luni. Corpul nostru învață să proceseze o nouă stare de densitate fizică, iar aceasta se exprimă diferit la fiecare dintre noi. Unele corpuri și minți vor avea mult mai multe dificultăți decât altele în această schimbare și este nevoie să ne oferim blândețe și iubire în acest proces. Cu câtă iubire emanăm mai mult, cu atât corpul nostru se adaptează mai ușor.

Oferiți iubire corpului și modului său unic de a se adapta și găsiți unelte și moduri de a susține această schimbare în interiorul vostru. Cercetați frica și panica și vedeți dacă toate acestea au vreun fundament util sau nu, dacă vă arată ceva ce este nevoie să vedeți și să schimbați sau nu.

Cum aerul se schimbă, și sistemul nostru de a respira este pus în dificultate, mai ales că plămânii au legătură directă cu frica de moarte. Această moarte, demult vorbită de învățați, vine să aducă o transformare structurală în toate planurile. Moartea este calea de transformare a corpului, iar dacă aceasta nu este onorată și conținută, duce la o deconectare subită sau chinuitoare.

Ca și ajutoare simple la sistemul respirator, sinus și dureri în gât am găsit planta de busuioc și bunătățile din stup : propolis și miere manuka. Una din formele de busuioc utilizate se numește tulsi, busuiocul sacru. De-asemenea, spălăturile nazale cu apă distilată și ajutorul unei căni de genul Neti Pot.

Influențe Mentale

Planul mental este plin de acele confuzii și greutăți menționate la plimbarea prin nămol din mesaj. Frica de moarte este foarte intens simțită și prelucrată la acest nivel. Se pun întrebări foarte puternice precum “Ce nu am făcut pentru sănătatea mea ? Câte pot accepta din frică de moarte ? Cât pot face împotriva mea din frică de moarte ? Este moartea cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla ?”.

Multe credințe și gândiri în cerc sunt evidențiate la maxim, precum și credințe extreme care au un substrat de bunătate. Putem observa cum din bunătate sau dorință de a salva lumea, ne omorâm sufletul. Putem observa, cum din dorințe aparent umanitare sau din dorințe de ordine, putem crea haos, tiranie și multă suferință. De-asemenea, observăm cealaltă extremă… cum haosul sau inconfortabilitatea susțin libertatea de a fi.

Aici există lupte la multe nivele, în care egregori creați și susținuți cu tărie de mulți oameni, încep să fie zdruncinați cu putere. Aici se vede din nou, orbirea în complexitate și contracția din frică, ce încearcă să domine ceea ce nu mai poate integra și accepta. Aportul religiei și al credințelor în idei care nu sunt în serviciul iubirii devine din ce în ce mai evidențiat, colorând aerul și fiind acele țipete de pești aflați pe uscat.

Cum aerul devine plin de energie concentrată, așa devine și mintea noastră și putem observa cum fiecare reacționează în felul său la aportul de informație condensată. Informația concentrată este deschisă și procesată în timp, dar unele persoane pot avea foarte multă rezistență și luptă continuă cu acest proces.

Cu câte bucle de gândiri în cerc avem, cu atât respingem mai mult ceea ce este și vine spre noi. Acele bucle de gândire în cerc se rotesc și țin la depărtare multe din noile coduri de deschidere către o altă experiență de a fi în conexiune.

În subsolul mișcărilor curente, există această dorință de uniune, dar fiecare o înțelege și procesează după cum poate și după câte bucle de gândire are. Unele persoane încearcă să muleze această uniune pe ideile de frică, inamici, armagedon, ordine totală și atașament total, robotizare și stup, iar alții susțin iubirea și exprimările ei.

Influențe Emoționale

La acest nivel emoțiile sunt extreme și de toate tipurile. Cum energia se concentrează și emoțiile noastre devin mai intense și mai pline de însemnătate.

La acest nivel se practică foarte multă manipulare, de toate tipurile, de la extrem de subtil… la extrem de evident. Se aplică o forță asupra emoțiilor umane colective pentru a le îndrepta în anumite direcții, de aceea vă invit să mențineți prezența și atenția pe ce este clar și ce vă exprimă în mod natural esența. Mila și bunătatea pot fi folosite pentru a obliga, de-asemenea, iubirea de semeni poate fi asociată cu slăbiciunea pentru a destabiliza și a induce în eroare. Acuzațiile pot fi folosite pentru a menține anumiți oameni în stări de frică sau ocupați cu inutilități.

Se investește multă energie pentru a deturna atenția de la centrare, iubire și hotărâre interioară, de la curaj și determinare. O ființă hotărâtă în inima sa, care știe cine este, are o mare putere de creație și influență, de aceea vă invit să aveți curaj să vă mențineți poziția din adâncul inimii voastre. Puneți întrebarea dacă într-adevăr moartea este cea care vă sperie și vă face să considerați acțiuni pe care le simțiți împotriva esenței voastre ?

Acum este momentul de deschidere către o stare și o conștiență care cuprinde moartea, care acceptă și învață să o înțeleagă, care duce peste ea și o vede ca o experiență de pe cale, una din multe. Prin toate aceste emoții vine o întrebare “Ești tu doar un corp numit fizic ? Poți să ai încredere în ce simți adânc în inima ta?”

Ancorându-ne în ceea ce este, stabilitatea noastră emoțională crește și suntem mai flexibili și mai puțin influențați de valurile ce trec la suprafață, menținând focalizarea pe calmul din adâncuri.

Influențe Spirituale

Aici am un mesaj mai complex, care vine să susțină munca tuturor în aceste timpuri și asumarea rolului propriu în această poveste.

Până acum ceva vreme, toți cei care vin aici pentru acest proces sau care sunt mai conștienți au lucrat într-un anume fel singuri. Inițial, aceste puncte de conștiință, puncte de strălucire – stele sau semințe, au lucrat destul de izolate, dar cu timpul au început să se recunoască reciproc. Aceste puncte de conștiință sunt influențate de tot ceea ce le înconjoară și simt mult mai mult conexiunea cu tot ceea ce este.

Fiind răspândiți au format o rețea, dar rețeaua de conștiință nu s-a conectat decât pe ici pe colo, fiecare descoperind lucruri noi, dar la început poate prea diferite. Lucrând prin vieți și vieți au crescut și alte stele au apărut și ele, crescând lumina.

Lucrurile au evoluat și aceste puncte de conștiență au început să înțeleagă mai mult și mai mult din ceea ce se întâmplă, reușind să descopere și să lumineze mai mult. Încă neconectate între ele, au continuat să se exprime și poate chiar să izbucnească revolte și războaie din cauza schimbării și mișcării ce o aduc în conștiință.

Acum ajungem la un timp când aceste puncte de conștiință au nevoie să se unească și să celebreze unicitatea lor prin contribuția la tot ceea ce este. Uniunea de care vorbesc este uniunea dintre aceste puncte luminoase. Prin asumarea a ceea ce ești, te eliberezi din nevoia ca altcineva să fie ceea ce îți dorești și apoi te unești cu toți care susțin această iubire.

Diferențele în gândire și privire, în moduri de înțelegere spirituală au nevoie să fie lăsate în pace și să nu mai conteze mai mult decât iubirea dintre noi. Acceptând să ne unim în această rețea de conștiință, acceptăm să ne împărtășim cu ceilalți. Această împărtășire este acea taină spirituală, în care accepți ca o parte din tine să fie parte din întreg, parte comună cu toți ceilalți, menținând cu tine și partea unică.

Valuri și valuri de uniune încep să se întâmple, încet, încet, dându-ne seama că informațiile pot fi rezolvate simplu după ce ne unim, și că iubirea este cea care ne ajută să vedem clar.

Primele valuri de războinici se unesc în acest timp. Acești războinici au fost pregătiți din timpul vieților lor și acum încep să creeze primul val de uniune, care îi aduce în prim plan. Acești războinici sunt susținuți de valurile de ghizi ce lucrează din umbră. Vom vedea din ce în ce mai mult aceste valuri de războinici pregătiți, ce lasă frica de moarte la o parte și merg cu pieptul descoperit și cu inima în mâini, știind că pot să moară sau să fie chinuiți. Fac acestea deoarece știu în inima lor că ceea ce fac este important și că moartea este doar un moment de pauză și regenerare de forțe.

Sunt multe valuri de războinici care își asumă rolul lor încet încet, creând conexiuni în rețea, aducând colaborare acolo unde nu era.

Valurile de ghizi vor rămâne încă în spate pentru un timp, deoarece această schimbare acum are nevoie de o acțiune fizică folosind armele create de sistem, dar asta nu înseamnă că nu fac nimic. Fiecare războinic sau masă de războinici au ghizii lor, care îi susțin cu energie și iubire, care îi îmbărbătează și îi încurajează mereu și constant. Ghizii de care vorbesc sunt ființe umane încarnate, nu vorbesc aici despre ghizii spirituali din lumile invizibile.

Ghizii sunt de diferite tipuri, ghizi pe nivel fizic și de susținere a sănătății și energiei, ghizi pe nivel emoțional, mental și ghizi de integrare sau alchimie. La fel și războinicii sunt de diferite feluri, războinici fizici, informaționali, războinici la nivel mental sau spiritual, avocați și apărători ai naturii.

Pe lângă ghizi avem profesorii. Profesorii vin să faciliteze înțelegerea experiențelor și să susțină noile modalități de existență, noua civilizație. Profesorii vor crește la număr și vor fi mai în prim plan atunci când se începe reorganizarea societății și regenerarea ei, până atunci vor vorbi și vor explica celor ce vor să asculte, ghizilor și războinicilor dar nu numai. Ghizii de integrare sau alchimie sunt cei care ajută la integrarea tuturor lucrurilor și înțelegerea magiei manifestării.

Un alt rol sunt lianții, sau oamenii ce creează legături prin fapte mici și aparent insignifiante. Acești oameni sunt pur și simplu raze ce se conectează natural și transmit eliberare și conexiune de la suflet la suflet.

Stâlpii sunt un alt rol, și ei sunt oameni cu o înrădăcinare și stabilitate puternică, plasați în locuri cheie, ce pot fi foarte izolați de ceilalți, lucrând într-o comunitate sau ducându-ți viața separați de societate.

Oamenii vraci sau vindecători, șamanii și lucrătorii cu energie vor deveni la un moment dat foarte căutați, dar rolul lor acum este să vindece la nivele subtile și să se deschidă a primi pe cine vine la ei. Ghizii și războinicii au nevoie de acești vindecători, pentru a susține energia lor de lucru și pentru a vindeca ceea ce ei văd, în cazul ghizilor, și mișcă, în cazul războinicilor.

Ia toate acestea ca inspirație și nu ca pe ceva fix, pot exista mai multe roluri chiar dacă nu le menționez acum. De-asemenea, rezultatele tuturor se completează dar totul se decide în mers. Există momente critice pe drum, în care se pot schimba lucrurile în diferite direcții.

În acest moment se cere să ne înțelegem rolul sau să îl vedem, iar la un moment dat să ni-l asumăm cu dedicație. Este nevoie să ne conectăm la nivel de conștiință, să acceptăm în iubire să servim în această uniune de suflete și să acceptăm a face parte din acest întreg, cu un curaj mai mare decât teama de a ne pierde, de a muri.

Acceptând rolul nostru, ne facem treaba și îi susținem pe ceilalți să o facă pe a lor. Susținerea pe care ne-o arătăm nouă se va reflecta și în exteriorul nostru. Gândul conștient de implicare în susținerea tuturor rolurilor care participă la acest proces și susțin visul nostru, implicit susține tot ceea ce suntem. Cât timp ne dorim alt rol sau stăm în gânduri care ne despart, rețeaua de conștiință nu se concretizează. De-asemenea, este nevoie să eliberăm acuzele și ideile că “eu știu mai bine ca tine și tu ar fi trebuit să faci aia sau aialaltă” și în schimb să ne facem treaba cât mai bine și să avem încredere că și ceilalți o vor face.

O persoană din rețea ce are hotărâre în suflet și știe cine este, se recunoaște pe sine, susține astfel pe toți ceilalți să facă la fel. Avem nevoie să ne recunoaștem și să ne ajutăm reciproc, să ne unim din ce în ce mai mult conștient în această rețea.

Încredere și CURAJ !

CUVÂNT CHEIE – UNIUNE

UN – I – UN – E = Un singur Eu sau Identitate este, Identitate în unicitate, Identitate centrată în unicitate

UN sau NU, un cuvânt ce determină concentrarea de energie într-un punct, în pântecul creației, atunci când este folosit cu integritate și iubire. De acolo răsare acel I care este.

Acest cuvânt mi se pare foarte unit cu uman, deoarece are acest un și este legat subtil de identitatea noastră.

UMAN – ANUM – AMUN
Anum și Amun sunt antice nume de zeități.

ANU – zeul suprem în regiunea Mesopotamia, regele cerului. Se credea că Anu este sursa supremă de autoritate, pentru ceilalți zei și pentru toți conducătorii muritori, și este descris într-un text ca fiind „cel care conține întregul univers”.

AMUN – una din zeitățile Egiptului, care la un moment dat s-a unit cu RA și a deveni Amun-RA. Și aici, această zeitate este cea care a creat universul numit “creatorul original inescrutabil și indivizibil”.

UMA – Zeiță antică a fertilității, nume din sanscrită asociat cu Parvati.

MAN – una din runele scandinave Man-az, umanitate – ordin de zei reflectat în omenire
“We are each a savior, each a god.
It is the fear of what this means which binds us to the realm of humankind.”

Vedem aici cum a fi uman conține a fi zeu sau divin și cum uniunea de suflete aduce această divinitate la suprafață.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Veți găsi multe întrebări în mesaj. Extrageți aceste întrebări și contemplați-le, faceți singuri această călătorie în interior și găsiți propriile voastre răspunsuri. Orice răspuns sau afirmație este un început de întrebare, nu o concluzie. Chiar și când folosesc “deci”, nu îl înțeleg ca pe un sfârșit, sau ceva fix și decisiv, ci un nou prag de înțelegere. Gândurile se schimbă, înțelesurile zboară, experiența se dezvăluie.

ANUNȚ Deoarece se apropie anul nou, am activat în magazin citirile anuale. Puteți vedea toate opțiunile accesând categoria Special An Nou. Deoarece iau destul de mult timp de concepție și ofer un număr limitat, vă invit să vă gândiți din timp la acestea.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top