Mesaj de Pace

© celestekgodwin.ro

Dat fiind tot ce se întâmplă pe planeta noastră în această vreme am primit acest mesaj și chemare către o stare de pace interioară. M-am trezit dis de dimineață cu un replay în capul meu al acestui mesaj, și cu mine care mi-l spuneam și îl repetam astfel încât să rețin cât mai multe aspecte.

Acest mesaj a venit cu multe informații, în video de mai sus am comasat și ales să fac un sumar pentru a crea un mesaj scurt dar cuprinzător.

Starea de pace nu este o stare exclusivistă, în care noi ne separăm de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, de sentimentele negative sau de energiile și gândurile celorlalte persoane. Starea de pace este inclusivă, adică include toate sentimentele posibile și este în pace cu toate.

Starea de pace este starea la care ajungem atunci când suntem în pace cu tot ceea ce se întâmplă, cu noi înșine, cu viața noastră și cu mediul nostru. Este o stare în care nu mai interferăm cu noi înșine, nu ne mai punem bețe în roate și vedem lucrurile așa cum suntem.

Starea de pace este fondul pe care viața noastră se poate desfășura, filmul și mediul în care ne putem exprima liber. Pacea presupune acceptarea a tot cu lejeritate, acceptarea judecăților noastre și privirea lor cu detașare, înțelegând că fac parte din noi dar nu este nevoie să ne acapareze toată atenția.

Starea de pace survine prin predarea sinelui numit inferior celui numit superior, creând punctul de mijloc, sau prin uniunea dintre divin și uman.

Starea de pace nu se încearcă, nu se cucerește, nu se caută și nu se învață, ea se cultivă și se întâmplă. Ea este o stare de onestitate, adevăr cu noi înșine și cu tot ceea ce este.

Pentru cei ce cunosc Cheile Genelor, Starea de pace este esența cheii genetice cu numărul 6 Conflict - Diplomație - Pace, și este una din cheile care acționează intens în aceste perioade de timp, în colaborare cu cheia genetică 59 Necinste - Intimitate - Transparență, cu care formează un canal în sistemul Human Design numit canalul Împerecherii. Cheia 6 face parte din canalul Alchimiei, iar cheia 59 din canalul Uniunii, amplificând uniunea sacră a energiilor aflate în dualitate în interiorul nostru.

Chiar dacă reușiți să fiți conștienți de pacea din voi 5 minute pe zi, va face o mare diferență pentru întreaga umanitate. Nu vă dezamăgiți dacă nu vedeți o diferență imediat, energia se amplifică treptat în voi până reușește să fie apoi radiată prin voi și prin mediul vostru.

Dacă ești într-o stare de furie și neputință deoarece îți dorești ca lucrurile să fie altfel în viața ta și în lume, atunci cultivă pacea, aceasta este una din schimbările pe care le poți face acum. DIn starea de pace, poți lua altfel de decizii decât cele care ai impresia că sunt necesare acum.

Dacă nu suntem în pace cu noi și cu viața, nu reușim să înțelegem ce înseamnă ajutor adevărat și nevoie, deoarece vedem lucrurile ca fiind greșite și mereu în conflict.

Mesaj către cei ce lucrează cu energie

O altă parte importantă a mesajului este cel către oamenii care lucrează cu energie, vindecători, facilitatori de procese și cei care lucrează singuri acasă.

Prin acest mesaj am primit ideea că este timpul să nu mai proiectăm fricile noastre către Terra și să participăm activ și cu implicație în transmutarea lor. Se poate ca de multe ori, în mod inconștient, să trimitem energia pe care noi nu o putem integra sau o considerăm negativă, spre pământ pentru a fi transmutată, fără ca noi să înțelegem de ce este acolo sau să o descâlcim.

Există puncte speciale de transmutație a energiei, în anumite locuri de pe Terra. Energia are și o parte fizică, vizibilă, și o parte divină, invizibilă.

Capabilitățile planetei de transmutare sunt multiple dar se poate ca ele să se facă într-un mod inconfortabil pentru noi și cu diferite exprimări în natură, precum foc sau apă de exemplu. Și noi suntem parte din planetă, așa că această curățare poate reveni la noi, prin corpurile noastre în diferite moduri sau situații.

Mi s-a cerut să emit ideea că este timpul să devenim conștienți de aceste proiecții și curățări de energie care se plimbă de colo colo pentru a fi recunoscută, și să nu mai aruncăm ceea ce numim mizerie sub preș sau în pământ, așa cum aruncăm sticlele de plastic sau pesticidele, încercând să reparăm prin ignorare, exterminare sau alte metode, ceva ce nu înțelegem.

Atunci când faceți o curățare, cereți ca energia care este utilă pământului și umanității să fie eliberată din voi, și cereți asistență divină în a lăsa să plece de la voi ce are nevoie să fie lăsat să plece spre utilitatea tuturor.

Cu cât energiile primite se amplifică cu atât aceste mici colțuri de acțiune, intenție se iluminează. Precum ne arată și energia anului reprezentată de arhetipul Spânzuratul, este nevoie să găsim pacea în orice poziție, și privirea noastră să nu fie dezamăgită de lucrurile care par cu fundul în sus.Potirul Alchimic

ALĂTURĂ-TE CĂLĂTORIEI MAGICE
Primește noutăți pe e-mail
Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.
Alătură-te grupului de Telegram unde poți primi toate notificările alături de mesaje de ghidare sau inspirație.

Interesat de Explorarea Sinelui ? Descoperă Citirile Tarot…

  • Stilul meu de a citi Folosesc Tarot-ul ca un instrument de claritate, predicție și îndrumare, iar în tot ceea ce fac rolul meu este de mesager. Stilul meu este liric, intuitiv, și este un mix între consiliere pentru dezvoltare personală și o experiență mistică, în funcție și de subiectul citirii. Stilul meu de a citi Tarot combină utilizarea înțelepciunii ce vine din Tarot, Numerologie, Qabalah, [...]
Celeste k. Godwin
Despre Celeste 314 Articole
Bună dragă cititorule, mă numesc Celeste și promovez descoperirea autenticității sinelui prin conectare corp, minte și suflet. Sunt o fire foarte curioasă și pătrunzătoare, cu o determinare puternică de a descoperi misterele lumii și de a explora necunoscutul. Dacă îți plac articolele mele dă-le mai departe, și nu ezita să îmi lași un mesaj.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Înainte de a comenta citește regulile de inserare comentarii.

1100 caractere disponibile

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.