Simbolul Lunii Martie – ATENȚIE

Acesta este al treilea simbol din Roata Alchimică a anului 2020 și deja imaginea începe să se contureze din ce în ce mai bine. Vă reamintesc cu tandrețe că toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului trecut, iar acum doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. O ființă magică mi-a spus că le simte ca niște circuite electrice. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, iar aceasta conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, mergeți în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

De prima dată când m-am uitat la simbol, după ce l-am desenat, am avut un sentiment foarte ciudat și o neacceptare a ceea ce vedeam, și anume un dragon sau o ființă agresivă și periculoasă. Dragonul își arată colții, focul se întețește și alerta începe să crească. Am menționat la începutul anului, în articolul Energia Anului – Împăratul, faptul că acest an a început pe un ton de alarmă evidentă. Deși se simțea și se vedea, de la sfârșitul anului trecut, o creștere masivă de energie și o stare subtilă de șoc, acum se vede capul dragonului și focul întețit pe care îl exprimă.

Acesta este primul simbol al anului care este roșu, iar prin forma sa îmi sugerează o simplitate foarte puternică a energiei purificatoare și o stare ce devine foarte vizibilă prin care suntem chemați de divinul din noi la mari încercări.

În simbol mai vedem și un fel de antenă, iar aceasta mă duce cu gândul la întrebarea :”Unde ne îndreptăm urechile ? La ce anume dăm atenție ?”. În această perioadă dificilă prin care trecem, suntem supuși marilor presiuni de transformare a structurilor interioare și exterioare. Suntem presați cu o forță decisivă și perseverentă, pentru a ne schimba forma și structurile în care noi ne încadrăm.

Nebunia iluzorie devine foarte puternică, visul ei devine intens și la cote aproape de maxim, controlul forțat devine complet vizibil, stabil, dezvăluit.

Structura câmpului electro-magnetic al planetei dorește să se schimbe, să se reconfigureze, să permită și alte tipuri de experiențe. Prin aceasta și câmpul nostru electro-magnetic, cel care ne înconjoară și emană din corpul nostru, se schimbă și ajunge la o concluzie, integrează și apoi radiază într-un alt mod.

Aceste schimbări interne și externe de axe și poziții, susțin crearea de noi structuri și relații cu ceea ce suntem și cu lumea înconjurătoare. Aceste mutări activează intens zona de orientare internă a ochiului al treilea și toată regiunea capului în general, cu implicări masive în toate sectoarele și organele corpului. Aceste mișcări au început în mod subtil de foarte mult timp, iar acum ajung să fie din ce în ce mai simțite în fizic, pe o scară largă.

Toate aceste schimbări de linii de câmp electro-magnetic, de linii temporale, pot provoca purificări masive și schimbări de percepție ce pot duce la mari confuzii și chiar stări de nebunie, prin afectarea zonei capului și a ochiului al treilea. Stele se mișcă din loc, axele de aliniere cu centrul galaxiei se schimbă, iar acestea duc la schimbări ale axelor noastre interne, ale geometriei câmpurilor noastre și a stării noastre de orientare și de stabilitate internă și externă.

Corpul vostru este un mare rezonator care conține legături cu toate colțurile universului. Orice se schimbă aici, se schimbă în tot universul. Orice reușită și vindecare se petrece aici, se petrece în tot universul.

Antena din desen îmi vorbește și de rezonanță, de rezonanța Terrei și de mișcările axelor pentru a se alinia la noua gamă de vibrații. Aceste vibrații vin să completeze ceea ce există, prin extindere și expansiune, declanșând procese puternice de alchimie și integrare.

Chemarea și alerta evidentă ne invită să ne oprim mintea, dorința de a face, dorința de a ne focaliza pe succes și competiție, și să ne întoarcem spre noi și spre ceea ce suntem, fără toată această poveste a sistemului societății. Atenția se întoarce înăuntru, într-un mod aparent forțat. Atunci când ni se tot indică de către suflet să ne întoarcem privirile la esență, iar noi ne tot opunem, la un moment dat suntem împinși să o facem. La fel cum o pasăre își împinge propriul pui din cuib, ca el să învețe să zboare, la fel și noi suntem împinși să ne înfruntăm fricile care ne țin departe de noi și de iubire.

