Semnificația Cercului din Lanuri, UK 22 mai 2019

Cerc Lan

Semnul despre care vorbesc este primul apărut în 2019, în lanurile de grâu, și a apărut în Norridge Wood, UK, 22 Mai 2019.

Ce sunt aceste semne înscrise pe suprafața Terrei sau într-un lan de grâu ? Este dificil de spus, este un mister pentru noi, la fel cum există atâtea mistere în lumea noastră, ca de exemplu piramidele și anumite obiecte din cristal. Dar acestea se întâmplă acum, se schimbă și sunt foarte complexe, sunt vii și par mesaje venite din alte dimensiuni.

Există multe presupuneri și idei despre cine le-a făcut și cum, în care nu voi intra, deoarece fiecare dintre noi este atras în mod natural la unele sau altele. Cine le face este mai puțin important decât ce au ele să ne spună. Am avut ocazia să merg și să stau în mijlocul acestui însemn și să simt energia care curge prin centrul lui. A fost un moment extraordinar, un moment în care m-am simțit în mijlocul universului, înconjurată de stele.

Pentru mine sunt fragmente de mesaje venite din dimensiunile noastre superioare, create de părți invizibile ale noastre, ca și cum un înger ar pune palma sa plină de lumină pe lanul de grâu și amprenta rămâne acolo. O parte din aceste mesaje o vedem, alta o simțim dar o altă parte rămâne invizibilă. Aceste semne sunt ca tatuajele temporare pe care ni le facem și care au o anumită semnificație pentru noi, numai că acestea au o semnificație pentru planeta aceasta, Terra, care le acceptă pe fața sa.

Aceste mesaje fac parte din povestea noastră, din povestea omenirii și din evoluția conștiinței noastre. Unele mesaje sunt extrem de complexe, cu fețe de ființe non-umane sau cu mesaje ascunse precum : “Opriți Războiul”, iar altele sunt foarte simple dar cuprinzătoare.

Sunt parte din misterul existenței noastre și ne îndeamnă să înțelegem că există foarte multe lucruri în afara vederii noastre limitate. ne invită să ne extindem conștiința, să căutăm să înțelegem în loc de a căuta să negăm și să distrugem.

Semnificațiile unui semn ca acesta sunt foarte multe, deoarece simbolurile sunt întotdeauna vii și cu cât le privim în contemplare primim acces la multe informații care vin să ne ajute să înțelegem lumea în care trăim. Fiecare dintre ele are o semnificație aparte și apare la un moment potrivit pentru ca să ne conducă în adâncimile oceanului de cunoaștere. Multe dintre ele se succed și oferă pași care dezvoltă și duc către o înțelegere extinsă a unui proces, obiect sau mesaj.

Acest semn a avut un semn precedent, care ne arată evoluția lucrurilor și a noastră ca oameni și comunitate. Semnul precedent a venit pe August 14, 2018, cu aproape un an înainte de acesta și ne arată un proces care începuse să se dezvăluie în conștiința noastră și în ființa noastră. Cum aceste semne au multe semnificații voi începe să le dezvălui treptat pe cele pe care le-am primit atunci când am experimentat direct acest semn.

Vedeți în imaginea de mai sus cele două semne separate și apoi suprapuse.

Procesul pe care ambele desene îl sugerează este cel de comuniune, de uniune a celor două energii primordiale de creație, numite de noi într-un mod simplist feminin-masculin, întuneric-lumină, somn-trezire etc.

În semnul anterior acestuia vedem cele două cercuri laterale nealiniate cu cercul central și aflate un pic mai în jos, cumva la o parte. Ele se aflau în mișcare către alinierea ce s-a produs prin semnul apărut în aproape același loc în 22 Mai 2019. Ambele au în interiorul cercului mare niște raze ca niște intervale de ceas.

Grupul cu care am fost în acest semn din lan conținea 12 persoane, exact cât punctele de pe ceas. Nu cunoșteam această asociere atunci când am fost acolo, dar în timp ce eram în cercul central, mă simțeam zburând în spațiu, într-un câmp torus creat de două sfere care se învârteau în sensuri diferite, un sentiment extraordinar de libertate dar și de siguranță. Dacă voi cunoașteți cum arată o MerKaBa atunci va fi ușor să înțelegeți cum arăta. Platforma pe care stăteam, acel cerc, era un ceas, iar fiecare persoană care mergea să stea în centrul cercului crea o mișcare pe cadranul ceasului, noi fiind 12. Ne arăta și ne învăța multe despre timp și cum acesta funcționează deoarece acest timp, nu este ceea ce noi credem că este.

Fiecare persoană ce mergea în centru crea o mișcare în timp și spațiu, o realiniere și re-amintire a ceea ce suntem, și primea o armonizare a celor două energii. Toată omenirea a primit această armonizare, oriunde v-ați fi aflat.

Fiecare apariție a unui asemenea semn este ca o mare inițiere și activare a unor circuite în conștiința noastră și a Terrei, și nu numai în conștiință dar și în corpul fizic, dat fiind că aceste semne sunt total vizibile și manifestate în dimensiunea materială.

Vortex-ul principal de energie ce izbucnea din centrul cercului central era foarte ușor de simțit și a apărut clar și evident într-o fotografie. Acea foto a dispărut între timp, precum și alte foto și filmulețe pe care le-am făcut atunci eu sau familia mea de călătorie.

Acest semn și cel precedent este o inițiere în înfăptuirea uniunii sacre a celor două energii primordiale în corpul și în conștiința noastră. Acest proces este la începutul său dar se va precipita din ce în ce mai evident, cu cât trece timpul, aducându-ne în conștiință tot ceea ce ne menține în obscuritate și tot ceea ce ne blochează de la crearea acestei uniuni în interiorul nostru.

Această uniune sacră este de-asemenea reamintită și imprimată în memoria noastră prin eclipsele de Soare și de Lună. Dar acea uniune era doar în ceruri, iar acum ea a fost imprimată pe fața Terrei, înrădăcinată, însămânțată pentru a crește și a ne desăvârși. Acest semn a apărut înainte de o eclipsă de Soare totală și o eclipsă de Lună parțială. Toate eclipsele de Soare și de Lună ne vor reaminti și vor amplifica această uniune sacră în corpurile și conștiința noastră.

Acest război între feminin și masculin are nevoie să se oprească și iubirea necondiționată, divină, să fie împlinită. Această eternă neînțelegere este nevoie să ia sfârșit și să ne vedem cu adevărat unii pe alții, să ne acceptăm așa cum suntem și să ne recunoaștem divinitatea. Aceasta începe cu fiecare dintre noi care reușește să calmeze războiul intern, lupta și conflictul etern între cele două energii și să creeze armonie.

Prin uniune sacră se aliniază și armonizează cele două emisfere cerebrale, cele două părți ale corpului nostru stânga-dreapta, cei doi ochi, cele două urechi, cei doi rinichi și așa mai departe cu toate organele duble sau toate părțile oglindite. Vechi lupte ies la suprafață pentru a fi terminate, cercurile de acțiune-reacțiune se încheie, totul are nevoie să-și încheie ciclul de manifestare pentru ca o nouă creație să ia loc.

La începutul anului vă vorbeam despre energia anului reprezentată de Arhetipul Spânzuratul care prevede o mare schimbare în conștiința umană și iată că nu se lasă mult așteptată. În timpul călătoriei mele din UK, în fiecare dimineața, am tras o carte de Tarot pentru a-mi arăta un mesaj despre ziua în curs, iar în ziua în care am fost la Stonehenge, și apoi la acest semn din lanul de grâu, cartea care a apărut a fost exact acest Arhetip Spânzuratul, energia anului 2019.

Uniunea sacră dintre aceste două energii primordiale poate fi aplicată în noduri extraordinare, ca de exemplu crearea de energie liberă – acel concept de free energy -, de aceea se analizează acest semn și ca un generator de energie. Acest lucru ne aduce aminte și de faptul că și noi avem acest motor în interiorul corpului nostru, dar nu știm cum să îl punem în funcțiune, astfel încât corpul nostru să aibă toată energia de care are nevoie.

Asocieri simbolice

Cele trei cercuri aliniate sunt ideile de 2 și 1 adică, doi care devine unu, sau conceptul treimi și al copilului divin. Cercul mare care leagă cele două cercuri ne sugerează această armonie între cele două energii primordiale care vin să se împreuneze și să creeze un câmp nou de energie, un câmp unit, care modifică semnul alternant al infinitului, pe care îl vedem în semnul anterior acestuia, într-un cerc concentric cu cel central, al creației divine.

Tot semnul ne aduce aminte și de eclipse, unde avem trei planete aliniate : Terra, Luna și Soarele. Se poate percepe dacă ne uităm într-un anumit mod și o eclipsă de Soare și una de Lună.

Cercurile interioare și exterioare centrale, două lăsate la pământ și două ridicate, ne reamintește de alternanță și de alegere, de dorința noastră de a fi în echilibru și de armonia celor 4 elemente : aer, pământ, foc, apă.

De-asemenea acest semn conține semnul triplu al Zeiței, un cerc central, adică Luna plină, și o semilună în fiecare parte laterală. Aceasta ne indică ideea de nouă creație și de regenerare – generator. Acest generator are circuitele deconectate, prizele laterale au limbile separate nu continue, așa cum ar fi un circuit închis. Acest lucru se vede de sus doar, este nevoie de ceva atenție în cercurile laterale pentru a vedea sensul circuitului.

Îmi amintesc că văzusem aceste sensuri diferite ale liniilor de circuit în cele două cercuri laterale și nu înțelegeam de ce le-ar fi făcut așa, deoarece părea ceva greșit sau nealiniat corect. Dar de sus se înțelege ideea și se văd clar cele două conexiuni. Această idee ne sugerează faptul că este încă în lucru acest proces.

Nu am citit nimic despre ele înainte să am ocazia să merg în interiorul acestuia, dar am descoperit apoi cât de mult sunt analizate și câte informații conțin despre câmpurile MerKaBa, pe care îl simțisem și experimentasem în centrul semnului, despre generatoare și tot felul de aparate interesante, despre geometrie sacră și informații despre momente importante precum alinieri de planete și energii.

Acest semn este situat geografic lângă o șosea care are două curbe pronunțate, iar dacă ne uităm de sus vedem că arată ca o sinusoidală, o altă referință la curent, generator și cele două forțe.

Ziua de 22 are o energie interesantă și este asociată cu Cheia Genetică cu numărul 22 din învățătura Cheile Genelor. Această cheie are umbra numită Dezonoare, Darul Bunăvoinței și Esența Grației Divine. Richard Rudd ne menționează că această cheie suferă o mare mutație în acest timp, o mutație care împinge omenirea la o trezire globală către Grația Divină.

Ziua de 22 este foarte bine reprezentată și în desen prin alternările cele 4 cercuri ce înconjoară centrul semnului. De-asemenea, ne reamintește de codul 11-11, portal de trecere și transformare.

Dacă sunteți interesați de analize mai detaliate a legăturii lor cu generatorul de energie găsiți pe site-ul cropcircleconnector.com de exemplu.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart