Magia Simbolurilor – Limbajul Universului

Viziune Alchimia Ființei

Ce este un simbol ? Un graal, o formă geometrică sau un corp, un mod de exprimare. Am putea spune că corpurile noastre fizice sunt simboluri ale eternității, divinității și iubirii care se exprimă prin formă.

Un simbol este o formă care exprimă informație condensată și concentrată, un vârf de iceberg care se vede, dar care arată spre imensitatea de gheață pe care stă. Un simbol arată spre altceva, este o poartă de intrare pe care mintea noastră o folosește frecvent. Cuvintele pe care le folosim sunt un mod în care noi folosim simbolurile, dar de multe ori ne pierdem în ele, văzând doar vârful iceberg-ului și având pretenția ca ele să spună întotdeauna același lucru.

Un cuvânt este un simbol folosit de mintea noastră într-un mod clar cu scopul de a comunica și de a se înțelege cu ceilalți. Oricât de fixe ar fi semnificațiile cuvintelor, fiecare dintre noi poate înțelege altceva. Putem rămâne la suprafață și la ce se vede și este confortabil, sau ne putem duce în diferite niveluri de adâncimi ale semnificației.

Limbajul nostru curent este într-un fel ordonat, disciplinat, fixat și rigid, pentru a ne conferi siguranță în modul nostru de exprimare, dar există și un altfel de limbaj… Cuvântul limbaj nu este potrivit din punctul meu de vedere, dar limbajul nostru este limitat.

Limbajul universului nu este așa de ordonat sau nu are ordinea pe care noi o cunoaștem ci este un amalgam de sunete care dansează împreună. Din acest amalgam de sunete și mișcări ale inteligenței universale apar simbolurile care aduc informație într-un alt mod.

Arta simbolistică este modalitatea universului de a ne vorbi, de a comunica și ea este înțeleasă ca orice artă, cu inima, cu sufletul, cu bucuria și iubirea din noi.

De multe ori ne dorim un semn de la univers, dar putem avea pretenția ca acesta să vină sub forma unui cuvânt sau situații dorite, și ignorăm simbolistica vie care ne vorbește în fiecare moment. Aceste simboluri, precum forma norilor, sau tot felul de situații pe care le ignorăm din viața noastră, sunt tăcute și sunetul lor se aude în liniștea inimii noastre.

Conectarea cu universul cu ajutorul simbolurilor se face de la începutul timpurilor, de când se putea scrijeli cu piatra pe zidul unei peșteri și chiar dinainte. Mai multe popoare din Asia au o artă numită Caligrafie, în care se contemplă ceva din natură cu scopul de a crea un simbol reprezentativ pentru acel lucru sau proces. Scrierea chineză se bazează pe asemenea procese de transformare a realității în simboluri reprezentative.

Arta caligrafiei era folosită pentru a ajunge în dimensiuni profunde ale înțelegerii și exprimării formei și a lucrurilor invizibile precum sentimentele de exemplu.

Simbolurile sunt folosite și de sibile, zâne, vrăjitoare, magicieni pentru a imprima anumite idei sau intenții într-o formă geometrică și astfel a exprima ceea ce doresc să manifeste. Simbolurile sunt modalități de a exprima ceva ce este dificil de înțeles și pot fi folosite ca vârtejuri de a atrage informație și resurse de manifestare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ?

Prin intermediul simbolurilor primim mesaje de la părțile noastre invizibile sau divine, de la natură, stele, de la lumină, de la pietre, copaci, de la întregi sisteme de universuri vizibile sau invizibile, de la sufletul și spiritul nostru.

În acest mod putem discuta cu structurile și cu lumile noastre interioare fie ele fizice sau spirituale deoarece limbajul lor este limbajul universului.

Fiind ca un vârtej, ele atrag informația de care avem nevoie spre noi și astfel ne ajută să vedem și să ne deschidem ochii către ceea ce avem nevoie să înțelegem pe moment.

Simbolurile inspiră partea artistică din noi și ne dezvoltă simțurile numite para-normale, simțurile extinse precum intuiția, vederea interioară și empatia.

VIZIUNI MAGICE ȘI MISTICE

Pentru a utiliza magia simbolurilor am creat ceea ce numesc Viziuni Magice și Mistice. Acestea sunt desene complexe cu multitudine de simboluri create cu o anumită intenție, spre a ne susține în anumite procese din viața noastră.

Vă ofer în dar, una din variantele digitale, pentru a descoperi magia simbolurilor în viața voastră de zi cu zi. Acest dar se numește Claritate.

Fiecare element este creat cu intenție și prin contemplare a scopului pentru care este creată viziunea. În momentul în care încep să creez o viziune mistică primesc informație de la divinitatea din mine o imagine de unde să pornesc. Aceasta poate fi un simplu cerc într-o anume poziție.

Apoi încep să fac și constuiesc fiecare element până simt că este așa cum are nevoie să fie. Atunci când este gata, simt în corpul meu într-un mod clar și puternic.

O viziune va conține mai multe elemente : culorile alese, simboluri binecunoscute sau antice, liniile de simboluri magice – incantații. În funcție de viziune ea mai poate conține sigilii magice, elemente de geometrie sacră, hexagrame I-Ching asociate cu învățătura Cheile Genelor. Toate elementele transmit intenția în diferite moduri.

În fotografia asociată acestui articol vedeți o Viziune Mistică, o vedere a structurilor noastre interne, plină cu informații simbolice, care lucrează din interior spre exterior, aducând la suprafață ceea ce avem nevoie să înțelegem pe moment și să vedem în noi. Scopul oricărei viziuni este să susțină procesul de revelație și de deschidere a darurilor fiecăruia dintre noi.

CUM SE FOLOSEȘTE

Cel mai simplu mod este să te uiți la el pur și simplu. Te uiți la el și ești atent(ă) la ceea ce simți în corp, la ce anume îți trece prin minte și așa mai departe. Poți începe cu o contemplare de 5 minute și prelungi cât simți.

La un moment dat senzațiile vor fi intense și este posibil ca simbolurile să îți transmită informații directe. Dacă asta nu se întâmplă ele lucrează din subconștient și vor aduce la suprafață ce ai nevoie.

Se pot face descend pentru aproape orice, de exemplu pentru conexiune cu sufletul și universul, pentru a simți darul unei afecțiuni fizice, pentru a înțelege o anumită situație din viața ta ș.a.m.d.

Te invit să stai câteva minute în liniște, să respiri profund, să privești și să simți.

Tags:

împărtășește cu ceilalți

Celeste

Sunt pasionată și dedicată muncii de înțelegere a sinelui și a vieții. Instrumentele mele preferate sunt contemplarea, Tarotul, meditațiile sonore și comunicarea cu divinul. Fie ca să ne întâlnim în spațiul dintre cuvinte, unde iubirea devine experiență.

Poate îți plac și acestea

Alătură-te Călătoriei Magice

Primiți notificări despre postări noi, citiri, știri magice și reduceri
10EUR discount la prima comandă

Completând acest formular sunteți de acord cu Termeni și Condiții.

Primește notificări mai rapide, conectează-te cu mine și comentează postările alăturându-te la grupul de Telegram.

6 comentarii la “Magia Simbolurilor – Limbajul Universului”

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart