Simbolul Lunii Aprilie – ALEGERE

Continui cu al patrulea simbol din Roata Alchimică a anului 2020. În această perioadă importantă vă invit să ne unim în gând, sentiment și faptă. Oricare ar fi sexul, religia, preferințele politice, dorințele și programările de judecată, toți ne dorim să trăim în libertate, abundență, acceptare, unitate și conexiune. Vă invit să lăsați la o parte judecățile și acuzațiile, și să ne unim în iubirea care o avem pentru visul sufletului nostru. Împreună suntem puternici, împreună putem înfrunta toate obstacolele și putem crea realitatea pe care ne-o dorim.

Alegeți ceea ce sufletul vostru dorește ! Răspundeți la orice știre pe care o vedeți și care nu se potrivește cu realitatea pe care o doriți cu o alegere conștientă. Vocea voastră contează, alegerea voastră conștientă contează. Orice v-ați spus până acum despre voi, vă reamintesc că puteți alege și puterea voastră de creație este indiscutabilă. Orice ați fost învățați până acum despre puterea voastră și despre faptul că nu contați are nevoie să fie dat la o parte, ca o haină veche, ruptă și fără de folos.

Pentru a citi sau reciti celelalte articole vizitați : IANUARIE – ACCEPTARE FEBRUARIE – ADAPTARE MARTIE – ATENȚIE

Pentru cei care citesc pentru prima dată un articol din această serie :

Toate cele 12 simboluri au fost desenate la sfârșitul anului 2019, iar acum, doar le citesc și mă conectez la informația pe care o aduc. Puteți vedea câteva dintre simbolurile învecinate în imagine, dar ele sunt obturate pentru a pune în evidență pe cel actual.

Fiecare linie de energie din fiecare simbol, arată căi de conectare și exprimare, informație subtilă cu care vă puteți conecta. Ele se pot vizualiza ca și conexiuni ce leagă anumite căi energetice în câmpul vostru și care comunică cu anumite părți din ființa voastră divină. Mesajele aduse sunt doar o parte din ceea ce ele arată, și servesc pe post de introducere, care conectează și deschide către o privire mai largă.

Pentru a lucra voi înșivă cu acest simbol, pur și simplu conectați-vă la el prin intenție și apoi lăsați sufletul să vă conducă în această experiență. Nu vă concentrați pe simbol, ci în interiorul vostru, lăsându-l să se transforme și apoi să dispară.

MESAJUL

Primul lucru care îmi iese în ochi este culoarea negru, care vine după culoarea roșie a semnului lunii Martie, și care îmi inspiră lucruri ascunse, forțe invizibile și umbre pe care încercăm să le deslușim. O tristețe de doliu învăluie energia acestui simbol, ca și cum suntem pe ultimul drum al unei existențe apuse și ne întâlnim cu amintirile și dorințele adânc izbucnite din focul mocnit al transformării.

Focul, și energia sa, au devenit ascunse sub o mare de negură încâlcită, ca și cum o grămadă de gunoi s-a adus la suprafață și ne batem ca să aflăm cine a creat cel mai mult gunoi. Această bătaie ne ține ocupați. În loc să începem să facem curat și să ne recunoaștem umbrele .. continuăm să ne judecăm unul pe altul și să ne pedepsim. Voința noastră devine încarcerată de umbrele unei vieți trecute, unei lumi apuse. La acestea contribuie și amintiri din alte vieți ale sufletului care apar la suprafață și pot produce mari căderi în depresii și dureri pe care nu le putem explica.

Legături karmice vechi se destramă, contracte vechi se destramă, lucruri invizibile care ne mențineau țintuiți se destramă încet, încet. Oameni care credeau că se cunosc devin dintr-o dată străini, deoarece anumite șabloane din personalitățile lor se disipă și mai mult din ceea ce sunt apare. Lucruri ascunse apar la suprafață și șochează prin ceea ce ele reprezintă.

Fricile apar la suprafață din ce în ce mai rapid, amplificate de valurile de energie crescânde, creând o simfonie a haosului care ne poate distrage de la semințele noilor posibilități. Cât timp suntem prinși în mrejele halucinante ale descompunerii, căutând inamici pe care nu-i putem ierta, cu atât ne adâncim mintea și energia într-o dinamică de uitare.

Rănile care au ieșit la suprafață, și care încă vor mai ieși din ce în ce mai virulent, vor deschide largi părți din pielea noastră, ca și cum interiorul corpului vrea să fie în afară. Această torsiune aduce toate lucrurile care erau ascunse la suprafață, și practic face o trecere între vizibil și invizibil, astfel încât voalul dintre dimensiunile și densitățile noastre să fie revelat.

Simbolul îmi sugerează o cheie care încă se formează. Ea se formează din rămășițele vechii lumi și ne va deschide noua cale. Această cheie pare acum de neînțeles, deoarece noi o vedem cumva invers, torsionată de forțele universale care întorc lumea invers. Ceea ce era clar devine neclar, ceea ce era evident devine confuz, ceea ce era real devine ireal și încet încet începem să vedem cum toate se transformă dintr-o parte în alta, și cum toate comunică subtil.

Aici vedem primele stagii de formare a marii uși de trecere, un portal ce este acum neclar și care pare distrus. Acest portal se formează după ce șabloanele acestei lumi, programate să ruleze în mod repetitiv, se rup și se creează altceva. Vedem cum acel simbol al infinitului se rupe, repetiția acestei experiențe se destramă și putem să creăm o expansiune într-un nou spațiu-timp.

Această rupere din șabloanele vechi, din programele lumii vechi, se face cu mare opoziție și chin, cu nebunie și haos. Mulți dintre noi se simt fără repere, ca și cum am fi scoși de pe șinele propriului drum, ca și cum trenul cu care mergeam a deraiat brusc.

Acest șir de experiențe a fost oprit brusc, ca și cum cineva ne-a dat jos de pe calul cu care alergam foarte rapid, și acum tot ceea ce facem este să ne supărăm pe situație și să încercăm să ne găsim calul pierdut. Acel cal a fugit demult, iar supărarea noastră ne menține într-o luptă cu propriile umbre și dorințe. Parcă cineva ne-a luat viitorul, ne-a schimbat lumea complet și ne-a pus față în față cu ceea ce suntem. Oare suntem în stare să ne vedem ?

Această confruntare va dura sub diferite forme de nebunie inițială, de șoc, deoarece noi aveam impresia că suntem cei care controlează, în mod total și absolut, calul și drumul său. Lumea s-a oprit și inerția încă ne menține într-o mișcare lentă până când ne vom izbi de pământ, în mod simbolic sau nu, și vom vedea din ce suntem făcuți.

Pământul se cutremură. Valuri de energie se izbesc puternic și din când în când totul se simte mișcându-se, eliberând energie stătută și contractată și primind energie nouă. Structurile interne și grid-urile energetice ale Soarelui, Pământului, sistemului solar încep să se deschidă și să elibereze ce aveau înăuntru și nu le mai servesc, iar aceasta se simte fizic și în corpurile noastre, impulsionându-ne să facem la fel.

Ce ne facem nouă înșine pentru a dobândi ceva ce deja avem ? Câte chinuri și câte jocuri subtile este nevoie să creăm pentru a ne accepta divinitatea ? Câte mașini artificiale este nevoie să facem ca să ne regăsim sufletul și iubirea ? Am uitat că tot ceea ce poate face un computer și o mașinărie, putem face și noi, și încă mult mai ușor. Am uitat de calitate și vrem toate lucrurile acum și imediat, chiar dacă ne costă conștiența noastră, chiar dacă ne costă creativitatea și sufletul. Cât de mult mai stăm scormonind în gunoaie ? Gunoaiele sunt acolo pentru a fi compost, pentru a fi energia din care putem crea ceva nou.

Unde este alegerea noastră conștientă ? Oare știm pe ce anume ne oferim voința, puterea de creație și acordul ? De fiecare dată când spuneți că nu puteți face nimic, vă dați acordul acelei situații. Adevărul este că puteți face ceva, și anume să alegeți conștient și din centrul ființei voastre dacă susțineți acea manifestare sau nu. Chiar dacă pare simplu, și la început, poate să pară că nu are nici un efect, stăruiți în a vă exprima alegerea către univers.

Fiecare om care își exprimă și își asumă alegerea proprie, fără a o îmbiba cu frică sau așteptări, contribuie la creația experienței sale de viață și la crearea experienței colective. Cu cât mai mulți oameni care își exprimă alegerea, cu atât mai multă energie conștientă se pune în crearea realității.

Cum îmi pot exprima alegerea ?

Pentru început faceți aceasta cu voi înșivă. Pur și simplu mergeți afară, uitați-vă la tot ceea ce vedeți și spuneți-vă alegerea cu voce tare și cu iubire și acceptare în inimă. De-asemenea, puteți să continuați imaginându-vă lumea pe care o doriți, pentru a adăuga puterea emoțiilor. Apoi puteți crea ceea ce se numește un vision-board, o tablă plină cu imagini care arată cum vă doriți ca viața voastră să fie.

Continuați prin a lua o acțiune simplă spre împlinirea acelei viziuni. O acțiune simplă este de exemplu să mergeți să îmbrățișați copacii, dacă vă doriți o civilizație care apreciază natura. Un alt exemplu este să mergeți să ajutați vecinii, dacă vă doriți o societate în care oamenii se susțin reciproc. Este atât de simplu, pur și simplu alegeți o acțiune care să aparțină viziunii voastre. Pentru a afla acea acțiune întrebați-vă : Ce ați face dacă acea viziune este manifestată ? Ce acțiuni ați lua ? Ce ați face zilnic ?

De-asemenea, puteți face aceste alegeri vizibile prin trimiterea de scrisori care să expună alegerea voastră și dorințele voastre despre această realitate, către orice instituție, magazin, firmă, producător, persoană. Dacă aveți impresia că nu are nici o finalitate, gândiți-vă dacă toți oamenii ar face asta ce s-ar întâmpla ? Vă invit să aflăm acest răspuns.

Orice exprimare a alegerii conștiente este validă și valoroasă. Chiar dacă vânzătoarea unui magazin nu înțelege ce doriți sau de ce vă doriți un anume produs, funcționalitate… este util să vă exprimați deoarece se însămânțează conștiința colectivă cu alegerea voastră. Acum nu se vede vreo finalitate deoarece, majoritatea oamenilor nu își exprimă alegerile deloc, ci doar se plâng de anumite defecțiuni și se mulțumesc cu puțin. Atenția este pe probleme și defecțiuni, nu pe alegerile ce duc la co-creație conștientă.

Cum ar fi dacă fiecare om și-ar exprima conștient alegerea, dorința, visul, impulsul inimii sale ?

Aveți curaj și continuați în fiecare zi exprimându-vă alegerile în mod conștient și inspirați și pe ceilalți oameni să facă asta.

Lăsați așteptările și dorințele de control la o parte când faceți aceasta, purificați modul în care vă simțiți atunci când rostiți, și alegeți cuvinte care să exprime ceea ce doriți, nu contrariul. Lăsați și permiteți ca alte persoane să-și exprime liber alegerile, chiar dacă vi se par ciudate sau agresive. Aveți încredere că este loc pentru creațiile tuturor și nu este nevoie să ne batem pe un spațiu finit unde să ne trăim realitățile.

Pentru a avea alegere este necesar să cunoaștem opțiunile, să nu negăm ceea ce există, oricât de greu ne-ar fi, și să oferim celorlalți dreptul de a alege, chiar dacă ei aleg ceva ce nouă nu ne convine sau ceva ce noi considerăm violent sau nociv.

Alegerile conștiente vor începe să formeze cheia acestui portal și să creeze noua voastră realitate. Este nevoie de dedicație și concentrare fără abatere și distragere de la acest scop. Reamintiți-vă că nu este nevoie ca personalitatea să facă toate acestea, ci puteți oferi deschidere sufletului și spiritului să vă ghideze și să vă ofere imaginile și cuvintele potrivite pentru a descrie noua realitate. Faceți conexiune cu sufletul și spiritul vostru, prin iubire și dedicație, și apoi lăsați revelațiile să curgă.

Se poate ca aceste lucruri să vi se pară SF sau de nefăcut, dar vă invit să vă deschideți inimile și să simțiți răspunsul sufletului vostru. Nu este nevoie să începeți cu ce este mai greu, ci luați lucrurile pas cu pas, punând întrebare cu întrebare și primind răspunsurile de care aveți nevoie. Nu ezitați să căutați informații sau să citiți cărți ce vă pot susține în acest proces.

Vă invit să cereți sufletului vostru să vă arate calea, să vă aducă informațiile de care aveți nevoie și să vă susțină în înțelegerea acestui proces. Informațiile pe care le primiți nu este necesar să le folosiți în modul în care sunt ele scrise, ci din nou, cereți sufletului să vă arate sau să vă ajute să înțelegeți utilitatea lor. Fiecare dintre noi are nevoie de bucățelele lui pentru a crea propriul puzzle.

Câteva exemple de alegeri zilnice :

 • Aleg să răspund din iubire tuturor situațiilor.
 • Aleg energie liberă și gratuită pentru toți oamenii, fără compromisuri de orice fel.
 • Aleg eliberarea față de sistemul financiar curent și construirea unei civilizații eliberate de nevoia de bani.
 • Aleg hrană organică sănătoasă pentru toți oamenii de pretutindeni.
 • Aleg cultivarea sustenabilă, responsabilă, naturală și organică pentru toate culturile de legume, fructe, ierburi și celelalte alimente.
 • Aleg technologia care să susțină viața și să susțină dezvoltarea naturală a omului fără interferență.
 • Aleg serviciul față de întreaga umanitate în total aliniament cu sufletul și spiritul meu.
 • Aleg să fiu conștient de nevoile naturale ale corpului meu.
 • Aleg să am aer proaspăt, curat și hrănitor în casă și afară.
 • Aleg un mediu climatic care să suțină viața și diversitatea ei.
 • Aleg să am un câmp energetic natural și puternic în jurul corpului meu.
 • Aleg să fiu susținut în expansiunea conștiinței mele.
 • Aleg să fiu susținut/ă în creșterea copiilor mei într-un mediu natural, liber și creativ.
 • Aleg să am încredere.
 • Aleg să mă eliberez de frica.
 • Aleg să iert pe ceilalți și pe mine.
 • Aleg să lucrez unde talentele native ale sufletului meu pot fi exprimate cu ușurință.
 • Aleg să fiu văzut în esența mea și să întâlnesc oameni care susțin experiența sufletului meu.
 • Aleg să am libertatea de alegere în orice moment, asupra a orice aspect al existenței mele, în orice timp, dimensiune sau spațiu.
 • Aleg să rămân centrat în esența ființei mele, orice s-ar întâmpla.
 • Aleg să îmi asum puterea de creație și responsabilitatea ei.
 • Aleg să văd totul prin ochii iubirii.
 • Aleg un mediu în care să trăiesc în siguranță și adevăr, conectat cu toate aspectele vieții
 • Aleg ca tot adevărul să fie expus cu iubire.
 • Aleg să văd și să experimentez abundența care sunt.
 • Aleg să văd în mine și cele mai dureroase, agresive, nemiloase aspecte și să le învăluiesc în iubire și iertare.

Acestea nu presupun să stați cu capul în nori și să nu vedeți ce se întâmplă acum, ci să fiți conștienți că se poate și altfel și să susțineți realitatea pe care o simțiți în voi până când energia susținută va fi destul de puternică să se exprime sau să vă acordeze cu o nouă realitate. În tot acest timp, acționați cu prudență și adaptare față de tot ce vedeți că se întâmplă, cultivând iubirea față de sufletul vostru și toată ființa voastră, cultivând conexiunea cu tot ceea ce există și o vedere mai largă și mai cuprinzătoare asupra lucrurilor. Chiar dacă lucrurile nu se văd imediat, mențineți udarea seminței cu apa spiritului vostru și focul susținut al sufletului, prin iubirea și acceptarea a tot ceea ce este.

Oamenii au fost învățați să nu creadă în ce nu au dovezi materiale sau științifice și deci să nu creadă în puterea sau voința sufletului. Dar dovezile vin de abia după ce actul creației este manifestat. Dovezile apar când rezultatul unui act de creație este observat, și nu înainte.

Cheia unei noi realități, unei noi lumi, se află în mâna voastră. Acum vi se cere să o asamblați, încet încet, și să o curățați de pânzele de păianjen, de rugina depusă și de toate lucrurile care mențin părțile acestei chei în locuri separate. Nu vă lăsați copleșiți de judecata pe care o aveți despre voi, și de neputința simțită, ci mai degrabă întrebați-vă ce puteți face pentru a începe acea asamblare acum. Puneți accent pe simplitate și începeți să țeseți tapiseria unei noi creații cu fiecare împunsătură de ac.

CUVÂNT CHEIE – ALEGERE

Chiar dacă ni se pare că alți oameni aleg pentru noi, undeva în mod subtil, există permisiunea noastră ca ei să o facă și există acceptarea tacită a ceea ce ei aleg. Undeva am ales, ne-am dat acordul, iar acum ne plângem deoarece avem impresia că nu putem schimba ceea ce odată am ales.

Puterea de a alege vine din acceptarea tuturor posibilităților. Dacă nu permiteți ca toate posibilitățile să existe atunci de unde alegeți ? Alegerea va fi întotdeauna constrânsă atunci când vedeți puține posibilități sau când negați anumite posibilități din diferite motive. Atunci când aveți impresia că nu există alegeri, deschideți-vă spre posibilitatea că nu le vedeți pe toate.

Descoperirea alegerilor pe care le-am făcut deja, credințelor și programărilor pe care le-am acceptat, ne ajută să înțelegem cum ne-am creat realitatea până acum și să învățăm din această experiență.

Este nevoie de un munte de iubire ca să poți accepta toate răutățile, agresivitatea și toată istoria și poveștile experimentate în viețile sufletului de până acum, dar nu este imposibil ! Fiecare picătură de încredere contează și fiecare picătură de iubire vindecă ! Sunteți mult mai puternici de cât vă puteți imagina, doar că această putere este prinsă în comportamente inconștiente și povești vechi ce au nevoie să fie acceptate și apoi golite de această putere. Aveți curajul de a vă uita, pentru a vedea ceea ce vă face să vă fie frică sau panică, ceea ce vă oripilează și ce vă face să vă întoarceți pe dos, deoarece acele situații au puterea voastră în ele, iar această putere este întoarsă împotriva voastră.

Puteți alege cum vedeți lucrurile, cum utilizați energia lor și a voastră, ceea ce puteți face de acum înainte și ceea ce creați conștient. Alegerea nu este o impunere sau o obligație, ci exprimarea unei poziții proprii și a unui acord cu o anumită vibrație.

Fiecare alegere contează și cu fiecare alegere conștientă simțiți puterea voastră revenind înapoi.

A – L E GE – RE = recunoașterea propriilor legi și a propriei experiențe, recunoașterea logosului individual, colectiv, planetar, galactic, cosmic și a tot ceea ce este ca și exprimare a divinului.

Recunoaștere propriilor legi vine să ne aducă în conștiență toate posibilitățile infinitului și apoi înțelegerea că totul există, este posibil și că fiecare poate să experimenteze ceea ce este în acord cu toată ființa (complex corp/minte/suflet/spirit) și că fiecare poate să schimbe acordul sau acordajul de frecvențe în orice moment.

CUM SĂ LUCREZI CU ACESTE INSTRUMENTE ?

Acest tip de instrumente de explorare proprie te pot introduce în lumile tale inconștiente de unde apar comorile. Ele sunt ca fața văzută a unui iceberg, te conduc spre adâncuri. Concentrându-te pe ceea ce se vede ajungi să descoperi mult mai multe din ceea ce ești. 

Pur și simplu privește simbolul și lasă ochii să se miște pe el, să absoarbă forma și geometria. Apoi lasă gândurile să se liniștească și simte. Simte cum acele linii și geometrii devin vii în interiorul tău și te conduc spre explorarea lumilor tale interioare. 

Folosește întrebările pentru a aduce un plus de claritate, și mesajul pentru a declanșa procese interioare. Contemplă cuvântul cheie și vezi cum se poate folosi în viața ta de zi cu zi și cum te poate ajuta să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care le aveai. Scrie în jurnalul tău tot ceea ce simți și gândești, toate amintirile survenite, alături de răspunsurile la întrebări și exerciții.

Dacă dorești un instrument de contemplare personalizat și unic te invit să descoperi Viziunea pentru Alchimia Ființei. De-asemenea bucură-te de darul Cheii Alchimice Claritate.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart