Simbolul Lunii Ianuarie – ACCEPTARE

Încep această serie de articole cu mesaje primite prin contemplarea simbolurilor din Roata Cheilor Alchimice 2020, pe care am desenat-o la sfârșitul anului trecut. Fiecare simbol este asociat cu o lună din an și mă ghidează în experiența colectivă, ca o structură mișcătoare și vie.

Simbolurile și arhetipurile sunt pentru mine o formă de comunicare de care m-am simțit atrasă încă de copil, când mă uitam la cerul înstelat, înțelegând lucruri despre viață și despre mine din imaginile create de stele în imaginația mea. Introduceam simboluri în desene în moduri ascunse, deoarece nu făceau nici un sens pentru mintea mea, care era învățată să accepte logica mai presus de orice. Mi-a luat destul de mult să accept și să le folosesc liber, creând astfel instrumente care îmi susțin contemplarea, pe post de suport de manifestare.

Acesta este un instrument de introspecție și explorare interioară, care aduce la suprafață comori de înțelegeri, prin lucrul cu el. Comorile nu vin din el, ci din interiorul nostru. El nu face nimic singur ci doar este un mediu de stabilizare și manifestare.

MESAJUL

Anul începe în forță cu o energie de a face, de a rezolva și de a pune lumea la treabă. Dar această energie foarte puternică este urmată și susținută de un fir subtil de blândețe stăruitoare. Este senzația aceea că ceva merge în spatele tău dar nu știi ce. Ceea ce se întâmplă în situațiile dramatice care apar maschează această transformare subtilă.

Este ca și cum ego-ul nostru este distras de evenimente, pentru a se face treabă atunci când el este ocupat cu lucruri serioase :))). În acest mod, se creează o stare de acumulare treptată de energie. Se poate simți o stare de haos care mișcă totul, exact ca și cum suntem amestecați într-un potir alchimic.

La începutul lunii Ianuarie, încă se simte influența anului trecut și energiei care se continuă și se varsă în acesta. Cântăm și dansăm melodia trecutului nostru și această vibrație domină pentru o perioadă care trece puțin de jumătatea lunii, ca mai apoi totul să se oprească brusc și să survină o pauză și o schimbare de direcție.

Suspensia de timp aduce o prăbușire a trecutului. Știți ce se întâmplă când sunteți în mașină și se pune o frână bruscă ? Daa, îți cade totul în cap. Inerția aduce tot ce am lăsat în urmă, de-a valma, peste noi. Amintiri, traume și ceea ce se numește karma, vin de-a valma peste noi, pentru a fi vindecate și integrate.

Această schimbare de direcție și ritm, aduce mai multe linii de timp la un loc, și ne propulsează într-un nou spațiu-timp, cu o viteză mare și decisivă. Se văd două căi deschise, care la început par la fel, dar apoi devin destul de diferite și suntem invitați să le urmăm.

Una din căi este de-a dreptul necunoscută, dar este gata să fie umplută de creațiile noastre, iar cealaltă are multe suișuri și coborâșuri, drumuri întortocheate, dar fiecare din ele ne vor aduce mai aproape de noi, de ceea ce suntem, daor că într-un alt fel.

Aceste două căi, deși despărțite de direcția lor, sunt apropiate de conexiunile dintre oamenii care merg pe ele și se vede o contopire a voinței de a crea liber și a celei de a răzbi prin obstacole.

Acest simbol îmi spune că cele două căi caută să fie armonizate și aceste două credințe, de a crea din inimă dar fără o structură, și de a trece prin obstacole pentru a crea o ordine, vor începe să găsească modalități de a comunica.

Energia simbolului îmi sugerează o perioadă concentrată pe aspectul spiritual, pe dorința de a atinge inefabilul și de a schimba melodia umanității. De-asemenea, calea de a răzbi prin obstacole este dirijată de energia feminină a blândeții, a regăsirii de sine, astfel încât ea devine o cale profundă a transformării de sine.

În această lună Ianuarie, se simte această transformare radicală a legăturilor și amintirilor pe care le purtăm cu noi, în ADN-ul nostru, în celulele noastre, în mintea și sufletul nostru și o invitație la a se preda în fluxul necunoscutului, al nemărginirii, fără a căuta explicații prea multe.

Nu-i cazul să stați să judecați care este calea cea bună, deoarece ambele se vor armoniza. Acea luptă pe care o simțiți în judecarea căii voastre vine din acest proces de rearanjare a celor două aspecte interne în voi, și apariției iubirii și armoniei. Fiind începutul anului, acest proces de transformare dă un imbold de trezire.

Deschizând ochii asupra stărilor noastre și năzuințelor spirituale vom înțelege că am aprins deja lumina conștiinței, dar acum nu prea știm ce să facem cu ea. Pentru mulți oameni această nouă aprindere va declanșa o stare haotică de gândire, frică și panică, lipsă de orientare și de conștientizare a noilor oportunități deschise. Toate acestea deoarece, umbrele și traumele nerezolvate vin să fie amplificate foarte mult, și este nevoie de cât mai mult lucru cu sine. Cei care nu sunt în momentul de a face asta, se vor sprijini pe lumea artificială pentru a-i ajuta sau proteja de energia trezirii. Ești invitat să susții trezirea fiecărui om pe care-l întâlnești, cu iubire și compasiune. Exprimă-te și informează cu blândețe.

Aceste două aspecte ale conștiinței noastre, aceste două căi de explorare internă, vin să creeze un nou spațiu de experiență între ele, de aceea ele par că se separă și se distanțează. Spațiul nou creat va găzdui noile posibilități de transformare pentru toate structurile care ne compun : corpul nostru fizic, mental, emoțional, spiritual, și lumea în general.

Prin interacțiunea celor două căi, de predare și angajare, se vor aduce la suprafața conștiinței multe aspecte ale noastre care se opun armonizării, și astfel fețe pe care le-am ținut mai ascunse pot fi arătate. Acestea sunt aspecte neintegrate ale crucii karmice pe care o purtăm și care vin să fie restructurate. Multe informații ascunse și deranjante, din conștiința colectivă, pot ajunge la suprafață pentru a fi vindecate.

Sufletele și spiritele noastre ne cheamă să le auzim, să ne deschidem către încredere și să lăsăm elixirul iubirii să ne aprindă voința și acceptarea de sine. Ne invită să ne deschidem spre a primi armonizări ale celor 4 elemente care ne compun, apă-aer-foc-pământ, și să dăm drumul la ceea ce ne leagă de crucea Karmică pe care o purtăm.

Se simte multă îndoială care iese la suprafață, îndoială în conexiunile pe care le avem între aspectele noastre de bază (corp, minte, suflet, spirit) și îndoială în siguranța noastră mentală. Acest sentiment ne trimite să facem o căutare, o cercetare profundă a bazei lui, a originii sale. Cercetarea proprie ne va duce în alte locuri în care este nevoie să mergem, așa că lăsați această îndoială să se transforme și să vă aducă în momente de revelații.

Acest simbol este un simbol intern și intim, care ne trimite în lumile noastre interioare și ne spune că aceste schimbări acolo le vom găsi și cunoaște. Acest spațiu-timp nou, de care ne vorbește, este un loc în care noi putem aprinde flacăra focului divin. Acolo vom găsi tot ce avem nevoie pentru a face asta, pentru a izbucni în mii de stele.

Pentru corpul nostru fizic aceste schimbări pot fi subtile și se pot vedea prin cum acesta reacționează la stimulii exteriori și la activitățile pe care le faceți. Ascultați cum corpul vă indică ce obstacol merită explorat sau evitat. Ascultați cum reacționează la diferite tipuri de hrană, ore de somn, oameni și relații și cum vă ajută să definiți acest nou spațiu-timp în voi și în afara voastră. Permite-ți corpului să vadă răsăritul soarelui și să se bucure de joacă.

Această cheie alchimică ne impulsionează să restructurăm ceea ce gândim despre modul cum vedem noi divinitatea și energiile care ne compun, și definițiile care le avem despre spațiu, timp și continuitate.

CUVÂNT CHEIE

Fiecare Cheie Alchimică, vine cu un cuvânt cheie sau mai multe.
Ca și cuvinte cheie pentru această perioadă vă ofer : ACCEPTARE.

Acceptarea deschide calea spre o vindecare a dinamicilor interne și astfel susține creerea unui spațiu-timp în care să ne putem arăta așa cum suntem.

ACCEPT-ARE = are accept. Oferiți accept stărilor care vă supără, stărilor de de negare, de lipsă de iubire, de vinovăție, de ură și de furie. Oferiți accept întregii voastre naturi de a fi. Oferiți accept celorlalți oameni și dreptului lor de a alege. Oferiți accept celor mai dificile lucruri din voi și din societate.

A accepta este a permite existența. Orice frecvență există în infinitate, fie că noi suntem de acord sau nu. În același timp, nu toate au nevoie să fie exprimate de noi sau experiența noastră personală de viață, de aceea avem voință și alegere proprie. Fiecare frecvență poate fi percepută în diferite moduri și este alegerea noastră cum aceasta se exprimă în noi și în viața noastră.

Contemplă acest cuvânt pentru a desluși mai multe din această transmisiune și pentru a primi noi revelații de la divinitatea din tine.

ÎNTREBĂRI DE CONTEMPLAT

Ce anume căutați în lume și nu găsiți în voi ?
Care sunt dorințele demult apuse din inima voastră ?
Ce istorie vă apasă și vă spune cum să vă comportați ?
Ce vă împiedică să vă acceptați pe voi ?

Permiteți ca timpul să desfacă aceste informații, nu-i nevoie să înțelegeți totul acum, înțelegerea poate surveni în diferite etape.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

1 comentariu la “Simbolul Lunii Ianuarie – ACCEPTARE”

  1. Pingback: Simbolul Lunii Ianuarie – ACCEPTARE – Daniel Gaucan- Spirit Liber

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart