Simbolul Lunii Februarie – ADAPTARE

Continui cu simbolul lunii Februarie, un mod de a explora vastitatea inconștientului nostru și a aduce înțelegeri la suprafață. Pentru cei care doresc să citească primul articol din această serie, mergeți la Simbolul Lunii Ianuarie.

Această lună pentru mine a venit cu o așezare mai profundă în interiorul meu, în locurile unde se simte pace și acceptare, și o întoarcere către a mă susține pe mine și a avea grijă de corpul meu, a oferi respect pentru energia, focusul meu și pentru spațiul pe care îl ocup.

Acum ceva timp am avut o revelație puternică atunci când ego-ul meu a spus “Dar la ce te referi când vorbești despre iubire ? Eu nu înțeleg ce dorești de la mine ! Cum ar arăta iubirea prin acțiune ? ” și “Eu nu știu la ce te referi când vrei să am grijă de corpul fizic … îi dau de mâncare, îl spăl… ce mai este nevoie să fac ?”, “Vreau să te ajut dar nu știu cum !”. Această exprimare sinceră a deschis poarta către o comunicare internă de un alt fel, în care adaptarea între diferitele nivele de intimitate este posibilă.

Atunci când apare sinceritatea între diferitele aspecte care vă compun, apare posibilitatea de conexiune profundă, de transparență, de iubire.

MESAJUL

După ce am trecut printr-o mare schimbare de frecvență acum ne ajustăm la noile concepte, înțelegeri, energii și diferitele căi care s-au deschis.

Fiecare cale de explorare pe care ne-o putem imagina este acum mult mai deschisă decât era înainte, prin simplul fapt că focusul nostru se transferă către aceste căi într-un mod mai fin și lin decât înainte. Energia noastră devine mai concentrată în punctele noastre cheie, iar aceste chei ne dezvăluie părți din noi care până acum erau mai umbrite de confuzie.

Acum se pune punctul pe i (există 3 i în interiorul simbolului), acel i din interiorul nostru, acel sunet înalt și clar al vocii sufletului, care ne deschide poarta cerurilor. Deși mai este o poartă de trecut și de deschis, o nouă limită de explorat, acum se poate vedea clar posibilitatea de a avea acces mai ușor la alte dimensiuni și frecvențe.

Cele trei niveluri de intimitate se aliniază între ele, intimitatea corpului începe să rezoneze cu cea a minții și apoi cu a părților divine. Aceste sfere de expansiune temporală și spațială ocupă un alt loc, un alt spațiu timp și pentru aceasta avem nevoie de adaptare. Adaptarea survine prin adoptarea noilor posibilități pe care viața ni le arată și apoi prin acceptarea ca ele să ne schimbe, să ne transforme.

Intimitatea minții protejează corpul fizic, dar este nevoie să fim atenți să nu îl sufoce ci să îi ofere atenție și focus, energie pentru prelucrare și digestie de informații. Imediat ce ne risipim atenția în toate colțurile și ne umplem mintea de conflicte, corpul fizic suferă deoarece nu mai primește atenție și deci energie.

Adaptați intimitatea minții astfel încât focusul ei să fie claritatea corpului fizic și a experienței. Mintea poate fi atrasă de mediile de informație artificială, deconectându-se astfel de mediile naturale și de vocea sufletului. Risipirea energiei vine să creeze necesitatea protejării excesive a corpului care este privat de energie și astfel devine nesigur și greu adaptabil la condițiile vieții.

Atât de mult se condiționează atenția și focusul nostru, energia noastră, încât devine inadaptabilă la orice situație apare și vine spre noi. Este atât de dificil să acceptăm un sentiment natural și să ne adaptăm clar și cu conștiență la el, încât preferăm reacțiile automate. Reacțiile automate sunt metode de protecție emoțională pe care le-am preluat de la societate.

Automatismele mențin trinitatea intimității părților noastre într-o carceră de umbre, risipind energia care nu mai dorește să stea în această carceră și pleacă. Astfel mintea nu mai comunică cu corpul fizic și părțile divine (suflet și spirit), ci este ocupată cu circul dramatic al iluziei. Aceasta se vede simplu prin atracția către senzațional, dramatic, artificial și distracție.

Energia feminină a creației este folosită în moduri artificiale, pervertită pentru a crea inteligențe artificiale, uitând astfel de inteligența nativă a corpului nostru. Acestea duc la limitări semnificative în evoluția conștiinței noastre și la dezbinarea noastră în diferite părți artificiale și automate. Oamenii își doresc mai mult dar nu știu că ei sunt capabili de miracole. Această neputință îi duce cu gândul la a face totul artificial, la a încerca să ajungă la divin prin construirea unui creier artificial puternic pe care să-l numească Dumnezeu. Cei care nu cred în propria divinitate își constuiesc una separată, o copie nereușită falsă, un amalgam de date și cunoștințe fără suflet.

Simbolul acestei luni ne sugerează să revenim cu focusul pe natura noastră umană și divină, ne impulsionează înapoi acasă reamintindu-ne cine suntem.

În această lună vă invit să simțiți aceste 3 părți de intimitate și să vă permiteți să vă adaptați la ele, să vă aliniați la adevărul lor și să vă deschideți către iubirea și miracolul a ceea ce sunteți.

În loc să încercați zadarnic să vă luptați cu lumea, cu condiționările existente, cu conștiința colectivă, cu falsitatea și să vă adaptați constant la ele, adică să încercați să le faceți pe plac, cum ar fi să vă adaptați la voi înșivă ?

Începeți să trăiți ca voi înșivă, adaptându-vă în fiecare secundă la gândurile pe care într-adevăr le doriți, la eliberarea pe care v-o oferă simțirea, la vocea sufletului și sferele de cunoaștere ale spiritului. Prin adaptare la acestea, adoptați părțile orfane din voi, acelea pe care le ignorați, acelea cărora nu le dați atenție deoarece aveți impresia că aveți lucruri mai importante de făcut !

Cum ar fi dacă în fiecare secundă nu a-ți mai încerca să vă adaptați la masca automată pe care ați învățat să o susțineți și în schimb ați începe să vă adaptați la vocea sufletului ?

Cum ar fi să nu mai violăm inteligența femeii transformând-o în ceva artificial, doar pentru că nu ne convine sălbăticia ei fără control ?

Intimitatea divină este menținută separată de doi pereți, unul drept și altul ca o ușă. Este timpul să găsiți cheia, să deveniți cheia cu care să creați deschiderea și conexiunea între intimitățile minții și corpului fizic și intimitatea divină.

Primul pas vine din acest schimb de focus. Focul conștiinței se exprimă în iubirea materiei. Iubirea materiei creează experiențe și ființe. Ființele recunosc focul conștiinței și iubirea materiei care sunt.

Energia se poate simți blândă și susținătoare, insistentă și perseverentă. Ne impulsionează să ne deschidem încet, în ritmul nostru, la noile noastre vise și creații și să ne relaxăm mult. Dacă simțiți nevoia de o calmare internă, de o relaxare sau chiar de somn, nu ezitați să dați curs acestor impulsuri. Este o perioadă de integrare dar și de pregătire pentru a întâmpina noi situații provocatoare în viitor, așa că permiteți să vă reîncărcați cu energie și diminuați tendința de a risipi focusul pe inutilități.

Fiecare fărâmă de energie proprie contează, deoarece ea creează ! Cu cât suntem mai împrăștiați, cu atât avem o energie rarefiată, cu care puțin putem face. Vă invit să nu mai vă vindeți energia pe nimic, pe distracții.

Culorile verzi aduc așezare pe iarba moale și caldă a Pământului și susținere, hrănire a corpului și sufletului. Deschideți porțile trecutului, dar nu ca să fiți copleșiți, ci ca să acceptați tot ceea ce ați fost și sunteți. Deschideți comunicare sinceră cu voi și cu ceilalți și cultivați înțelegere.

Folosiți verdețurile pentru a revitaliza și curăța corpul, hrăniți-vă lejer și cu conștiență față de necesitățile voastre.

CUVÂNT CHEIE

Fiecare cuvânt cheie are darul de a ne desluși viața și de a aduce claritate, dacă îl lăsăm să explodeze în interiorul nostru prin contemplare.

Am primit câteva răspunsuri de la cititori vorbind despre rezonanță și despre cât de mult rezonează sau nu cu acest cuvânt. Doresc să clarific faptul că aceste cuvinte nu sunt oferite pentru rezonanță, ci pentru explorare.

Prin rezonanță simplă, rămânem în sfera automatismelor care ne mențin confortabili într-un anumit loc și ne confirmă experiența. Prin explorare și contemplare, putem folosi aceste simboluri și chei pentru a deschide noi spații din interiorul nostru și a avea acces la părți orfane, cu care inițial poate nu rezonăm. Există o diferență subtilă aici între rezonanța folosită ca și ghidare și cea folosită ca și confirmare și confort, dar ambele sunt utile în modul lor de funcționare.

Așa că lăsați mintea deschisă când priviți acest simbol și acest cuvânt cheie, și permiteți ca ele să vă vorbească în modul lor. Eliberați-vă de așteptări și de fuga după senzațional, mesajele pot fi foarte simple.

ADAPT – ARE = are adapt, are aptitudinea, capabilitatea, posibilitatea de a se include pe sine

Acest cuvânt deschide porțile transformării și naturaleții, astfel încât fiecare din noi să se includă pe sine, să se alinieze cu ființa aflată mereu în mișcare și nemișcare.

ÎNTREBĂRI DE CONTEMPLAT

  1. Cum mă adaptez la situațiile din viața mea ? Reacționez sau răspund ?
  2. Cum se desfășoară comunicarea cu sufletul meu ? Ascult sau Vorbesc în continuu ?
  3. Cum îmi gestionez energia ? O risipesc sau o focalizez ?

EXERCIȚIU

Descrie o situație din viața ta de zi cu zi. Alege una din această zi, o situație care să conțină interacțiune cu alte persoane, animale sau lucruri.

Analizează și apoi răspunde la aceste întrebări :
1. Unde mi-am plasat atenția, pe ce persoane, animale, lucruri ?
2. Unde au fost gândurile mele și despre ce anume ?
3. Cât de mult m-am inclus pe mine și toate aspectele mele(corpul fizic, minte, suflet, energie) în acea situație ?
4. Cum am răspuns la această situație ?

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești.

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare.

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Da, presupune angajament și dorință de a face și a pune în practică, nu doar de a privi. Prin interacțiune apar comorile ascunse, nici un instrument nu face ceva pentru voi fără implicarea voastră.

Dacă dorești un instrument de contemplare personalizat și unic te invit să descoperi Viziunea pentru Alchimia Ființei. De-asemenea bucură-te de darul Cheii Alchimice Claritate.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top