Frica este o parte din existența noastră și ne spune că nu înțelegem cum să abordăm această situație și cum să răspundem la ea în mod conștient. Dacă ne deschidem către ea, aceasta ne va oferi o stare de deschidere către explorarea situației cu prudență și atenție. Dacă ne opunem, vom găsi moduri de a ne sustrage de la confruntare.

Coada dragonului se adâncește în pământ, în străfundurile ființei noastre și ne pune la încercare în sentimentul nostru de siguranță, stabilitate și conexiune cu natura.

  • În ce anume ne plasăm siguranța ?
  • Când ne simțim în siguranță ?
  • De ce anume avem nevoie ca să ne simțim în siguranță ?
  • Mâncarea și casa sunt cele care îți oferă această stare de siguranță ?

Controlul apare intens în aceste momente astfel încât noi să ne dăm seama că ne-am pus siguranța în această formă de exprimare a lui. Aici este siguranța noastră de obicei, în control forțat. Văzând toate acestea desfășurate pe o scară largă, ne putem da seama că această stare de control absolut și forțat, nu ne oferă certitudinea pe care o căutăm.

Putem avea control asupra atenției noastre sau ne vom lăsa conduși în stări de disperare și inconștiență ?

Ne vom lăsa conduși în necunoscut, în incertitudine, renunțând la mania controlului absolut sau ne vom lupta pentru a învinge inamicii invizibili ? Incertitudinea ne arată cât de ușor ne mutăm atenția pe frica de frică sau pe a lua în derâdere situația și cât de puțin acceptăm.

Anul trecut, energia Spânzuratului ne-a cerut să ne trezim și să ne predăm divinului, iar anul acesta această tendință se păstrează și este practic susținută de energia de acțiune decisivă a Împăratului într-un mod foarte vizibil și puternic. Puterea care se vede dezlănțuită în afară, este puterea noastră întoarsă împotriva noastră, dorința de a ține de artificial și de iluzie.

Energia Împăratului ne trimite să facem ordine în noi și să descoperim adevărata autoritate. Experiențele sale sunt cu atât mai dificile cu cât ne opunem și ne războim, cu cât nu ne vedem scopul și drumul sufletului.

  • Ne vom putea iubi fără nevoia de a ne cuceri ?
  • Ne vom putea iubi fără nevoia de a ne învinge ?
  • Ne vom putea iubi în groapa neputinței ?
  • Ne vom putea uni în câmpul suferinței ?

Suferința și durerea sunt modalități puternice de conexiune. Atunci când ne permitem să simțim acest câmp de frică și durere, care lovește toate structurile noastre, ne vom putea conecta cu toți ceilalți oameni. Această experiență ne cheamă la unire, la conexiune cu fragmentele noastre, și cu celelalte suflete.

Durerea și frica nu sunt ale unei singure ființe, ele sunt ale tuturor ! Durerea nu este doar a ta, de aceea atunci când o ții în tine, aceasta va fi mult prea mult pentru structurile tale. Când te deschizi, ea se simte ca un val ce ne conectează pe toți, picătură cu picătură și lacrimă cu lacrimă.

În partea de jos a desenului, vedem o formă de recipient, care susține antena și coada. Aceasta îmi spune că energia noastră este adunată într-o mare căldare, iar această experiență se simte restrictivă, limitativă. Suntem aduși toți împreună și asta pune în mișcare foarte multe fricțiuni, iritații, enervări, furii, frici, deoarece suntem rafinați la foc mocnit, în interiorul acestui potir alchimic.

Acest potir alchimic ne atrage într-un mod extraordinar, și reprezintă pântecul zeiței sau energia feminină a planetei. Mama ne cheamă Acasă ! Energiile Masculinului distorsionat și Femininul corupt, pe care le susținem, sunt foarte deranjate de această constricție aparent impusă, și de marginile considerate limitative ale potirului alchimic… și toate acestea deoarece doresc încă să fie la putere.

Forma în sine a potirului alchimic, are margini, are o capacitate și un conținut, iar toată această amestecare și apropiere a noastră, unul de celălalt, poate fi interpretată ca suprimare, încarcerare și pedeapsă. Fiecare din noi este o picătură din lichidul care acum este mișcat de forța iubirii și amestecat în acest potir alchimic sau Sfântul Graal.

În această perioadă ne aflăm în momente magice de întrupare a energiei Dumnezeiței. De foarte mult timp am trăit într-un univers dual dominat de domni și energie masculină, iar acum puterea blândeții nemărginite a iubirii vine să ne invite la manifestarea treimii și la restaurarea conexiunilor divine de creație.

Litera Z, cu care seamănă acest simbol este ultima literă a alfabetului, și ea ne amintește de un sfârșit, o concluzie. De-asemenea, ea unește sus și jos, deasupra și dedesubt, supraconștient și subconștient și ne invită să ne regăsim verticalitatea și starea de aliniere la punctul de centru.

Dragonul, printre altele, este un simbol al energiei de creație, al energiei regeneratoare numită kundalini, a șerpilor de foc. Multe din aceste simboluri au asocieri care ne sperie, deoarece sunt asociate cu puterea noastră divină și aceasta ne sperie cel mai tare.

Această energie a fost coruptă, manipulată, contorsionată și utilizată în multe feluri. Mișcată cu forța și dominată cu tiranie, ea devine devastatoare și periculoasă. Lăsată liberă ea ne arată cine suntem.

În această perioadă se primesc activări puternice ale energiei verticalității, canalului principal și centrului iubirii. Focul de pe coloană începe să fie simțit și clar. Timusul este foarte activ și dorința de comunicare cu dimensiuni invizibile ale ființei noastre se intensifică. Nivele diferite de vibrație se acordă în tandem și este nevoie de liniște și de calm.

În această liniște veți simți gălăgia internă, fricile și toate miasmele ce au nevoie să fie văzute. Amintiri și stări ciudate de tot felul vin să fie simțite. Nu este nevoie să vă chinuiți să simțiți liniște, calm sau iubire, dacă nu vă este natural… aceasta creează opunere și suferință, ci doar să fiți așa cum sunteți.

Mulți încearcă să înțeleagă cu mintea, cu logica, dar totul ne invită să ne oprim și să simțim. Sunt atât de multe speculații și informații fără sens și pline de panică încât nimeni nu mai știe care este adevărul într-un mod logic. Este momentul să începem să lăsăm la o parte logica dată de informații și fapte și să ne conectăm cu inima noastră, de unde putem simți adevărul perspectivei sufletului.

Vă invit să vă deschideți să simțiți și astfel să vă conectați cu ceilalți. Lăsați la o parte nevoia de a găsi soluții și de a da explicații.

Invitația este simplă și clară : SIMTE.

Sunteți susținuți în a face asta de multe ființe care își permit să simtă emoțiile dificile și să le lase să curgă, așa că aveți curaj !

Nu vă cer să faceți mult mai mult decât puteți acum, sau să faceți ceva imposibil. Vă invit să aduceți atenția pe ceea ce simțiți 5 minute pe zi, și apoi dacă este ok, să permiteți mai mult. 5 minute pe zi este mai mult decât nimic :).

CUVÂNT CHEIE – ATENȚIE

Atenția este focalizarea sufletului în materie. Unde vă îndreptați atenția, investiți energie și iubire. Atenția este menținută pe ceva atât timp cât este o experiență interesantă.

Orice om este o experiență a sufletului, iar atunci când ea devine neinteresantă, acesta își retrage atenția. În mod natural, sufletul își mută atenția din experiențele pe care simte că le-a terminat și nu mai oferă ceva de explorat.

După cum tot repet, aproape în fiecare articol… atenția noastră este foarte importantă. Când sunteți în acord cu ceea ce sufletul dorește să experimenteze și cu ghidarea spiritului, atunci primiți energie și hrană, iar când nu sunteți, acestea se retrag din corp și din această experiență.

Atenția sufletului poate fi pe orice, inclusiv pe experiențe pe care noi le considerăm grele, ciudate sau de neînțeles. Una din ele este Moartea și Întruparea prin uitare. De ce ? Acestea se categorisesc în experiențe imposibile pentru un suflet etern și fără de sfârșit și început. Să reușești să te recunoști în străfundurile uitării de sine este o experiență absolut fabuloasă.

Acest cuvânt cheie ne invită să ne aducem atenția înapoi la noi și să ne observăm pe noi și creațiile noastre. Atenție la ceea ce simțim și la ce ne dorim de la realitatea noastră. Atenție față de tot ceea ce suntem. Această atenție ne ajută să ne acceptăm așa cum suntem și apoi să ne adaptăm mai ușor la situațiile prezente.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Dacă dorești un instrument de contemplare personalizat și unic te invit să descoperi Viziunea pentru Alchimia Ființei. De-asemenea bucură-te de darul Cheii Alchimice Claritate.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart