Simbolul Lunii Iunie – FLUX

Continui cu al șaselea simbol din Roata Alchimică a anului 2020. În această perioadă vă invit să vă bucurați de tot ceea ce aveți, sunteți și experimentați, să vă mulțumiți vouă și tuturor aspectelor voastre, să gustați viața cu plăcere.

Acest articol vine un pic mai târziu, deoarece fluxul meu din această lună a fost într-un mare fel, dinamica a accelerat și acțiunea fizică a fost aproape zilnică. Toate acestea deoarece în această lună am reușit să ne mutăm în noua noastră casă, chiar în week-endul cu eclipsa de soare. Dacă vă întrebați despre ce acțiuni vorbesc atunci vă înșir câteva : împachetat toate lucrurile în cutii, organizat ultimele reparații/instalări din casă plus coordonarea lor, plimbări cu mașina de colo-colo cu multe de rezolvat, vopsit ziduri, cărat chestii, reparat bârne de lemn, vopsit lemn, reparat lucruri din vechiul apartament. Am bâzâit ca o albinuță muncitoare :), și am reușit să fac și căteva citiri Tarot printre rânduri.

Alegeți ceea ce sufletul vostru dorește ! Răspundeți la orice știre pe care o vedeți și care nu se potrivește cu realitatea pe care o doriți cu o alegere conștientă. Vocea voastră contează, alegerea voastră conștientă contează. Orice v-ați spus până acum despre voi, vă reamintesc că puteți alege și puterea voastră de creație este indiscutabilă. Orice ați fost învățați până acum despre puterea voastră și despre faptul că nu contați are nevoie să fie dat la o parte, ca o haină veche, ruptă și fără de folos.

Pentru a citi sau reciti celelalte articole vizitați : IANUARIE – ACCEPTARE FEBRUARIE – ADAPTARE MARTIE – ATENȚIE APRILIE – ALEGERE MAI – DINAMICA

Pentru cei care citesc pentru prima dată un articol din această serie :

Toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului 2019, iar acum, doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, care conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, ci în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

Mișcare, încântare și scufundare în marea de dorințe pline de energie. Flux și curgere. Direcție și Confuzie. Fiecare din noi are un drum și curgerea acelui drum este un desen pe cerul existenței. Lumina drumului radiază subtil celelalte drumuri și desene, creând un mare spectacol de dans cosmic.

Dans și putere. Energie care țâșnește din adâncurile ființei celei fără de început și sfârșit. Unduire plină de expresie. Țin lumea în palmele mele și dansez. Mă bucur de toate frunzele care cad într-un dans extatic și ating pământul cu iubire. Copacii îmi zâmbesc cu puterea imaginației și tot ce mă înconjoară este plin de viață, plin de exaltare și iubire. Fluturii care îmi intră în casă acceptă să stea pe degetul meu pentru a fi eliberați în grădina plină de razele soarelui și adierea vântului.

Ce înseamnă să fii în flux ? Să mergi cu fluxul ? Să te lași dus sau să direcționezi ? Să te predai sau să acționezi ? Paradoxul mișcării în nemișcare. De unde vine mișcarea și unde pleacă ? De unde vine fluxul și unde pleacă ? Unde ne plasăm noi în acest flux …

Scufundare în ceea ce te duce la mal și zbatere fără de scăpare. Vrei să răzbești sau să reușești ? Vrei să ajungi undeva ? Unde ? Unde este acel punct în care te vei simți în dans cu tot ceea ce este ? Punctul în care lupta devine o îmbrățișare în mijlocul uniunii puternice de împreunare, punctul în care suferința se vede ca o aventură plină de entuziasm ?

În vâltoarea oceanului etern ne simțim nimic, o scoică pe fundul mării, un pește nesemnificativ, o picătură de ploaie… asta până când ieșim din focusul formei și găsim ceea ce suntem. Cum interacționăm cu viața, cu fluxul gândurilor, cu fluxul de emoții și unduitoarele stări de conștiență prin care trecem ? Ce este acea rezistență ? Cum se simte ? Cum se judecă ? Cum se percepe ?

Notițele mele

După ce am intrat într-o dinamică nouă cu noi înșine, ne regăsim starea de flux, viteza și noua rezistență. Toate acestea compun o nouă vibrație la care ne acordăm pe zi ce trece. Ziua și noaptea curg precum un rău ce ne conduce către o altă lume. Oare o puteți vedea ?

Fiecare dintre noi își construiește propria lume și propriul nivel de percepție al acesteia, iar cei care se împreunează potențează acea lume și o împărtășesc unul cu celălalt. Aspecte ale expresiei unei vibrații care susține și contribuie la tot ceea ce este.

Mi-au spus mai multe persoane că ceea ce scriu se poate întâmpla pentru ei/ele peste o lună sau mai mult, sau pot înțelege mai bine ceea ce este transmis după un anumit timp. Fiecare dintre noi înțelegem timpul altfel, percepția noastră asupra lucrurilor este alta. În jurul meu și al fiecărei ființei există câmpul propriu de percepție, și astfel timpul poate să fie simțit în mod diferit.

Percepția timpului are legătură cu percepția propriului flux de energie și conexiune cu tot ceea ce este. Atunci când suntem aliniați cu propriul flux apar sincronicitățile și momentele de creație instantanee. Momentele de sincronicitate sunt conexiuni de percepție între dimensiunea corpului fizic, cea a câmpului mental, a câmpului emoțional și densitățile spirituale. Fiecare din ele se sincronizează cu cealaltă și astfel spațiul și timpul potrivit manifestării dorite apare clar și solid.

Viteza cu care ne mișcăm este viteza fluxului. Există ideea că dacă ești agitat sau te miști cu viteză, atunci lucrurile ajung să fie manifestate mai rapid. Fluxul natural nu se simte ca și viteză mare. Atunci când suntem aliniați cu fluxul nostru, nu îl simțim ca și viteză, deoarece ne mișcăm odată cu el și suntem acel flux. De aceea, atunci când ești în flux, simți că nu te miști, că ești într-o stare de nemișcare.

Această stare de nemișcare poate fi foarte dificilă pentru majoritatea celor care doresc să se miște fizic cu viteză. Prin paradoxul legilor acestei expresii a lumii, atunci când te grăbești și te forțezi să te manifești mai rapid, încetinești percepția creației și cauzezi desincronizarea corpului, minții și a celorlalte componente ale tale.

Pe de altă parte, când ești în aliniere, fluxul tău de exprimare se adaptează la momentul și situația în care ești, și astfel poate fi foarte rapid din percepția celorlalți, sau foarte lent. Ceilalți percep din punctul lor de vedere și din fluxul lor de sincronizare, de aceea apar aceste judecăți.

Nu este nevoie să avem același flux de percepție pentru ca să ne acceptăm reciproc. De multe ori se întâmplă ca oamenii ce compun un grup să dorească să se acordeze la fluxul de percepție al celorlalți, asta schimbând și forțând propria expresie să se conformeze cu ceva ce nu este în sincronicitate cu ceea ce sunt.

Fluxul fiecăruia se îmbină perfect atunci când este lăsat să curgă în propriul său mod, fără a fi forțat să se conformeze cu ceva, fără a fi deviat sau conținut într-un anume fel. Aceasta presupune iubire în libertate. Libertatea eliberează fluxul fiecăruia și acceptă să împartă existența cu fiecare vibrație diferită.

Perspective la nivel Fizic

Această energie influențează în mod direct fluxul nutrienților în corpul nostru și fluxul sistemului limfatic și imunitar. Se poate simți că sunteți mai lenți, mai denși, sau exact invers, că sunteți mai ușori sau mai lejeri în mișcări. Aceste două stări se pot succede cu cât se eliberează din sistemul limfatic elemente nefolositoare și se face o curățare sanguină.

Mișcarea lentă precum tai-chi sau qi-gong sunt recomandate pentru a facilita curgerea internă de lichide și energie. Masaje limfatice și masajele cu atingeri delicate sunt iarăși un mod simplu de a încuraja corpul să regleze fluxul intern.

Ceasul intern va avea modificări, astfel încât se poate să vă simțiți diferit în momentele zilei, să doriți să dormiți atunci când nu puteți sau când nu este ora considerată normală de somn, și să vă treziți la ore din noapte.

Deoarece valurile de energie care ajung aici modifică câmpurile electro-magnetice, compasul intern și ceasul biologic cu ciclurile sale este mișcat din locul său către o altă stare de echilibru, iar până atunci se poate să existe aceste confuzii interne și externe.

Întreabă-te unde îți forțezi zilnic corpul, și care are fi ciclurile sale normale dacă ți-ai permite să le descoperi ?

Perspective la nivel Mental

Viteza gândurilor și ciclurile mentale de gândire vor fi și ele parțial dereglate de aceste schimbări de flux. Și câmpul mental are un flux și are cicluri de gândire. Un ciclu de gândire devine un comportament și apoi o obișnuință.
Atunci când lucrăm pentru a reprograma mintea noastră, lucrăm la schimbarea acestor cicluri de gândire deja stabilite, cu altele noi, și astfel generăm comportamente noi.

Sincronizarea la nivel mental se percepe ca o stare de claritate și liniște, acolo unde punctul de conștiență nu se învârte într-un ciclu de gândire ci le observă.

Prin schimbările de flux și trecerea la o nouă vibrație și un nou flux, aceste cicluri de gândire pot fi rupte dar încă funcționa parțial, ceea ce poate duce la confuzii de diferite forme și expresii. De-asemenea, deoarece se schimbă conexiunile interne, se pot schimba amintiri și definiții interne, se pot uita cuvinte și nume, locuri și situații întâlnite.

Acestea se uită ca și informație, deoarece informația se schimbă sub o altă formă, dar nu se uită ca și experiență și învățăminte.

Perspective la nivel Emoțional

În acest aspect influențele țin de permiterea simțirii, de permisiunile date pentru exprimarea emoțiilor și pentru înțelegerea lor ca ceea ce sunt. Cu cât aplicăm forță și dorința de a limita și închide o emoție, cu atât va fi mai dificil să ne re-echilibrăm la noul flux de a fi.

Prin schimbările interne de viteză de procesare, ciclurile emotive încep să fie percepute într-un alt mod, cu o mai mare libertate de a fi și de a se exprima. Încă există o stigmă asupra emoțiilor, deoarece majoritatea oamenilor au învățat să se bată pe ei și între ei, cu această energie. Această energie poate fi simțită altfel. Există o percepție de conflict între emoții, percepția asupra lor fiind judecată constant ca stare de bine sau de rău, iar utilizarea acestei energii fiind destul de confuză.

Starea de flux permite existența oricărei energii și o vede, o înțelege ca ceea ce este, fără a o judeca sau a o trimite la plimbare prin respingere, pedeapsă, proiecție sau distribuire.

De fiecare dată când simțiți că aveți o energie emoțională gata să explodeze, sau simțiți că nu vă puteți exprima emoțional și există un blocaj, re-amintiți-vă că vă puteți oferi permisiune de a simți și de a fi așa cum sunteți în acele momente.

Perspective la nivel Spirit – Suflet

La acest nivel se țese o nouă formă de existență și fiecare dintre noi participă la această nouă creație și experiență. Se definesc noi linii și fire de timp cu proprietățile lor și apoi se aliniază fiecare personalitate pentru a se potrivi pe acele fire.

Mai multă energia a sufletului se întrupează deodată cu re-alinerile de flux și percepție. Modul cum simțim se extinde, noi ne extindem pentru a afla mai multe despre ceea ce suntem și în mijlocul haosului perceput fiecare luminiță începe să strălucească mai puternic.

Oamenii sunt chemați acasă din frica de sine, din frica față de ceilalți, din frica față de natură, față de bacterii și viruși, față de mediul înconjurător. Ceea ce ne înconjoară este casa noastră, și corpul nostru este în comuniune cu această exprimare a lumii noastre. Este ca și cum un copil începe să înțeleagă că acele umbre de pe perete nu sunt monștrii, ci doar percepția lui asupra unei proiecții făcute în glumă.

În jurul corpului nostru există un număr infinit de fire de lumină, linii de opțiuni de experiență ce devin disponibile atunci când ne deschidem spre ele. Recalibrarea corpului se face în funcție de cum alegem să vibrăm cu țesătura de fire pe care dorim să o experimentăm. Aceste fire se învârt, se încolăcesc, dansează în jurul corpului fizic pe care îl cunoaștem, construind sfera noastră de experiență, lumea noastră, și apoi construiesc corpul nostru și formează ceea ce noi cunoaștem ca ADN și ceea ce cunoaștem ca șerpi kundalini.

O actualizare de ADN – creează o absorbție a unei lumi și expresia alteia. Absorbția se poate simți ca o moarte și ca o dezlegare și actualizare a firelor de lumină ce ne compun. O asemenea experiență profundă poate aduce la suprafață frici primordiale, care apoi sunt arse de focul și frecvențele conexiunii cu noile fire. Energia acestora nu dispare, ci se recalibrează devenind susținere pentru noua expansiune.

Această sferă din fire luminoase sau aceste structuri geometrice ale lumii manifestate, respiră în ton cu noi și cu fluxurile noastre de transformare și experiență a ceea ce suntem.

CUVÂNT CHEIE – FLUX

Cum definiți acest cuvânt ? Cuvintele sunt simboluri pe care le folosim și putem avea impresia că fiecare din noi înțelege același lucru, dar de fapt fiecare înțelege în modul său propriu. Conținutul unui cuvânt este mesajul nevăzut ascuns în el, de aceea când recitim și re-ascultăm ceva, putem primi cu totul alte înțelegeri.

Pentru mine se simte lejer, simplu și clar, ca un vânt ce fâșâie la geamul meu și creează un spectacol de frunze zburătoare. Are o terminație bruscă ce dăruiește opțiuni multiple de căi de urmat. Orice intersecție poate fi văzută ca un punct de confuzie sau ca o aventură de expansiune prin alegere proprie.

Are unghiuri drepte dar și unduiri ce aduc blândețe, și conține cuvântul lux, sau lumină. Lumină care zboară prin sunete.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Veți găsi multe întrebări în mesaj. Extrageți aceste întrebări și contemplați-le, faceți singuri această călătorie în interior și găsiți propriile voastre răspunsuri. Orice răspuns sau afirmație este un început de întrebare, nu o concluzie. Chiar și când folosesc “deci”, nu îl înțeleg ca pe un sfârșit, sau ceva fix și decisiv, ci un nou prag de înțelegere. Gândurile se schimbă, înțelesurile zboară, experiența se dezvăluie.

Dacă dorești un instrument de contemplare personalizat și unic te invit să descoperi Viziunea pentru Alchimia Ființei. De-asemenea bucură-te de darul Cheii Alchimice Claritate.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top