Mesajele Momentului - Meditație Alchimică

Acceptarea puterii de vindecare

© celestekgodwin.ro

În aceste momente de o intensitate emoțională mare, am primit ghidare să vă ofer această meditație cu sunete și imagini care susțin redescoperirea noastră ca ființe magice și divine. Se simt destul de intens, acele schimbări de direcție văzute în Simbolul Lunii Ianuarie - Acceptare.

Desenul principal, pe care îl vedeți în imaginea de mai sus, a fost creat pentru soțul meu, care se simțea într-o stare febrilă, cu simțurile înfundate și cu o stare ciudată emoțională și care și-a exprimat dorința de a avea un desen cu care să facă meditație.

Ne-a plăcut așa de mult astfel încât am simțit să împărtășesc cu voi acest desen, împreună cu un cântec ce susține reamintirea puterii de vindecare și a iubirii din noi. De-asemenea, sunetele susțin Acceptarea a tot ceea ce suntem, a tuturor vulnerabilităților și darurilor noastre.

Este prima dată când împărtășesc public acest tip de meditație, pe care am început să le fac anul trecut, în cadrul cursului online Calea Adevărului.

Meditația are un suport vizual, creat de imagini ce conțin simboluri și geometrii. Dacă dorești să înțelegi ceva mai mult despre simboluri citește Magia Simbolurilor. De-asemenea, ea are un suport auditiv, care poate conține sunete de diferite tipuri, instrumente, cântece în limbaj creativ non-linear. Eu le simt ca binecuvântări și sunete care mă conectează la ceva inefabil din interiorul meu.

Fiecare poate simți diferit, deoarece suntem diferiți. Senzații din corpul fizic care au fost observate prin lucrul cu alți oameni sunt : căscat, somn, furnicături, senzații de electricitate prin corp, frisoane, tremurături, senzații de circulare a energiei în anumite feluri, lacrimi etc. Ca și sentimente, poate apare absolut orice, și furie sau enervare.

Permiteți să simțiți orice vine. De-asemenea, nu vă forțați să simțiți ceva, nu este nevoie ! Ce este, este așa cum este.

Pe mine mă relaxează mult, mă calmează, simt energia cum circulă, simt liniște și iubire și inima se încălzește, la fel și tot corpul. Fiți simpli, nu-i nevoie să căutați senzaționalul :), acceptați momentul cu tot ceea ce vine și deschiderea către tot ceea ce sunteți se mărește.

Desenele verticale susțin deschiderea de noduri energetice din interior și circulația energiei în corp într-un mod armonios, în aliniament cu toată ființa voastră. Desenul principal este creat cu intenția pusă pe regenerare și vedem procesele de involuție și evoluție, împreună, și cei 7 ani în care corpul nostru integrează. De-asemenea, susține respirația și procesele de reînnoire ale aerului interior. Dar nu vă limitați la aceste idei, eu am primit mult mai mult decât mă așteptam de la acest desen, care mi-a răspuns la o întrebare pe care o aveam de ceva timp.

Nu știu niciodată cum să numesc aceste creații, deoarece pot oferi lucruri foarte variate în funcție de nevoia fiecăruia, de aceea am început să folosesc cuvântul alchimie, deoarece simbolizează o putere intimă de transformare proprie. Ele vin să fie pentru ce aveți nevoie pe moment, orice ar fi acea nevoie.

Simțiți-vă liberi să ascultați de câte ori doriți, poate fi foarte liniștitor înainte de culcare de exemplu. De-asemenea, dacă vă atrag desenele, lucrați cu ele pentru a primi ghidare, idei, răspunsuri.

Pentru o minte cu multe idei sau zgomotoasă, desenele stabilizează focusul și astfel sunetele pot să pătrundă mai în adâncime. Ascultați cu prezența aici și acum, în corpul vostru.

Dacă primiți mesaje, idei, sentimente noi, nu uitați să le scrieți în jurnalul vostru.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.