Simbolul Lunii Mai – DINAMICA

Continui cu al cincilea simbol din Roata Alchimică a anului 2020. În această perioadă importantă vă invit să ne unim în gând, sentiment și faptă. Oricare ar fi sexul, religia, preferințele politice, dorințele și programările de judecată, toți ne dorim să trăim în libertate, abundență, acceptare, unitate și conexiune. Vă invit să lăsați la o parte judecățile și acuzațiile, și să ne unim în iubirea care o avem pentru visul sufletului nostru. Cu fiecare se face Împreună !

Alegeți ceea ce sufletul vostru dorește ! Răspundeți la orice știre pe care o vedeți și care nu se potrivește cu realitatea pe care o doriți cu o alegere conștientă. Vocea voastră contează, alegerea voastră conștientă contează. Orice v-ați spus până acum despre voi, vă reamintesc că puteți alege și puterea voastră de creație este indiscutabilă. Orice ați fost învățați până acum despre puterea voastră și despre faptul că nu contați are nevoie să fie dat la o parte, ca o haină veche, ruptă și fără de folos.

Pentru a citi sau reciti celelalte articole vizitați : IANUARIE – ACCEPTARE FEBRUARIE – ADAPTARE MARTIE – ATENȚIE APRILIE – ALEGERE

Pentru cei care citesc pentru prima dată un articol din această serie :

Toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului 2019, iar acum, doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, care conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, ci în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

Liniște și Nemișcare. Totul ajunge să fie plat și continuu, ca o linie de sunet continuu care se aude din lăuntrul nostru. Liniștea interioară începe să țipe, să strige pentru ca noi să vedem cât de mult suntem dependenți de zgomot. Oare ce auzim afară este zgomot, sau sunt voci pe care nu le înțelegem ?

În mesajul primului simbol am menționat cum timpul parcă merge înapoi, cum există două linii principale care se disting și se unduiesc reciproc, completându-se în infinit. În această lună începem să vedem și ce oferă a doua linie de timp, ce anume am ascuns în plină vedere și ce anume ne menține într-o stare de dezechilibru prin respingere a creațiilor noastre.

Ce anume punem în balanță pentru a redresa mereu sentimentul de dezechilibru ? Cum anume ne oblojim rănile cu sare și ne ungem cu alcool astfel încât să ne auzim durerile ? Ceea ce punem în cealaltă parte a balanței ne menține mereu ocupați și obsedați de a crea o contrabalansare, deoarece suntem terorizați de ce se întâmplă dacă doar rămânem în nemișcare și ascultăm cum toate cele clădite cu sârguință și trudă cad pe pământ, ca și cum ar fi jucăriile unui copil morocănos.

Alergăm după timp ca și cum este ceva ce poate fi prins și închis, ferecat pentru siguranța noastră cea de toate zilele. Tot ce am adunat de zor se răstoarnă ca și cum ar fi fost făcut din nisip iar vântul spulberă firele vieții începând să scrie o nouă poveste. Înainte, Înapoi – un joc de ping-pong fără victorie, un drum cu două căi paralele. Dislocare de straturi continue de mișcare, dinamică infinită scrisă cu litere de aur în conștiința deschisă a unui observator detașat.

Fiecare strat de acoperire și siguranță se desface, ca o ceapă care își arată conținutul, ca o imagine stratificată creată de învelișuri colorate. Oare cine este sub toate aceste straturi ?

Priviți împrejur și vedeți semnele unui nou început, unei noi idei de a fi, de a înțelege, de a vedea. Semințele plantate încep să ajungă la suprafață, fiind văzute de cei care nu sunt ocupați de menținerea cântarului la nivelul la care s-au obișnuit. Direcția este deja vizibilă, dorințele se amplifică aducând energie și consistență, substanță.

Cele două linii principale de timp lucrează împreună, pentru a fuziona, dar noi suntem cei care le mișcă, care dau direcția și substanța din care sunt făcute. Alegerile și intențiile fiecăruia sunt scrise pentru totdeauna în țesăturile timpului, iar ele creează realitățile trăite și simțite.

Ce dinamică există între voi și creațiile voastre ? Cât de mult le judecați și le ardeți cu focul furiei ? Până când vă luptați cu ele dorind să le supuneți… dorind să le fiți dumnezei ?

Luna nouă cade pe 22 Mai, aducând un nou început al inocenței și înțelegerii energiei de eliberare. Aceasta ne aduce aminte de începutul anului, creând o legătură, un cerc închis ce aduce o nouă dimensiune în spirala vieții, o nouă perspectivă a ceea ce înseamnă ascensiune.

Cum poate să se înalțe un taler al balanței cel mai sus fără ca celălalt să ajungă cel mai jos ? Balanța este mereu în echilibru, oriunde sunt talerele, iar aceea este funcția ei. Dinamica echilibrului ne menține în joc, ne menține în căutarea unei dorințe care să ne atingă în centrul ființei noastre. Punând greutatea în celălalt taler, îl ridicăm pe primul în slăvi. Investind anumiți oameni cu greutățile noastre, creăm o eliberare superficială care la un moment dat se inversează într-un mod șocant. Dar oare mișcarea talerelor este echilibrul pe care îl căutăm ?

Ce este bun și ce este rău … cum diferențiem un taler al balanței de celălalt ? Această gândire dă afară o parte din creație, respinge și neagă poveștile pe care le-am scris prin firul vieții și ne transformă în dumnezei care nu își iubesc creațiile. Strigăm la cer cu dorință în ochi pentru înțelegere, și așteptăm … dar … atenția pe care o primim este atenția și iubirea pe care o oferim creațiilor și realității noastre.

Cum iubiți realitatea actuală ? Cum iubiți ego-ul sau personalitatea ? Cum înțelegeți viața ?

Dinamica între noi și realitate, timp și spațiu, cer și pământ, se schimbă iremediabil. Care este punctul vostru de referință ? Structuri imense de câmpuri se re-aranjează într-o geometrie care să susțină reamintirea a ceea ce suntem și a tot ce am trăit. Timpul pare că se concentrează iar noi părem că ne extindem pentru a cuprinde mai mult din noi.

Ai multe experiențe prin care ai trecut, și multe înțelegeri de desfăcut. Cei pe care acum îi urăști… tu ai fost. Cei pe care acum îi admiri … tu ai fost. Cei pe care dorești să nu-i pierzi… tu ai fost. Te poți înțelege prin ochii tuturor fără frica de a te recunoaște ?

Odată cu dinamicile cosmice și planetare, dinamica straturilor aurice se schimbă, stratul câmpului emoțional devenind mai permeabil, mai deschis, și în acelați timp creând disonanțe cu un câmp mental care dorește încă să fie stâpânul casei. Oboseala de a menține balanța într-un anume sens va ajunge la un sfârșit iar eliberarea va surveni când vom pierde total atașamentele față de talerele ei. Oare se poate să fie totul în echilibru fără ca noi să ne chinuim să îl menținem ?

Vedem cum am influențat echilibrul tuturor formelor de viață, și al naturii, prin dorințele noastre de siguranță, și prin frica față de un inamic care mai mereu s-a dovedit a fi invizibil sau greu de prins. Cât timp ne menținem gândurile atașate în pânza de păianjen, încercând să o aranjăm deoarece nu-i găsim o utilitate, nu vedem că vine păianjenul spre noi. Cât timp suntem amestecați în lupta de dominare a talerelor balanței, cu atât uităm de cine suntem, uităm de noi și uităm de modul cum am creat această experiență.

Poți regăsi acel loc în tine unde este liniște ? Unde întreaga lume poate exista fără judecată și unde tu ești fără a fi nevoie să-ți demonstrezi în fiecare zi că exiști ? De ce încă vrei victorie asupra ta ? Oare nu ai înțeles că ești fără de sfârșit și început și că nu te poți învinge pe tine niciodată ?

Ceva în tine începe să încolțească, să se arate. Oare poți primi ceea ce ești ?

Notițele mele

Veți găsi multe întrebări în mesaj. Extrageți aceste întrebări și contemplați-le, faceți singuri această călătorie în interior și găsiți propriile voastre răspunsuri. Orice răspuns sau afirmație este un început de întrebare, nu o concluzie. Chiar și când folosesc “deci”, nu îl înțeleg ca pe un sfârșit, sau ceva fix și decisiv, ci un nou prag de înțelegere. Gândurile se schimbă, înțelesurile zboară, experiența se dezvăluie.

Această lună vine să ne aducă schimbări în dinamica relațiilor cu ceilalți oameni și în dinamica noastră internă. Putem observa cum frica de oameni, de celălalt, este prezentă și ia forme clare în realitatea noastră. Aceste dinamici se extind spre dinamica cosmică, unde se vede o accelerare crescută a energiei care scoate la suprafață o rezistență din partea conștiinței colective umane care dorește să rămână în siguranța unui trecut apus.

Noi întrebări apar în viața noastră de zi cu zi :

  • Oare pot să mă apropii de celălalt om fără să se sperie de mine ?
  • Oare pot să ofer o altă perspectivă de comportament fără să fiu acuzat de iluzii ?
  • Oare mă pot îmbrăca și exprima așa cum consider ?
  • Oare pot găsi înțelegere în ochii celuilalt om ?

Toate aceste întrebări și altele ne pun în fața unor noi moduri de abordare și interacțiune și la o mai mare conștientizare a consecințelor dorinței noastre de a avea dreptate, de a avea adevăr, de a avea încredere și siguranță.

Mai toate dorințele numite pozitive explodează acum în fața noastră. De exemplu dacă doreați să nu mai existe fake news și toate știrile să fie într-adevăr utile, acum puteți fi acuzat direct de răspândire a acestora, chiar dacă nu-i așa. Orice dorință de respingere a ceva se va traduce la un moment dat printr-o inversare. Pentru a cultiva discernământul totul are nevoie să existe așa cum este.

Inversările de situații se surprind și în interacțiunile cu autoritatea statului, cu părinții, cu diferite instituții și așa mai departe. Cu cât le cerem să ne dea ceea ce avem noi nevoie fără ca noi să știm ce avem nevoie, totul rămâne în negura uitării de sine. Nu ne-am asumat responsabilitatea de a alege cu iubire și conștiință pentru noi și ceilalți, și astfel am învățat să cerșim.

Pentru a înțelege într-un alt mod ceea ce se întâmplă și pentru a explora nivele de percepție, voi traduce mesajul de mai sus din perspectiva corpului fizic, mental, spiritual.

Influențe Fizice

Resursele corpului fizic sunt concentrate în diferite locuri ale acestuia și acum ele sunt aduse la suprafață și puse într-o nouă valoare. Vitaminele, Mineralele, și celelalte tipuri de nutrienți, sunt luate din locurile de stocare și puse în circulație, deoarece corpul fizic procesează din ce în ce mai multe informații și energie. Pentru a putea actualiza rata sa de procesare fizică, are nevoie de o cantitate mai mare de nutrienți. Acestea se întâmplă în faza inițială, până când obișnuințele vechi sunt schimbate și apoi noile procese devin mai stabile.

Se poate simți o generală stare de oboseală și o mai mare dorință de a consuma alimente de calitate, toate pentru a susține procesele de diferență de nivel (echilibru a balanței). Stabilizarea noului nivel de echilibru se face în trepte și începe cu sistemul digestiv care se reconfigurează schimbând poftele și/sau obiceiurile alimentare.

Aceste procese activează sistemul limfatic destul de mult, mărind vibrația fluidelor, și putând astfel crea stări de toropeală, leșin, lentoare. Susțineți sistemul limfatic cu fructe, vegetale crude, apă structurată și sucuri proaspete.

Dacă opunem rezistență la acest proces tot ceea ce facem este să ne dăm peste cap sistemul digestiv și imunitar, declanșând afecțiuni latente. Chiar dacă apar afecțiuni, nu înseamnă că este din această cauză sau este ceva rău, ci corpul nostru ne atenționează spunându-ne să fim mai atenți la cum îl tratăm, la nevoile sale actuale și la modul de a oferi și primi resurse din mediul înconjurător și de la ceilalți oameni. Este momentul să lăsăm la o parte judecata și să ne întrebăm cum ne putem susține procesele interne în loc să le oprim din frică.

Corpul fizic este din ce în ce mai afectat în mod vizibil de schimbările energetice, putând astfel să experimentați tot felul de senzații de expansiune, energie caldă sau rece și electricitate. De-asemenea, distanțele dintre celule se schimbă, timpul și spațiul interior se transformă într-un mediu care concentrează mai multă energie în același spațiu-timp.

Partea stângă a creierului începe să comunice altfel cu partea dreaptă și noi conexiuni sunt create, facilitând astfel procesele înalte de gândire și o privire mai extinsă asupra vieții și situațiilor prin care trecem. Idei cu care poate nu rezonați inițial, încep să pară mai interesante.

Vibrația internă de transformare poate să se simtă ca și agitație, dorință de a călători, de a merge sau de a dansa. Toate acțiunile fizice sunt recomandate, pentru a susține eliberarea energiilor și substanțelor care nu mai au utilitate pentru noi.

Frica față de corpul celuilalt om diminuează acest proces de rearanjare al celulelor, restricționând resursele și consumându-le pentru a face față stărilor de rezistență și teroare. Aceasta nu înseamnă să ne temem de ceea ce simțim, să ne spunem că este nevoie să nu mai simțim anumite sentimente, deoarece și acest comportament este tot rezistență față de noi înșine. Detașarea și respectarea propriilor contururi / limite devine din ce în ce mai necesară și conștientă.

Prin respectul și acceptul față de propriile senzații și nevoi corporale, oricare ar fi ele, ne arătăm iubire și compasiune, înțelegere și astfel permitem ca noile frecvențe să fie integrate.

Orice simțiți, absolut orice simțiți, este ok ! Corpul fizic începe să înțeleagă altfel sentimentele și emoțiile, iar fluidele și modul lor de funcționare internă se transformă.

Influențe Mentale

La nivelul mental și al personalității vedem cum apar tendințe de luptă, acuzații, judecată și situații dificil de digerat și de acceptat. Toate deja existau undeva în spatele minții noastre dar deodată încep să se multe în ochii noștri cerându-ne să ne uităm la ceea ce ne sperie cel mai tare, și nu numai atât, la cum ne purtăm cu noi și cu ceilalți.

Este o perioadă de re-evaluare a tuturor tendințelor de a gândi prin prisma inversărilor de situație care aduc în privirea omului ceea ce el cere de la ceilalți. Cum se comportă o societate întreagă când este provocată la o revelație colectivă ? Cine se ascunde ? Cine rămâne în urmă ? Cine vrea să se lupte ? Cine vrea să acuze și să judece ? Cine vrea să iubească ? Cine stă și observă ? Toate aceste roluri pe care ni le asumăm sunt acum aduse în joc, și se poate să avem impresia că suntem chemați să luăm o parte, să ne creăm grupuri care să rezoneze cu ceea ce gândim, dar oare asta se întâmplă ?

Iarăși creăm grupulețe care mai apoi se luptă sau se susțin ? Modul nostru de gândire este zguduit de un influx de energie și reacționăm într-un mod deja cunoscut nouă, un mod în care natural căutăm siguranța sau ceva de care să ne agățăm.

Dar dacă nu mai avem de ce anume să ne agățăm ? Ce facem ?

Situațiile prezente ne invită să ne re-definim modul de organizare al minții noastre. Structurile care ne spuneau ce anume să facem încet încet vor dispărea pentru a lăsa loc la autoritate proprie și putere interioară. Creștem pentru a deveni responsabili de creațiile noastre, de gândurile și intențiile noastre.

Suntem impulsionați să adăugăm mai multă libertate în gândire, permisivitate față de noi înșine și acceptare față de ceilalți. Ceea ce nu permitem celorlalți vine să ne fie interzis nouă, iar ceea ce nu ne permitem nouă ne este arătat în mod decisiv și poate violent de ceilalți.

Legile care le impunem celorlalți vin să ne restrângă libertățile, iar lucrurile cu care îi acuzăm pe ceilalți ne sunt puse sub ochi astfel încât să ne dăm seama că noi contribuim la ele.

Onorând liberul arbitru, voința celuilalt, ne onorăm pe noi înșine.

Nici un om nu devine violent sau tiran singur, ci societatea în care trăiește susține această dezvoltare. Toți contribuim la modul cum societatea noastră face lucrurile și cât timp nu vedem asta, rămânem închiși în propriile gânduri. Talerele balanței sunt mișcate și forțate de fiecare dintre noi, încercând să “facem un bine”.

Acuzăm guvernul/oculta de manipulare dar nu vedem cum noi încercăm de fiecare dată să manipulăm ființa din fața noastră dorind să facă / să gândească / să simtă ca noi sau să fie de acord cu noi, să ne dea dreptate și să se exprime emoțional și verbal astfel încât să fim confortabil relaxați. Singuri ne spunem cum este nevoie să ne comportăm, și singuri ne manipulăm în fiecare zi cu tot ce avem impresia că este nevoie să facem, în loc de a fi liberi și prezenți.

Prin prezență și observare, ne putem detașa de ceea ce se întâmplă, văzând totul ca frecvențe și energie care se tranformă în noi și în lume. Găsiți modalități simple de a fi prezenți la serviciu, la cumpărături și observați pur și simplu ce se întâmplă, cum se întâmplă și ce simțiți și gândiți despre acestea.

Influențe Spirit – Suflet

Multe evenimente se petrec la nivel se spirit și suflet, unde se pregătesc corpurile energetice pentru o nouă viață, un nou mod de exprimare. Filamentele de lumină se descurcă și pentru fiecare se acordă o mare atenție, iubire și susținere. Ghizii și familia de suflet a fiecăruia sunt din ce în ce mai prezenți și implicați în aceste procese delicate și absolut superbe de transformare.

Din acele locuri ceea ce se vede este cu totul altfel. Liniile care leagă percepția timpului de emisferele cerebrale încep să fie organizate într-un alt mod, astfel timpul va începe să fie simțit din ce în ce mai mult ca ceea ce este și nu ca proiecția liniară pe care o interpretăm acum. Aceste schimbări delicate se desfășoară de-a lungul întregului corp, schimbând conexiunile și transmutând structurile subtile, astfel încât să ne aliniem într-o nouă configurație.

În această lună se lucrează mult în zona emisferei drepte și a legăturilor între aceasta și celelalte zone ale creierului. Tema principală este percepția timpului, percepția stării de libertate și apropiere umană, re-echilibrare emoțională intensă. Momente de liniște fără de sens sau dorință de haos pot apărea. De-asemenea, momente meditative sau momente dramatice intense. Imediat cum se atinge un filament, veți simți ceva în voi și în viața voastră prin situațiile care apar, ca mai apoi dacă le soluționați și dezlegați, să simțiți cum toate se conectează altfel în percepția voastră.

În fiecare zi suntem aliniați altfel, poziționați altfel. Schimbările sunt minuscule dar ele au un efect major asupra tuturor structurilor noastre, asupra chakrelor și a modului nostru de a ne simți pe noi. Această schimbare de poziție se face încet și lin până la un moment dat când se face un salt de la o realitate de a fi la alta.

Din când în când se transmite un impuls de energie care pur și simplu schimbă starea în care suntem și percepția întregii realități. Acest impuls poate veni cu stări ciudate, stări de extaz, dureri sau chiar stări care pot fi judecate ca fiind foarte joase.

Sufletul și Spiritul vă invită să vă relaxați și să vă bucurați de această aventură. Experimentați liber și simțiți cu curaj, recunoscând că sunteți iubiți și susținuți. Se poate să simțiți că vă pierdeți din abilitățile și darurile voastre, din abilitățile psihice sau magice, dar considerați că se face un reset și o actualizare importantă, și toate vor reveni mult mai intense și mai extinse.

Prin schimbările de aliniament intern și extern, grad cu grad, ne aducem din ce în ce mai aproape de saltul rapid și în tot acest timp este nevoie să ne re-adaptăm constant la noile condiții și poziții ale conexiunilor și filamentelor de lumină din care suntem desenați.

CUVÂNT CHEIE – DINAMICA

DIN – AMIC, D- INAMIC = Amic sau Inamic ? Din Amic văd Inamic. În orice IN-Amic există un Amic. Dinamica relațională.

Ce anume te mișcă ? Ce te face să te eliberezi și să găsești noi moduri de a experimenta ?

Furia este una din emoțiile care ne face să ne simțim inconfortabil și prima reacție este să o dăm la o parte, să fugim de ea, sau să dăm cu ea într-o altă persoană. Dorința aceasta ne oprește din a înțelege. Această furie nu este aici pentru a ne distruge, ci pentru a ne transmite mesajul că ceva are nevoie să se schimbe și avem energia să o facem.

Una din cele mai dificile experiențe este să simți că nu ești iubit sau că nu poți simți și exprima iubirea care ești. Dorescă să vă readuc aminte că nu este vina nimănui pentru asta, și că este doar experiența în acest corp și modul cum a fost creată. Această experiență poate fi diferită și iubirea va putea fi exprimată într-un alt mod.

Este timpul să ne iertăm pe noi și inamicul din noi. Inamicul poartă fața noastră.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Dacă dorești un instrument de contemplare personalizat și unic te invit să descoperi Viziunea pentru Alchimia Ființei. De-asemenea bucură-te de darul Cheii Alchimice Claritate.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart