SIMBOLUL LUNII IULIE – FUZIUNE

Am ajuns la al șaptelea simbol din Roata Alchimică a anului 2020. În această perioadă vă invit să vă conectați cu punctul din care puteți observa detașat ceea ce se întâmplă în voi și în lume, și dacă simțiți să acționați determinați modul potrivit prin a răspunde în loc de a reacționa.

A răspunde denotă responsabilitate asupra a ceea ce emiți și a intenției tale originale.

Alegeți ceea ce sufletul vostru dorește ! Răspundeți la orice știre pe care o vedeți și care nu se potrivește cu realitatea pe care o doriți cu o alegere conștientă. Vocea voastră contează, alegerea voastră conștientă contează. Orice v-ați spus până acum despre voi, vă reamintesc că puteți alege și puterea voastră de creație este indiscutabilă. Orice ați fost învățați până acum despre puterea voastră și despre faptul că nu contați are nevoie să fie dat la o parte, ca o haină veche, ruptă și fără de folos.

Pentru a citi sau reciti celelalte articole vizitați : IANUARIE – ACCEPTARE FEBRUARIE – ADAPTARE MARTIE – ATENȚIE APRILIE – ALEGERE MAI – DINAMICA IUNIE – FLUX

Pentru cei care citesc pentru prima dată un articol din această serie :

Toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului 2019, iar acum, doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, care conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, ci în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

Mișcarea oarecum haotică de luna trecută începe să se organizeze în structuri simple. Noi linii de gândire încep să ne provoace și noi întorsături de situații ne pun într-un punct dificil de alegere a căii noastre.

Ne apropiem de interior, de centru, prin dorința noastră de a ne stabiliza, dar în același timp ne contractăm într-un potențial nou de experiență. Ceea ce este ascuns sub suprafața măștilor pe care ni le-am cristalizat de-a lungul eternității, stă acum la marginea unei prăpăstii de înțelegere.

Oare ceea ce am pus deoparte, pentru a ne defini într-un anume fel, a devenit mai greu decât pietrele de moară și acum ne trage încet încep spre o scufundare masivă în ceva ce aveam impresia că am rezolvat demult ? Oare acele pietre, care parcă ne pun la pământ și ne țintuiesc în panica unui dor de acasă, concentrate precum o bombă atomică, fuzionând în straturile denumite inferioare, sunt parte din noi ?

Cristalizate în diferite dimensiuni ale gândirii noastre, aceste bombe atomice ale gândirii noastre devin instabile, doritoare de a se extinde și de a-și elibera energia astfel strânsă și sugrumată în ele. Aceste fuziuni energetice interioare descoperă o nouă fază de conștiență. Ceea ce este și se află în străfundurile noastre și ceea ce a rămas la suprafață animă povestea separării și personalității anemice și artificiale.

Diferența dintre un timp de privire și un altul este doar scânteia ce împreună aprind focul fuziunii interne. Din negrul cel mai negru se naște o nouă lumină, inițial orbitoare și complet nimicitoare. Devenind stabili în noul timp, această lumină devine accesibilă, cu cât acceptăm întunericul din noi, care ne ajută să primim și să vedem fără a fi orbiți.

Două linii delimitează un spațiu de experiență, un spațiu de extindere și de contracție în care diferența dintre impulsurile neuronilor devine ceea ce noi numim gânduri.

Potențialul închis într-o cutie sub presiune dă semne de transformare intensă. În fiecare cristal de personalitate și identitate se deschide o nouă ușă. Această ușă pare un vis, pare ceva fantezie și pe ea se proiectează toate coșmarurile netrăite.

Această ușă este închisă, iar încercarea de a o deschide face ca presiunea din interiorul fiecăruia să crească, să devină la un nivel de intensitate extremă.

Legătura cu acest potențial intern se simte pentru unii ca o corvoadă, și ar dori să se termine acea presiune, să îi lase în pace, să nu îi mai enerveze din ce în ce mai tare. Ei se revoltă, se nimicesc de frica ce îi cuprinde și se ridică împotriva lor înșiși.

Mâna stângă a deschiderii este ocupată să primească instrucțiuni care să mențină potențialul în cutia presiunii, deoarece frica de a deschide ușa, menționată mai sus, este din ce în ce mai mare. Atât de multe proiecții s-au făcut pe aceasta încât doar coșmarurile par să fie vizibile.

Partea de ființă în care se face fuziunea de noi posibilități este vizibilă, clară, și conectată cu centrul ființei și al corpului fizic și energetic. O bătălie informațională se desfășoară și este în toiul intensităților sale. Cine are acces la potențial și de ce ? Ce se întâmplă dacă deschidem ușa ? Care este adevărul ?

Adevărul se află în cristalul conștiinței fiecăruia, deschis și accesat cu toată ființa, cu inima și cu mintea în conexiune prin fuziune. Ușa de care vorbeam este ușa care se deschide în camera fuziunii dintre logică și intuiție, minte și inimă, divin și uman.

Frica cea mai mare este că această cameră înseamnă sfârșitul total, acel concept imposibil de imaginat dar temut până la obsesie și renunțare la propria ființă.

Vei renunța din frica de a afla cine ești ?
Vei rămâne la ușă rugându-te să se deschidă fără să faci tu un pas ?
Vei demoniza și crea ideea de ușa păcătoasă ce merită să fie uitată și distrusă ?
Vei găsi curajul să accepți ceea ce pare o mică moarte sau vei fugi, plin de panica puterii tale ?

Drag om divin, te impresionez cu iubire deschisă și cu imaginea a ceea ce ești. Te invit să te primești și să ai încredere. Dacă ai vedea procesul desfășurat în tine acum, frica s-ar disipa transformându-se în energia care te împinge către tine. Te iubesc fără de cauză și fără de motiv.

Secretele stau ascunse cât timp nimeni nu se uită la ele. Ele sunt mereu vizibile, mereu aici, mereu cu tine.

NOTIȚELE MELE

Când o parte din energia colectivă trage într-un sens și ceilalți în cealaltă, ceea ce se simte este un mare conflict de direcție și de vedere de posibilități.

În simbol, cele două linii desenate, ar crea un simbol svastica ce merge în stânga sau în dreapta, dar deocamdată această direcție nu este stabilită și cele două spirale se tensionează reciproc pentru a stabili dominanța.

Una din linii este legată la un container finit de posibilități, încercând să stabilizeze direcția, ideea pe care se bazează și influența. Cealaltă este liberă cu o margine deschisă care poate accesa inteligența infinită.

Baricada pare solidă, pietrele par de nemișcat, dar această tensiune poate să explodeze în orice moment, eliberând energie și informație ce a fost până acum ținută strâns.

Lucrurile încep să fie din ce în ce mai tensionate, iar diferența între falsitate, personalitățile programate să acceseze un container comun finit prin care să-și cedeze puterea, și ceea ce se simte ca adevăr prin fuziunea interioară minte-inimă se observă din ce în ce mai mult. Această diferență va începe să fie din ce în ce mai vizibilă, mai clară, cele două căi de abordare ale vieții ieșind la suprafață din ce în ce mai mult.

Din ce în ce mai multe informații despre programe manipulative și cu efect de control, care deja există de mult timp, ajung să fie dezvăluite. Acestea nu sunt încă pe canalele principale dar fumul începe să aibă găuri și acolo. Penibilitățile devin extreme. Forțele devin mult mai evidente și acționează aproape fără perdea. Ochii deschiși văd și percep. Această diferență se va vedea din ce în ce mai mult și alegerea fiecăruia va deveni din ce în ce mai clară.

Vă invit să lăsați acuzele la o parte și să recunoașteți cine sunteți și care este poziția voastră fără a fi nevoie să o negați pe a celuilalt. Toate acestea ne testează iubirea și înțelegerea.

Influențe Fizice

La nivel fizic se simte o confuzie totală, o stare de repetiție ca și cum o casetă de patefon s-a oprit într-un punct și repetă ultimele secunde auzite în continuu.

În interiorul nostru se dă o luptă la fel ca și afară. În interiorul nostru se stabilește conducerea corpului … cine este cel responsabil de corpul fizic ? Cine este cel care are influență, putere, acces și utilitate asupra corpului fizic ? Cui i se acordă autoritate ?

Cum vă percepeți corpul fizic … ca o resursă, un mod de expresie al sufletului, o identitate, o proprietate, o adunătură de celule, un vehicul divin ?

Informația ce vine are posibilitatea de a elibera sau de a îngrădi, în funcție de cum este utilizată și văzută. În funcție de modul de gândire, care conține și un filtru de informație, aceasta poate afecta corpul fizic sau nu.

Când o informație influențează corpul fizic, i se dă permisiunea să acceseze resursele noastre interne și să participe la crearea realității noastre. Acea informație fuzionează în toate celulele noastre sau doar în anumite, în funcție de cum o utilizăm.

Deveniți atenți la răspunsurile oferite de corpul vostru fizic la orice informație și descoperiți ce informații ați înrădăcinat, și care nu vă mai sunt de folos. Acestea opresc fluxul înțelegerii unei noi stări vibraționale și stagnează noile posibilități de experiență să apară în realitatea voastră.

Digestia se ocupă cu descompunerea legăturilor și apoi se continuă cu utilizarea și fuzionarea nutrienților în corpul nostru, de aceea acest proces poate fi afectat destul de mult, amplificat și de centrul plexului solar pe care există foarte multă activitate de ani de zile. În acest sens, observați cum digerați ceea ce consumați și dacă încă nu ați început să faceți alegeri mai sănătoase pentru corpul vostru, vă invit să nu mai lăsați această opțiune pe mai târziu. Dacă vreun tip de hrană nu mai are un efect benefic, acceptați și mergeți mai departe găsind alte opțiuni ce vă ajută.

Sistemele interne ale corpului fizic vor dobândi noi funcții. Aceste funcții sunt acum latente, oferite ca și potențial, de noile vibrații, și aduse la suprafață, încet, încet, de procesul de fuziune. Alegerea este mereu prezentă și nu lipsește nici de la acest nivel. Toate funcțiile noi sunt oferite ca și potențial, fără vreo obligație de a le folosi sau dezvolta, tocmai pentru a respecta libera alegere a fiecăruia. Aceste noi funcții vor aduce noi moduri de colaborare între organe, celule și sisteme. Aceste moduri de colaborare vor contribui la o mai mare coerență internă și o mai bună utilizare a energiei.

Influențe Mentale

Informația este o unealtă, nu are oportunitatea să ne subjuge decât dacă noi îi oferim puterea aceasta. Există tendința de a induce ideea precum corpul nostru este doar informație, iar noi suntem doar informație, iluzie și matrix, astfel creând o stare de artificialitate a noastră ca și ființe.

Zeul informației ne menține mereu conectați la starea că cine deține o anume informație are putere. Informația în sine este neutră, iar înțelepciunea este o stare ce folosește informația fără a o slăvi.

De-asemenea, cantitatea de informație pare să ducă la ideea că ai mai multă putere cu cât deții mai multe date. Aici vă reamintesc de mintea complet plină de idei, care mai de care mai acaparante, și care astfel are o capacitate mică de înțelegere și de acces la realitate și adevăr.

În acest moment există fluxuri de date cu mari cantități de informație ce par contrare. Țelul minții este să găsească și să permită găsirea de conexiuni între acestea, momentele de fuziune și de înțelegere a tuturor punctelor de vedere. Aceasta nu înseamnă să le aleagă pentru sine, ci doar să le vadă ca și posibilitate, astfel eliberându-se de conflict.

Conflictul menține atenția pe stagnare, deoarece dacă ne certăm în drum, rămânem pe drum.

Diferite aspecte ale personalității noastre sunt supuse la procesul fuziunii. Presiunea le aduce pe toate împreună, la masa tăcerii, unde se găsește înțelegerea. Fiecare din ele are un folos, iar acestea sunt puse în valoare, începând să creăm un sistem care să funcționeze în colaborare. Luptele care se dau între aceste aspecte de personalitate pot crea stări de lipsă de energie mentală și de lipsă de coeziune și coerență, dar toate acestea conduc la rafinamentul intern conținut de acest proces de fuziune.

Influențe emoționale

Influențele emoționale derivă din stările de respingere, diferențiere și conflict care se experimentează în aceste momente. Stările se schimbă foarte des, sărind de la o extremă la alta, încercând să se găsească un echilibru.

Această trăire, de a sări rapid de la o stare la alta, poate părea destul de ciudată și nebună, ca și cum nu mai este control mental destul de mult astfel încât să ofere o ordine.

Această senzație vine de la modificările în vibrație care cresc mobilitatea fluidelor interne și astfel și ale emoțiilor. Această rapiditate vine să ajute la desțelenirea vechilor emoții stagnante, la punerea în mișcare de noi emoții și la dobândirea unui grad mai mare de adaptabilitate la schimbare.

Și aici se oferă oportunitatea de a explora și simți iubirea. Această iubire poate părea copleșitoare sau că dorește să distrugă anume lucruri din noi, pe care le dorim și care credeam că ne protejează, dar ea oferă oportunitatea de a deschide acea ușă.

Iubirea este cheia ce deschide ușa noii realității.

Și la acest nivel se oferă ca și potențial noi moduri de a simți. Aceste noi moduri vor susține exprimarea și dezvoltarea aspectelor iubirii, recunoștinței și compasiunii. Acestea au rolul de a crea o mai mare permeabilitate pentru noile vibrații. Aceste noi simțiri vor înmuguri din energia emoțiilor curente, acumulate ca și energie brută, până la un moment în care sunt transformate prin fuziune.

Influențe Spirit – Suflet

Există nivele interioare la care se desfășoară mari bătălii asupra voinței, dedicației, direcției, imaginației, libertății fiecărei ființe. Acestea au ajuns să se dispute la nivel de autoritate asupra corpului fizic, libertate de expresie, și împing pe fiecare spre sine, spre ființa sa, spre adevărul propriu, prin stări intense de presiune și contrast.

Fie că sunteți conștienți de acestea sau nu, ele se exprimă în diferite moduri și pot apărea în visele voastre și în experiențele zilnice.

La acest nivel se începe să se stabilească noua direcție și toată energia începe să fuzioneze pentru a crea, balansa și emana noua creație și experiență. Cine ești tu ? Alegerile care te definesc încep să devină mai conștiente.

Fuziunea aduce la suprafață conflicte din toate timpurile, și se poate să recunoașteți evenimente, din trecutul acestei vieți sau din istoria lumii, repetându-se ca un film deja văzut. Aceste evenimente sunt o nouă încercare de poziționare a sufletelor și de a împinge pe fiecare să aleagă cine este și să concentreze mai multe resurse și iubire/lumină în starea sa de a fi.

Nivelele de vibrație următoare devin mai permeabile, ca și cum umbrele dintre ele se topesc treptat. Prin fuziune densitatea luminii / iubirii devine mai mare, oferind acces la noi densități de experiență. Acestea pot deschide valuri de sentimente intense, care participă la adaptarea și integrarea noilor spații de existență.

CUVÂNT CHEIE – FUZIUNE

FUZIUNE – contopire a două sau mai multe substanțe într-una sau într-o stare de conexiune; Uniune a funcțiilor și utilizărilor substanțelor sau resurselor; procese exercitate prin presiune și reacții puternice

IN-FORMA-ȚIE -: în formă ții; ceea ce ții în forma ta, ceea ce manifești și deții în corpul tău; ceea ce te formează și te definește; ceea ce te menține într-o anumită expresie

Prin fuziune se eliberează din formă ceea ce nu este necesar pentru manifestarea fiecărei experiențe. Puterea care se exercită în acest proces topește și modelează substanțele fiecărui corp. Chiar și cele mai mari rezistențe sunt astfel liniștite.

Informația formează, ordonează și construiește. Ea este precum cărămizile ce construiesc o casă, dar depinde de tine cum și ce construiești.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Veți găsi multe întrebări în mesaj. Extrageți aceste întrebări și contemplați-le, faceți singuri această călătorie în interior și găsiți propriile voastre răspunsuri. Orice răspuns sau afirmație este un început de întrebare, nu o concluzie. Chiar și când folosesc “deci”, nu îl înțeleg ca pe un sfârșit, sau ceva fix și decisiv, ci un nou prag de înțelegere. Gândurile se schimbă, înțelesurile zboară, experiența se dezvăluie.

Dacă dorești un instrument de contemplare personalizat și unic te invit să descoperi Viziunea pentru Alchimia Ființei. De-asemenea bucură-te de darul Cheii Alchimice Claritate.

Anunț : Am început de ceva vreme să ofer mini-mesaje Tarot (simple sau la alegere) și împărtășiri din viața mea curentă prin email-ul de notificare primit când se lansează un nou articol. Dacă doriți să vedeți ultimul email, sau cele trecute, acesați acest link. Vă puteți abona din formularul din acest articol sau din vizualizarea mesajelor de email – (sus este un buton de abonare sau de vizualizare emailuri trecute).

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart